Seriály z detstva
Re: Seriály z detstva
nie bola to kreslená rozprávka a menili sa na zvieratá s tými náramkami
Myslis dake co sa zmenili na dinosaura, hrocha a tak?
to nikto iný nevidel
nie menili sa na tie zvieratá zo zverokruhu podla toho akého zvieraťa maly náramok
bolo to kreslene, neboli to power rangers, ale niečo podobne ako tie sindibadové dobrodružstva ale tam mali náramky ktoré keď si niekto nasadil zmenil sa, boli tam strážcovia tých náramkov a každý strážil jeden náramky boli podla znamenia zverokruhu čínskeho či akého viem že tam bol kohút atd. Vie niekto ????????
-
martinmystery
Novice
neviete kde by som nasiel alebo nemate nahodov prosim serial z stv Martinové záhady ? 
hladam serial, ktory asi chodil na stv 95-99 , kde chlapec cestoval casom, vesmirom so starcom cez nejaku dodavku , ptm sa k nim pridalo dievča, ktore malo nieco ako zabre za usami a zbierali po tych svetoch nejake relikvie, ktore zbieral aj zloduch. pamatam si taku epizodu, kde vycestovali do buducnosti a v nej boli ludia holohlavy obri, ti ich ptm dali do krabice kde boli kovboj, indian a pilot a museli proti sebe bojovat. nebolo to kreslene ale hrane. Nemá niekto tušenie ako sa to volalo ?
strela od brucha:
http://www.csfd.cz/film/178896-josh-kir ... -dinosaury
http://www.csfd.cz/film/178896-josh-kir ... -dinosaury
jj preesne toto Josh Kirby, už to len nájsť aspon s titulkami , dakuejem 
Potrebujem pomoc. Síce to nie je seriál,ale je to film z detstva. Netuším však ako sa to volalo, myslím,že bol rozdelený na dve časti, že v ňom vystupovali dve sestry (jedna dobrá,druhá zlá) a aspoň jeden drak. Zdá sa mi,že na konci bol s ním súboj. Začínalo sa to ako malé deti, ktoré vyrástli, pravdepodobne to boli princezné.
Takže nakoniec som to našiel vďaka natalik10 a cool318.cool318 napísal:
Ja si ten animák pamätám a už dosť dlho sa ho pokúšam vyhľadať a tá baba s tým chalanom boli asi súrodenci a sa mi zdá, že ten Temný drak (ona) prešla k druhej strane. A v jednej časti bola aj sviňa, ktorej ukradol hlavný záporák náramok a keď ich mal 3 alebo až 4 tak nezvládol tú energiu a sa mu odopli.
Už som to našiel. Volá sa to Legenda o drakovi.
http://www.csfd.cz/film/354635-legenda- ... ie/?type=1
Hľadám jeden seriál. Spomínam si naň veľmi matne. 90roky, myslím, že bol taliansky, hlavná postava bola strážca parku a volal sa Falco.
Zdravím, vítam nadšencov a tých ktorý pomáhajú ak niekto nevie nájsť o čo hľadá. Ja si pamätám jeden seriál. Bol animovaný. Neviem či chodil na JOJ asi,, . Boli tam chlapec a dievča, asi súrodenci.A nejaký ako keby vedec asi otec. Mali pod basketbalovým ihriskom raketu. Využívali tam nejaké bojové karty. Bol tam aj nejaký zlý čo tiež lietal vo svojej rakete a bral bojové karty. Viem, že jeden diel bol o tom že boli nejaké závody a ten chalan letel na pegasovi. Vedeli by ste mi poradiť,pomôcť? Skúšal som hľadať ,ale neviem názov, možno vy áno . dakujem.
Autoeditácia príspevku po 30 min 27 sek:
Vedeli by ste mi poradiť serial vysielaný asi na stv o chlapcovi , čo ked sa ráno zobudil bol stále inou profesiou?dakujem.
Autoeditácia príspevku po 30 min 27 sek:
Vedeli by ste mi poradiť serial vysielaný asi na stv o chlapcovi , čo ked sa ráno zobudil bol stále inou profesiou?dakujem.
Chameleon.
pekne dakujem , ale asi som mal napísať, že to bol animovaný.
V jednu dobu boli take detske serialy v TV - sport billy, ovocnici, tekvicovi bratia - mari sa mi, ze som vtedy videl aj nejaky kresleny serial, kde bol nejaky kuzelny budik a malo to celkom peknu grafiku. Nevie nahodou niekto nieco o tom? 
-
mirak2
Hardcore addict
o peknej grafike neviem