Pokémon GO
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Pokémon GO
a ved magikarp, ked sa evolvne, tak gyarados je nielen cool ale je aj useful. ja netusim, co vy chlapci robite, ale ja som vcera vecer zacal a este som len na 4. leveli a moj top pokemon ma cp 75.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
silnejsich pokemonov nachadzas postupne ako sa ti zvysuje level. kolega je level 11 a nachadza pokemonov s cp 400
s vyssim levelom mas sancu natrafit na pokemonov s vyssim CP, ale stale mozes natrafit aj na CP 10 a silnejsi pokemoni sa tazsie chytaju. zaroven dostavas aj lepsie veci z pokestopov.
protip: najlepsie ako urobit lvl je evolvovat slabych pokemonov ako je pidgey, weedle a pod na ktorych evolve staci malo candies... ale urobit co najviac evolvovania naraz a zapnut si pri tom lucky egg... za 1 evolve mate 500 exp a s lucky egg 1000. da sa este k tomu zapnut napr. incense alebo lure a popritom aj chytat pokemonov za bonus xp.
protip: najlepsie ako urobit lvl je evolvovat slabych pokemonov ako je pidgey, weedle a pod na ktorych evolve staci malo candies... ale urobit co najviac evolvovania naraz a zapnut si pri tom lucky egg... za 1 evolve mate 500 exp a s lucky egg 1000. da sa este k tomu zapnut napr. incense alebo lure a popritom aj chytat pokemonov za bonus xp.
No áno da, za 400 candy 
-
Bad.boy
Medium Professional
Fakt by ma zaujimalo kde chytit 101 Magicarpov na toho Gyradosa 
-
guess.whoo
Redeemer
101 10km vajec 
predpokladam ze niekde pri vode, na reddite som uz cez vikend videl niekoho kto toho gyaradosa z magikarpa evolvoval...
-
guess.whoo
Redeemer
ale inak voda a tak to celkom neplati..vcera som presiel asi 1,5 kilometra pri vode a ani jeden vodny pokemon..neviem no
skoda, sa mi zdalo ze som niekde cital ze to tak je. som mal dnes po praci na plane zbehnut k dunaju.
zalezi pri akej vode... ak je to rieka v meste tak urcite tam chytis nejakych vodnych pokemonov. mimo mesta nie su skoro ziadny pokemoni nikde
to su bullshit clanky bez akehokolvek relevantneho zdroja alebo dokazu co sa len chcu prizivit na hype. niantic ma v dobe launchu ine starosti ako banovat potencialnych zakaznikov co si stiahli apk...
-
mirak2
Hardcore addict
ja som vcera nasiel Staryu v strede polaguess.whoo napísal:ale inak voda a tak to celkom neplati..vcera som presiel asi 1,5 kilometra pri vode a ani jeden vodny pokemon..neviem no
-
Bad.boy
Medium Professional
10 km vajce a ja dostane 39CP Chansey so 112hp 
tak to nasere 
ja som dneska prichytil 3 deti ako sa mi snazia obsadit gym. Este musia trénovať, slabí boli.
ja som dneska prichytil 3 deti ako sa mi snazia obsadit gym. Este musia trénovať, slabí boli.
Na to sa stazuju aj nasi spoluobcania - treneri pokemonov z osad, ze vsade maju len same ratattyaacid napísal:teraz som cez obed trochu pobehal okolie a dost bieda, nikde nic zaujimave, furt len ratatta a drowsee.
Na Vianoce pred kazdym supermarketomBad.boy napísal:Fakt by ma zaujimalo kde chytit 101 Magicarpov na toho Gyradosa
dnes celkom uspesna cesta do roboty, chytil som lickitunga, machopa a potom 365cp Jynx (aktualne najsilnejsi moj pokemon). akurat na mna vyskocila este druha jynx cca 320 a ta mi zdrhla...
inac pekne vidno co spravi jeden vikend zameskany. najblizsie gyms maju uz 600-700cp pokemonov...
inac pekne vidno co spravi jeden vikend zameskany. najblizsie gyms maju uz 600-700cp pokemonov...
U nás v mestečku Rattata nie je taký problém skôr Pidgeyov je jak nasranych ale včera som chytil Jolteona 
-
Bad.boy
Medium Professional
Chytil? Ja som kvoli nemu musel evolvovat Evee