darcek z lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: darcek z lasky

Príspevok od používateľa bolek »

Ja si zvyknem vystavovať hocijaké veci na poličku, takže perník by tam tiež skončil, či už by bol od rodiny, priateľa, kamaráta a pod. Na druhej strane nevidím na tom nič zlé, ak ho niekto zje, prípadne ak ho zje s tým, od koho ho dostal. Prečo by sa to malo pokaziť? ;-)
bella20
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bella20 »

Ja som si perníkové srdce odložila na poličku,už tam je pekných pár mesiacov a vždy keď sa naň pozriem pripomenie mi to môjho priateľa,bol to taký milý darček od neho kt. ma vtedy veľmi potešil tak som si ho takto vystavila. :) A na tom, že si niekto vystavuje darčeky,nevidím nič zlé rovnako či napr. to perníkové srdce skonzumuje alebo nie. Je to každého osobná vec, ako sa na to pozerá.
annaklou
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa annaklou »

Najprv si asi budete myslieť, že to nie je úplne ideálny darček, ale napíšem vám, čo som k narodeninám dostala ja. Od mala som nosila okuliare. Také tie hrubé a obrovské. Deti sa mi v škôlke smiali, časom sa mi zrak trochu zlepšil a ja si mohla zaobstarať okuliare podľa svojho vkusu. A vlani som ňu našla priateľa, ktorý tiež nosí okuliare. Môžem vám povedať, že bozkávanie s nimi nám robilo menšie problémy. Lenže zakaždým je dávať dole začínalo byť trochu otravné. O kontaktných šošovkách som nechcela ani počuť, ale pred mesiacom som ich od priateľa dostala k narodeninám. //odkaz vymazany Pre seba taky zaobstaral skúšobnú sadu a ani jeden si nesťažujeme. Naopak, oba som veľmi spokojní :oops:
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

Ahojte, vymyslel som si, že zo srandy kúpim priateľke k narodeninám prsteň, ale taký ten lízatkový (ring pop, ring lolipop). Neviete niekto kde sa to dá v BA kúpiť? Už to hľadám týždeň ..nevidel to niekto náhodou v nejakom obchode?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

to mas 10 rokov?
kup jej nieco normalne preboha
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Presne tak nieco normalne, ja idem svojej kupit k meninam matrac z tohto stareho uz ju boli chrbat[FACE WITH TEARS OF JOY]
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

M4RoS3K napísal:zo srandy
Len technická poznámka: pokial to doplníš niečim normálnym, tak nevidím problém, prečo ako darček č.1 nedať lízatkový prsten... nech cucá :) Kde ho kúpit neviem ale týmto by som chcel ukončit offtopic.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

ach, len Solo_Kamen ma asi pochopil. Samozrejme, že jej dávam aj normálny darček, toto malo byť len vtipné doplnenie. Ja som nechcel rady čo mám a čo nemám kupovať, ale kde môžem zohnať ten lízatkový prsteň. Keď som bol malý, bolo to všade. Dnes to nájdem asi len v nejakých butikoch s retro vecami..
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

A čo by ste okrem konzumných veci a plysakov dali ako darček? Nie ku sviatku, ale len tak ako prejav lásky. Mne frajerka kúpila nedávno voňavku. Ja by som jej dal nejakého plysaka, ale nejak ma nič iné ani nenapadá okrem takych konzumných veci. Možno ešte nejaký výlet v podobe darčekového poukazu.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ty vies, co ma rada. Ak zboznuje cokoladu, kup jej cokoladu. Ak ma rada kvety, tak kvety, ak pivo, tak pivo... Chapes, kam tym mierim? :-D
Inspiraciu tu dostanes, no ty vies, co sa jej paci.
Fotosluzby robia nejake darcekove predmety s fotkou, skus sa poobzetat tam.
Lizatkovy prsten by som kupil mozno tak zo srandy, ked by sme boli niekde na jarmoku a mali po 18 rokov...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ta moja ma rada kvety, takze ked 3x za rok kupim kvety, tak je rada. Peknu kyticu ruzi ti v kvetinarstve spravia za 15 eur, tolko stoji plysak. Ona si ju da do vazicky, vydrzi tyzden, potom si nechava tie ruze ususit. Vonavkou by si sa len opakoval po nej. Mozes tiez porozmyslat nad niecim inym, nemusi to byt materialne, niekoho mozno potesi pekny vecer pri svieckach, romanticka restauracia s dobrym jedlom pri vine alebo celodenny vylet do aquaparku. Aj ked mne aquapark pride taky gycovy.

