Pokémon GO
Re: Pokémon GO
Keby som nemal, tak mi to ani ne nainštaluje, nie? Mne to nainštalovalo, ale jak to zapnem tak naskočí úvodná biela obrazovka a potom je v kuse čierna.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemas nahodou Zenfone? S intel procakmi hra nie je kompatibilna.
// pripadne android N ak mas preview verziu daku
// pripadne android N ak mas preview verziu daku
Ježiš teraz si mi pokazil radosť. Budem kukať na ten hype a tešiť sa ako poriti dobrý Zen fone som si vybral :-/
Mám zenfone bez N-ka :-/
dnes ma nasralo... stojim na zastavke, strasne leje, z nudy zapnem go a je tam Ninetales... ale to uz by som bol velky blazon keby som ho nahanal v tom lejaku.
ale aspon slowpoke a paras vyliezli v tom dazdi
ale aspon slowpoke a paras vyliezli v tom dazdi
-
mirak2
Hardcore addict
to mne za posledne dni uz ukazalo nablizku Kabuta, Dragonaira aj Farfetchd, ale ked vonku leje, tak fakt nebudem nahanat pokemonov.
-
guess.whoo
Redeemer
toho dragonaira by som nahanal 
kebyze nejdem do prace ale mozem sa taky zmoknuty vratit domov a prezliect sa, idem do toho tiez 
-
Bad.boy
Medium Professional
To je tusim len Vulpix tak klud 
http://www.apkmirror.com/apk/niantic-in ... -download/
nová verzia ktorá by mala fungovať aj na zenfone
nová verzia ktorá by mala fungovať aj na zenfone
Jop, funguje.
Máte niekto problém že mu nejde GPS? Kamošovi na Xiaomi nefunguje tá hra 
Každopádne vraj už čoskoro bude oficiálna na GPlay
Každopádne vraj už čoskoro bude oficiálna na GPlay
-
mirak2
Hardcore addict
skoda? chvalabohu
sialeni ludia.
mne tu uz treti den vkuse leje a som vytoceny, ze nemozem ist von hrat videohry
tak som si vecer o osmej povedal, ze to mozem je*at, vezmem si dazdnik a idem sa prejst na taku hodinu, hodinu a pol... prisiel som domov o jedenastej mokry ako vagina nadrzanej 15tky, ked pozera videoklip One Direction
neskutocne navykove.
PS: som level 8 a 10km vajco mi vyplulo 230CP Jynx, dalsi pokemon podla sily je pidgiotto s cp177. btw to ked mam jynx a ta/to sa nema kam evolvnut, mozem ho veselo power upovat? stardust je len na to?
mne tu uz treti den vkuse leje a som vytoceny, ze nemozem ist von hrat videohry
PS: som level 8 a 10km vajco mi vyplulo 230CP Jynx, dalsi pokemon podla sily je pidgiotto s cp177. btw to ked mam jynx a ta/to sa nema kam evolvnut, mozem ho veselo power upovat? stardust je len na to?
-
Bad.boy
Medium Professional
Moja rada, nepowerupuj nic
Maximalne evolvuj pidgeitov kvoli xp na druhy stupen
Ja som level 16 a akurat dnes som chytil 799 Pincira ktory precura vsetko ostatne co mam. Viac sa oplati pockat si kym chytis zakladneho vtaka, netopiera whatever ktoreho CP je blizko konca a tych evolvnut (256 zubat sa evolvol na 720 Golbata pre predstavu). Z 250 evee som dostal 550 Jolteona, tak som zvedavy co bude z toho 455 Evee na ktoreho zbieram candy 
//este aby som ti odpovedal, stardust je zatial len na power up, a Jinx chytis neskor kludne silnejsiu. Ja som napr nateseny powerupoval Gastlyho a evolvol ho na 450 Haunter. O den neskor som chytil 488 Hauntera samostatne takze dust zbytocne v riti.
//este aby som ti odpovedal, stardust je zatial len na power up, a Jinx chytis neskor kludne silnejsiu. Ja som napr nateseny powerupoval Gastlyho a evolvol ho na 450 Haunter. O den neskor som chytil 488 Hauntera samostatne takze dust zbytocne v riti.
-
guess.whoo
Redeemer
nj pokial ti nejde o gymy tak je power upovanie zbytocne a nedava to ani xp. takze setrit candy na evolvovanie ako pisal bad.boy a odovzdavanie slabych pokemonov, ktorych najdes vsade
-
Bad.boy
Medium Professional
Z 450 Evee 1023 Flareon
(aj ked som sa je*al k vodnej nadrzi lebo som chcel Vaporeona
)
ja stale neviem ci sa mam snazit tie gymy obsadzovat alebo nie. vsetko naokolo je uz 700+, ja sa tam vobec nehrabem, musel by som nejakych pokemonov poriadne vylevelovat, co by chcelo vela stardustu, ale zase potom by z gymov bolo aj vela stardustu...
problem je aj to ze nemam cas stat pre gymom a trenovat aby som zvysil prestiz aby som si tam mohol supnut svojho pokemona...
problem je aj to ze nemam cas stat pre gymom a trenovat aby som zvysil prestiz aby som si tam mohol supnut svojho pokemona...
-
guess.whoo
Redeemer
vsetko je to o case a polohe hraca. pokial chodis niekam na dedinu je tam vacsia sanca, ze gym bude slabsi