ludia proti rasizmu - zarábajú na cigánskom probléme?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: ludia proti rasizmu - zarábajú na cigánskom probléme?

Príspevok od používateľa Frco »

tomas147 napísal:takže ľudia z vedenia ako predsedníčka Irena Bíháriova sa len obohacujú na cigánskom probléme
Irenu Bihariovu som osobne poznal a viem, ze ked zacinala na tom poste sefky Ludia proti rasizmu a rozpravali sme sa, tak z toho co hovorila mi prislo ze tam ma taku 1000ku (v cistom/hrubom, neviem) a ze nemaju dost penazi ani na to, aby im boli preplacane telefonaty, ktorych robili strasne velke mnozstvo a pouzivali na to sukromne mobily :lol:

Takze...urcite to minimalne vtedy nebolo ziadne terno. Teraz neviem, uz som s nou nebol dlho, v zasade si ale myslim, ze je to vcelku teple miestecko, s mozno trosku nadpriemernym platom. Mozno sa tam uliat nieco da, neviem.

Ale uprimne, nalada spolocnosti je uz aj tak na bode mrazu voci tymto "neziskovkam", a keby sa prevalila nejaka korupcia priamo tam v LPR, tak by im dobre ze nevypalili kancelarie :lol: Minimalne by bol silny tlak aby sa im stopli kadejake granty.
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ludia proti rasizmu - zarábajú na cigánskom probléme?

Príspevok od používateľa Hotwire »

trocha OT k tym Zidom, neviem ci si na tom robia nejaky biznis ale hnusi sa mi to ako po 70tich rokoch sa stale hraju na velke obete, aj ked drviva vacsina z nich vtedy este ani nezila. Ano holokaust bol strasny, to netreba zlahcovat ale vdaka silnej zidovskej lobby vo svete sa neustale omiela dodnes, pricom Zidia nemali ani zdaleka najvacsie straty v druhej svetovej.
Napísať odpoveď