Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Už vidíš voľným okom jednotlivé pixely. Napríklad pri bežnom surfovaní na internete, keď nemáš mobilnú verziu stránky, nemusíš tak približovať aby si vedel čítať. Ale aj pri fotkách alebo videu. No je to na úkor baterky.
ja mam asi zle oci potom. mal som 5,7" telefon s hd ready rozlisenim. ano, ak som sa pozrel z blizka, videl som jednotlive pixely. ale ze by ma to akokolvek obmedzilo v akejkolvek cinnnosti to povedat nemozem. akykolvek slovensky spravodajsky portal ked som clanok zmensil najviac ako sa dalo, tak som stale bez problemov rozoznal text, akurat ze uz som musel mat displej moc blizko hlavy.
pri videu to nemas absolutnu sancu poznat a pri fotkach by som o tom tiez dost pochyboval. mozno ked zoberies dva displeje vedla seba, jeden full hd a druhy hd ready, tak tam rozdiel poznas. ale pri normalnom pouzivani je to uplne absolutne jedno.
ako som pisal predtym som mal 5.7" a 720p, teraz mam 5.5" a 1080p a je to uplne jedno, nijak mi to nezlepsilo user experience.
a nie je to o zvyku, ten stary telefon mam stale tu v sufliku, takze to mozem kedykolvek porovnat.
pri videu to nemas absolutnu sancu poznat a pri fotkach by som o tom tiez dost pochyboval. mozno ked zoberies dva displeje vedla seba, jeden full hd a druhy hd ready, tak tam rozdiel poznas. ale pri normalnom pouzivani je to uplne absolutne jedno.
ako som pisal predtym som mal 5.7" a 720p, teraz mam 5.5" a 1080p a je to uplne jedno, nijak mi to nezlepsilo user experience.
a nie je to o zvyku, ten stary telefon mam stale tu v sufliku, takze to mozem kedykolvek porovnat.
alebo takto .. čo iné by si poradil do tych 220 €- 230 €?
Nehovorím že je to obmedzujúce, len lepšie sa ti pozerá na jemnejší displej. Ja som mal LG 4,7 HD, a už to bolo tak akurát. Teraz mám 5,7 QHD, niečo vyše 500 ppi, na tom LG to bolo vyše 300 ppi. Vraj nad 300 ppi už ľudské oko nerozozná jednotlivé pixely, no ja ich vidím,asi mám dobré oči
, a vadí mi to, hlavne pri browsovaní alebo pri spomínanom videu. Aj môj mobil som si vyberal hlavne podľa displeja, aj keď niekomu na tom možno až tak nezáleží a radšej vyberá podľa baterky/výdrže alebo svižnosti systému. Nikomu nehovorím že slabšie rozlíšenie je zlé, alebo niečo podobné, ak sa niekomu jedná hlave o výdrž bude spokojný.
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2016, 16:47)
Už som ti dve napísal vyššie. Ale mohol by si napísať aspoň nejaké požiadavky, nech máme podľa čoho vyberať
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2016, 16:47)
Už som ti dve napísal vyššie. Ale mohol by si napísať aspoň nejaké požiadavky, nech máme podľa čoho vyberať
tak ja nemam žiadne špecifické požiadavky len aby bol minimalne 5" uhlopriečka a vetšia baterka nie ako že do 5,5 " pomaly 6 " daju baterku s 2000 mAh a potom že prečo to ma pri bežnom dennom používaní vybité za par hodín 
Aj mne to tak príde, že čím väčší a výkonnejší mobil, tým menšia baterka 
Ešte sa mi pozdáva Lenovo Vibe K5 Note.
Ešte sa mi pozdáva Lenovo Vibe K5 Note.
celkovo som to zhodnotil aj situaciu dopredu a objednal som už ten ASUS ZenFone Max ZC550KL 16GB
ale dík aj tak 
V pohode, nech ti dobre slúži
Potom napíš nejaké postrehy, výdrž...
Potom napíš nejaké postrehy, výdrž...
zdravím, ktorý s týchto mobilov by ste brali radšej a prečo? dík
https://www.telekom.sk/objednavka/-/sce ... z5_premium
https://www.telekom.sk/objednavka/-/sce ... dge_silver
https://www.telekom.sk/objednavka/-/sce ... z5_premium
https://www.telekom.sk/objednavka/-/sce ... dge_silver
S7 Edge, má lepší fotoaparát, čítačka vpredu je lepšie ako na boku (aspoň podľa mňa), a myslím že na S7 vydrží baterka dlhšie a hlavne, má klasické tlačidlá a homebutton, nie tie softvérové ako napr. Sony.
podľa čoo má lepší fotoaparát keď ma skoto 2x menej megapixlov?
Je to dualpixel, čiže to rozlíšenie je ako keby dvojnásobné. A má výbornú svetelnosť, tak aj nočné fotky budú pomerne dobré, tuším má najlepšiu svetelnosť spomedzi všetkých mobilov.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
megapixle nie su zarukou dobrych fotiek
To je pravda. Ja mám 16Mpix na mojom Note 4 a kamarát má Z3 a 23Mpix a tie fotky z môjho sú neporovnateľne lepšie,hlavne v horších svetelných podmienkach, aj kvôlikvôli tomu že nemá stabilizáciu sú fotky rozmazané.
Ahojte, poradte niečo po lg G3? Hľadám niečo používané do 200€ Momentálne môj najväčší favorit je note 3. Display pod 5.3 nechcem. Vďaka za názory
Vlastníte alebo máte niekto skúsenosti s blackberry priv? Čo na neho hovoríte? Alebo sa radšej obzerať po nejakom htc m10, s7 alebo xiaomi mi5 či one plus 3?
lukas ja osobne by som išiel do S7
klimo G3 je dobrý pomerne dobrý mobil a neviem či nájdeš do 200€ niečo lepšie, aj keď zánovné. Note 3 je v pohode, ale je to už pomerne starý mobil takže už žiadne aktualizácie a pod. nebudú. Ja by som radšej nešetril a kúpil niečo novšie, napríklad zánovnú S6.
klimo G3 je dobrý pomerne dobrý mobil a neviem či nájdeš do 200€ niečo lepšie, aj keď zánovné. Note 3 je v pohode, ale je to už pomerne starý mobil takže už žiadne aktualizácie a pod. nebudú. Ja by som radšej nešetril a kúpil niečo novšie, napríklad zánovnú S6.
Do Priv by som nesiel - Vlastnil BB Q10 a chcel som kedysi prejst prave na Priv...no zabila to cena, a vobec nie pozitivne hodnotenia od ludi na nete - nechytalo sa to na BB OS, a ta klavesnica - neviem teda ci by bola pouzitelna. Nakoniec som od toho upustil. Za mna kludne Oneplus 3
Mal som Oneplus One, a teraz mam Oneplus 3...zalezi co pozadujes od telefonu, ale myslim si ze za tu cenu je to skvely telefon.
Ja to ešte budem študovať, jak budem mať konečne voľno v práci. Ale trochu si ma zaskočil že niesu veľmi pozitívne recenzie na BB. Ja som ho chcel aj kvôli tomu že je trochu "iný" jak ostatne mobily, a chcel som ho vyskúšať. Ono, okrem Oneplus 3 stoja asi všetke vlajkove lode cca rovnako nie?