Truecrypt

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pheonix
Medium Star
Medium Star

Truecrypt

Príspevok od používateľa Pheonix »

Ahojte prosím vás mám problém stým že som si zasifroval cast usb pomocou Truecryptu a pravdaže som si robil boot usb a naformatoval ho problem je ten ze subor zmizol ale usb je stale zmensene da sa truecrypt nejako odstraniť ? Aby sa vuvolnilo miesto ? Skúšal som aj klasický formát nie rýchli ale nepomohlo
farnell
Star
Star

Re: Truecrypt

Príspevok od používateľa farnell »

Skus MiniTool Partition Wizard.
Do SS som Ti poslal link na torent.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nie je mozne odobrat particiu a vytvorit novu, tu nasledne naformatovat?
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Ja som tiez maval obdobne problemy v pripade formatu karty a upravy pre Raspberry. Nic pod win nefungovalo korektne teda tak ,ze som dokazal SD kartu (usb kluc) sformatovat beznym spôsobom a vratit po rozdeleni particii do pôvodného stavu.
Vzdy som na to musel pouzitl MTPW.
Mozno som daco robil zle, to uz neviem a zistovat nebudem no format pomocu programu vid vyssie vzdy zabral.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dreamer »

Mal som na mysli Disk Management, vo Win7 sa nachadza na C:\WINDOWS\system32\diskmgmt.msc

Je mozne tam odstranit particiu / volume, nasledne vytvorit novu a naformatovat, nemam skusenost so sifrovanymi patriciami, aj ked TrueCrypt pouzivam, no len ako subor, kazdopadne myslim ze za skusku to stoji, nie je to len format.

Je mozne ze tam bude viac particii, takze bude nutne odstranit vsetky potom vytvorit jednu a tu naformatovat.
Napísať odpoveď