Podarí sa mi to?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Srsly
Novice
Novice

Podarí sa mi to?

Príspevok od používateľa Srsly »

Čaute, prosím vás poviete mi váš názor na to, či sa mi podarí vec o ktorú sa snažím?

Takže.. mojím snom je stať sa futbalistom.. teraz si každý z vás asi povie "Ďalšie decko, ktoré má len sny a sedí len na zadku pred TV" atď...
Realitou je však to, že na sebe pracujem každým dňom na sebe.. trénujem, chodím do fitka, behávam.. niekedy si dávam aj budíky na 4:00 ráno aby som mohol ísť trénovať pred školou. A výsledky sa samozrejme dostavujú.. darí sa mi, o pár týždňov idem na skúšku do Anglicka a plním si sen.. proste chcem patriť medzi svetovú špičku hráčov..

No a pred pár týždňami som našiel na internete (aplikácii) jedno celkom známe dievča.. na aplikácii patrí medzi najpopulárnejšie.. No a je pekná a už to asi chápete :lol: :lol:

A moja jediná šanca ako sa s ňou zoznámim je na nejakom dohodnutom stretnutí :lol: ps: je rovnako mladá ako ja.. :)

S bežným človekom si hviezda stretnutie nedá, ale keby som bol slávny a úspešný.. šlo by to? Myslíte si že je to možné?
Ďakujem za každý názor..
qwerty-xyz

Re: Podarí sa mi to?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: :|

jezisi kriste.

trolling ako vysity. Ked chcees byt profi futbalista tak bud profi futbalista, ked si pomedzi to najdes cas aj na zeny tak je to len tvoje plus. Urc si priority. Ak je priorita futbal tak futbal bude na prvom mieste, ak zeny tak zenu budu na prvom mieste. a az ked mas urcene co chces naozaj, tak sa podla toho chovaj.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Srsly
Novice
Novice

Ak si nepochopil, mojou prioritou je futbal.. len ma zaujala jedna baba a premýšľam, či sa mi podarí s ňou skontaktovať v budúcnosti to je všetko.. Keby bola aspoň odtiaľto.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

uz zacali prazdniny, ze?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ktorá hviezda to je, či už ju náhodou nemá niekto iný z nás zarezervovanú, až budeme slávni a úspešní... hmm?
Srsly
Novice
Novice

No, tak akože moje prázdniny nie sú nikdy prázdninami.. ale prekvapivo áno...

//autoeditácia príspevku (13 Júl 2016, 13:12)
brm napísal:Ktorá hviezda to je, či už ju náhodou nemá niekto iný z nás zarezervovanú, až budeme slávni a úspešní... hmm?
Akože, neviem či hviezda ako som už hore spomenul, ale patrí/ia medzi najsledovanejšie na Musical.ly
Insta: https://www.instagram.com/lisaandlena/
Ktorá z nich to už je moja vec :D :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ja šikááám z tohoto tuna. mna tu raz je***....

kolkoze to mate rokov ? ty 16 a ona 15 ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

musically je ta peachovina popularna medzi detmi na 2. stupni zakladnej skoly, ze? tak to vela veci vysvetluje. chod trollit niekde inde
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak raz budeš naozaj úspešný a slávny, na tieto dve už ani nepomyslíš, bo si nájdeš iný a reálny objekt záujmu... ale je to zaujímavá motivácia.... :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak ho len nebuzerujte, chudak chlapec este nevie o com je zivot.

ano, ak sa stanes slavnym, urcite jednoduchsie zbalis babu, aj popularnu. ale chalani maju pravdu, nema zmysel sa tym zaoberat, slavnym sa nestanes cez noc, moze to trvat roky. to chces cely ten cas cakat a dufat ze dievca ktorej fotky si videl na internete v buducnosti ozaj stretnes, ze nebude zadana, ze ta bude chciet a ze aj ty budes nakoniec chciet ju? (realne ju vobec nepoznas)

pekne makaj na sebe, bud najlepsi futbalista aky mozes byt a vzdy sa obzeraj po dievcatach, ktore vies realne zbalit, tu a teraz.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tak ja teda osobne myslim a dufam, ze uspesni futbalisti mozu mat aj vyssie naroky jak hentamte tamto :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Smejete sa z neho, ale mne sa jeho pozitívny prístup páči. Choď do toho chlape, budeš najlepší a tie bloncky máš do roka aj obe! :)
Prílohy
12640290_518434828335457_6716945114317164731_o.jpg
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ronaldo, si to ty? :D Pocuvaj, trenuj, cvic, makaj na sebe. Casom sa nebudes pozerat na to, ze ci s tou babou pojdes von, ale tie co ta budu potom otravovat, tak budes filtrovat - skarede prec, pekne mozu ostat. To je cele. Teraz nerozmyslaj nad dakou instagramovou zabou, ale rozmyslaj nad futbalom a treningom.
Srsly
Novice
Novice

Hensym napísal:Smejete sa z neho, ale mne sa jeho pozitívny prístup páči. Choď do toho chlape, budeš najlepší a tie bloncky máš do roka aj obe! :)
Ďakujem, konečne niekto, kto mi rozumie..
Budem sa snažiť najviac ako sa len dá.. snáď to bude stáť za to :)

//autoeditácia príspevku (14 Júl 2016, 23:23)
Jedného krásneho dňa (ja verím že ten deň príde) tu postnem fotku spolu s ňou a ukážem vám, že ste sa mýlili.. česť výnimkám..
Každopádne ďakujem za rady :) :smt006
Napísať odpoveď