Kde si odkladate cenne veci, t.j. mobil, doklady, kluce od apartmanu, peniaze ked idete na plaz a do vody ?
Ideme len dvaja s frajerkou a celkom sa bojim nechat taketo veci pri lehatku alebo na deke.
Ako to riesite vy ? Alebo si nenosite so sebou mobil a doklady, iba nejaku nizsiu hotovost ?
Dovolenka pri mori a cenne veci
Re: Dovolenka pri mori a cenne veci
na plaz a do vody mi predsa netreba doklady ani mobil, ostavaju v trezore na izbe, ked je slabsi hotel ze nema trezor tak v kufri.. kluce predsa ostavaju na recepcii, na plaz si beriem iba peniaze ktore v ten den mozem potrebovat, ostatok ostava na izbe
Mobil, foťák, čítačku, peniaze - v taške alebo ruksaku normálne na deke / uteráku.
V rezorte som ešte nemal problém.
Avšak verejnú pláž by som tak asi neriešil, tam je riziko krádeže vysoké až pravdepodobné.
V rezorte som ešte nemal problém.
Avšak verejnú pláž by som tak asi neriešil, tam je riziko krádeže vysoké až pravdepodobné.
Mobil na izbe, doklady na izbe, penazenku na izbe. Na plaz beriem deku, okuliare, uterak a vodu. Vezmem si aj par eur. Ak viem, ze kava stoji 2 eur, cola 2 eur, voda 1 eur a jedlo 8 eur, ideme dvaja, to mam 2x13=26 eur, tak si vezmem 30 az 35 eur do malej kapsicky (penazenky) na zips, pripadne plazove tasky maju vo vnutri male vrecko. Tam idu peniaze a aj kluce. Co viac mi treba na plazi? Mozno knihu, ak chces citat. Ale v ziadnom pripade tam nepotrebujem mobil a ani doklady. Ak chcem fotit, tak si vezmem na 1 alebo 2 dni fotak ci mobil, ak mam blizko izbu, tak to tam potom odnesiem. V hotelovych komplexoch sa az tak kradezi bat nemusis, na volnych plaziach je to o nieco horsie.
-
qwerty-xyz
mobil vies mat zo sebou vo vodetesnom puzdre. bude vyzerat ako debil ale lepsie ako si ho nechat ukradnut.
do toho isteho puzdra by som hodil aj papierove peniaze. Fotak by som neriesil, na plaz len GOPRO, to mam overene, to si mozes (ked mas plavak) vo vode hadzat kolko chces a blbnut.
Kupil som si vodotesnu tasku z ebayu za par korun. Na kluce a peniaze staci, telefon so sebou nenosim.
-
ledenaster
Medium Professional
Najdi si bezpecne miesto na cennosti... ja som si cennost kadetade schovaval po izbe... podla mna je vesia pravdepodobnost, ze zlodej hned pojde do zamknuteho kufra a kazdy kufor sa da otvorit za par sekund
ani naj zamok nepostaci.