Martin Daňo a Rudolf Vaský

Diskusie na politické témy...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Martin Daňo

Príspevok od používateľa Grond »

:)
bola to otazka casu kedy dostane po rypaku, ale vlastne len to zvysi jeho "popularitu" u primitivov, a zacne glorifikovat Kotlebu, ze keby spravil on toto tak na nom uz lezia kuklaci a biju ho teleskopom :)
Prílohy
img.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Tie jeho roxori a kadejake revolucie, ja chapem skor ako tvrdu satiru a len sa na tom zasmejem :) Osuskeho ("el prezidenté", ktory sa imho vzdal kandidaturi v prospech Prochazku ;) ) otravuje uz dlhsiu dobu a toto bolo uz to samotne vyvrcholenie. Teraz ma asi tak o dovod viac ho nalepkovat za fasistu.

http://www.teraz.sk/slovensko/p-osusky- ... lanok.html
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

Ako vyzyva na krvavú revolúciu aby striekali vo vzduchu krv šťanky sračky a pusti do gatí po jednej facke. Chce obnoviť československo. A pritom za socializmu bolo oveľa viac samovrážd ako je teraz. Čo je jeho hlavný argument..
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

Blekota:
To že bolo za socializmu oveľa viac samovrážd vieš aj podložiť alebo je to tvoj skromný odhad?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Pán Vaský je iba obyčajný ukričaný k*kot, ktorý akurát tak každému nadáva a na všetko pi*uje :) . Dobre mu tak, na tú hlavu sprostú šedivú... :lol:
Blekota
Expert
Expert

Pozri si psychologické štatistiky uci sa to na psychológii každej vysokej škole ktorá má tento predmet. Počet samovrážd klesá.
Len žiaľ rastie u neplnoletých.. ale v celkovom počte klesá
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

beardie napísal:no ked mu nadava do fasistickych hajzlov, tak dostane po papuli, zasluzil si
http://hnonline.sk/slovensko/792569-vri ... vokaterovi
Vasky je blazon, ale Osusky ako spravny liberal da facku a hned sa schovava za svojich ludi, dvaja psychopati sa stretli by som skor povedal :).

//autoeditácia príspevku (13 Júl 2016, 16:34)
Inak celkovo k tym samovrazdam, je to bullshit ako to Vasky prezentuje, nizke prijmy a zivotna uroven je len jeden z mnohych faktorov pri samovrazdach. Ako inak si vysvetlit celkom zvyseny pocet samovazd v severskych krajinach, popripade v Japonsku.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na to je fasa knižka, Prečo je vzduch zadarmo a panenstvo drahé alebo tak nejak.

Jednoducho v sev. krajinách sa majú dobre. Ale nie všetci. A ten co sa dobre nemá ma dennodenne na očiach plno úspešných ľudí, jeho hodnota relatívne klesá. Tak to za pichne.

V subsaharskej Afrike kde všetci behajú s holou ritou sa nemáš s kým porovnávať, tak sú všetci šťastní.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Ja som si cital ze je to nedostatkom urciteho vitaminu D a jeho nedostatku. Aj to by vysvetlovalo, ked tam pol roka nevidia slnko poriadne.
// jop D som myslel
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

akú ma spojitosť slnko a vitamín B? nemyslel si D-čko?
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

+1 bindo011... uraza druhych, nadava na vsetky strany a schovava to za "osobny nazor", kazdy kto s nim nesuhlasi je podla neho k*kot... nechapem ako niekto moze pocuvat tie jeho je***te dristy a este ho podporovat.

inak pozeram, ze cela ta trojka (Dano, Vasky, Harabin) sa uz ani tak nepustaju do smeru ako do SaS a OLaNO.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Vaského považujem za blázna ale trochu upresním niektoré vyjadrenia.

Obnovenie československej republiky propaguje kvoli tzv. návratu do bodu 0, kedy by sa zmazali všetky dlhy súčasnej Slovenskej republiky a ako prvá vec by potom nasledovalo referendum o rozdelení. Ak by toto referendum dopadlo kladne, ČSR by sa znovu rozdelila. To, ako moc je to reálne posúdte sami.