Znamy robi managera v jednom lepsom hoteli a tam chodi jeden manzelsky par vzdy v piatok na veceru. Hra tam nazivo pianista, decentne pesnicky, posedia, obcas daju vino a poberu sa. A takto piatok za piatkom. Potom pridu este v nedelu na obed, ale uz aj s obomi detmi.

Tym netvrdim, ze aj ty ju musis vziat do restiky a nechat tam 15 eur, ale potesit cloveka sa da rozne, od vecere, cez spolocne chvile az po prsten, nausnice, vonavku, plysaka a inych milion veci.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som taký pragmatický človek...spolu zjesť a dobre je. Bonboniéry pojeme a ostatné budeme vystavovať, kým to stvrdne, plesnivie a potom to vyhodíme do koša - z lásky :D

K týmto darčekom, to sa to rozoberalo už xx-krát. Nikto Ti nedá presnú radu, pretože nevieme, čo má rada, aké má záujmy, čo radi spolu robíte, či skôr materalistický alebo skôr zážitkový darček by to mal byť...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kup jej psa.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som sa dlhe roky trapil s darcekmi, nikdy som poriadne nevedel co by sa manzelke/priatelke pacilo, ci sa jej to bude pacit, ci tato farba bude dobra, co ked by radsej chcela nieco ine...

lebo som totiz myslel ze ona rozmysla tak ako ja. ona mi vzdy kupila nejaku blbost, ktora potesila ale nenadchla, ja som vzdy tajne dufal ze mi kupi nieco ozaj chcem.
tak som si z toho zobral priklad, pretoze tak ako ty kupujes darceky tomu druhemu podla toho ake by si ty chcel dostavat, tak aj ona kupuje tebe tak.
takze som to prestal riesit a zacal kupovat blbosti, som viac rozhodny a uz nepridem s darcekom ze "nevedel som sa rozhodnut, zobral som toto, hadam sa ti to bude pacit, ak nie, pojdeme rychlo vymenit"... proste nieco vyberiem a poviem "toto som ti kupil, myslim ze to na tebe bude vyzerat dobre".

proste a jednoducho, zenu ovela viac potesi ked spravis rozhodnutie sam, kupis jej nieco co sa paci tebe a dobre jej to odprezentujes. (samozrejme vsetko s hlavou, ked pisem ze sa to musi pacit tebe, nemyslim tym ze jej mas kupit podlozku pod mys s gelovymi prsami, musi sa to samozrejme pacit aj jej, ale dolezite je aby to islo z tvojej hlavy).
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Fabo prcá ti? :D Veď o to sa treba starať... :D Raz, len jediný raz som spravil takú ch*j*vinu, že som frajerke kúpil zajaca na narodky. A teraz si zober, že rozišli sme sa... dávno, 4 roky asi a ten zajac ešte určite stále žije a pripomína jej, akého dementa mala na krku :D . (samozrejme chápem, že si to myslel ako vtip :) )

Každopádne univerzálne darčeky pre ženy sú... Myslím si, že pekná kytica kvetov vždy poteší, ako tu už niekto spomenul. Takisto šperky potešia ženu, striebro, zlato, tým nemôžeš dámu uraziť, ide iba o to, dobre odhadnúť jej vkus. Darček by mal byť v prvom rade taký, aby ťa nijako neotravoval. Napríklad mne osobne sa vôbec nepáčia darčekové poukazy na štýl nejakého zážitku a podobne. Za prvé vôbec sa mi to nemusí páčiť, nemusím mať čas a za druhé, druhá strana bude urazená, ak tam nepôjdeš. Dobrý darček naopak musí potešiť a nemal by ťa nijako otravovať. Celkom dobré sú aj také kvázi kreditky alebo ako to nazvať, ktoré dávajú niektoré obchody, dobiješ na ne určitý kredit, za ktorý si môže tvoja polovička v tom obchode nakúpiť. je****š k tomu červenú ružičku, psie oči a o fajku je postarané... :D .
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja sa prihováram za Faba, určite toho psa.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

bindo011 napísal: Raz, len jediný raz som spravil takú ch*j*vinu, že som frajerke kúpil zajaca na narodky. A teraz si zober, že rozišli sme sa... dávno, 4 roky asi a ten zajac ešte určite stále žije a pripomína jej, akého dementa mala na krku :D . (samozrejme chápem, že si to myslel ako vtip :) )
Ak toto nevie prijať, tak taký vzťah za to nestojí :smt059 .
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Mozno by sa hodilo hlasovanie, zjest ci nezjest. :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

bindo011 napísal:Fabo prcá ti? :D Veď o to sa treba starať...
no, na toto ti mozem odpovedat len obrazkom :smt059
Prílohy
you-must-be-new-here-willy-wonka.jpg
Napísať odpoveď