Čo sa týka krvi, šť**ky a sr**ky pred parlamentom, tak tu sa jedná pokus o vyvolanie opodstatneného strachu, teda, ak sa 500 000 ľudí postaví z roksormi v rukách pred oligarchu a povedia mu, že má hodinu na to aby bez majetku vypadol z republiky, tak to určite urobí a nebude preliata ani kvapka krvi. Teoreticky, samozrejme.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Aj existencia a podpora casti verejnosti tychto ludi je len dosledkom niecoho, zbytocne budeme na nich ukazovat prstom aki su to blazni. Za sucasneho stavu aj keby tu neboli konkretne Dano, Vasky, tak to urcite bude niekto iny. Bola chyba, ze Osusky sa nechal vyprovokovat a media sa toho chytili, teraz su o to viac popularnejsi.
carnivorous_flower
Novice
Novice

Príspevok od používateľa carnivorous_flower »

Pozeral som pár Vaskyho videii. Okrem toho že väčšina je z kúpeľne kde má povesane všetko oblečenie a PC sa chová ako posledný kreten. Osuský sa nemal nechať vyprovokovať ale facku si Vasky zaslúži viem že v jednom videu dobehol za nejakou mladou aziatkou, frajer Slovák a začal jej rozprávať že jej dajú biele embryo, že je vadna. Rudo mal jedine šťastie že to boli budhisti ja byť jej priateľ s ním vyzametam námestie
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Solo_Kamen napísal:Vaského považujem za blázna ale trochu upresním niektoré vyjadrenia.

Obnovenie československej republiky propaguje kvoli tzv. návratu do bodu 0, kedy by sa zmazali všetky dlhy súčasnej Slovenskej republiky a ako prvá vec by potom nasledovalo referendum o rozdelení. Ak by toto referendum dopadlo kladne, ČSR by sa znovu rozdelila. To, ako moc je to reálne posúdte sami.

Čo sa týka krvi, šť**ky a sr**ky pred parlamentom, tak tu sa jedná pokus o vyvolanie opodstatneného strachu, teda, ak sa 500 000 ľudí postaví z roksormi v rukách pred oligarchu a povedia mu, že má hodinu na to aby bez majetku vypadol z republiky, tak to určite urobí a nebude preliata ani kvapka krvi. Teoreticky, samozrejme.
Aj po "upresnení" sú to len bláznoviny, ten človek je chorý na mozog, proste škoda ho riešiť.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

To som napísal na začiatku mojho príspevku. Teraz sa zhodneme na tom, že je to blázon a ešte sme korektní a nezavádzame.
Blekota
Expert
Expert

carnivorous_flower napísal:Pozeral som pár Vaskyho videii. Okrem toho že väčšina je z kúpeľne kde má povesane všetko oblečenie a PC sa chová ako posledný kreten. Osuský sa nemal nechať vyprovokovať ale facku si Vasky zaslúži viem že v jednom videu dobehol za nejakou mladou aziatkou, frajer Slovák a začal jej rozprávať že jej dajú biele embryo, že je vadna. Rudo mal jedine šťastie že to boli budhisti ja byť jej priateľ s ním vyzametam námestie
Žiadne také video ako spomínaš som nenašiel môžeš hodiť link?
carnivorous_flower
Novice
Novice

Príspevok od používateľa carnivorous_flower »

To už bolo asi aj pred rokom. Pokúsim sa ale ak by chcel hľadať aj niekto iný bolo to myslím video z nejakého protestu a stretol ich pri prezidentskom paláci
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

On bežne chodil aj k cígáňom, ukazoval im tam sväté obrázky, ježišov a panenky márie, do toho fotky bielych detí a mlel im tam presne toto isté - že cigánky budú rodiť biele deti a bla bla bla. Čistý maniak.
Napísať odpoveď