Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Chalani našiel som jeden fon ale píše toto :Telefón je v slušnom stave minimálne opotrebenie. Má nový display a novú základnú dosku v záruke doložím doklad.
K telefónu je aktívne púzdro originál Samsung, krabica a príslušenstvo k telefónu.
Písal som s nim email a písal, že mu padol na zem a odpálilo dosku a keď chcel zachrániť veci v ňom musel to meniť tak to dal spraviť aj s displayom a teraz to predáva lebo chce dualsim.. Nebrať či ?
K telefónu je aktívne púzdro originál Samsung, krabica a príslušenstvo k telefónu.
Písal som s nim email a písal, že mu padol na zem a odpálilo dosku a keď chcel zachrániť veci v ňom musel to meniť tak to dal spraviť aj s displayom a teraz to predáva lebo chce dualsim.. Nebrať či ?
Samsung J3, alebo J5? ktory je lepsi?
KlimO ja by som taký určite nebral, keď už používaný, tak nepoškodený a v zachovalom stave.
Mirus myslíš prvé modely alebo 2016? Ale aj tak logicky J5 je lepší, hlavne vo foťáku (hovorím o 2016), tie prvé modely sa už neoplatí kupovať.
Mirus myslíš prvé modely alebo 2016? Ale aj tak logicky J5 je lepší, hlavne vo foťáku (hovorím o 2016), tie prvé modely sa už neoplatí kupovať.
Samsung Note 4 alebo Huawei P9 ? ktory by ste si vzali a preco?
Note 4, lebo ho mám
perfektný mobil a hlavne foťák, optická stabilizácia robí svoje, a hlavne v noci. Výborné rozlíšenie displeja, aj na VR. Dostatok výkonu a hlavne pero. Lenže P9 je nový mobil, Android 7 na Note 4 pravdepodobne nedostaneš, na P9 hej. Ale ak sa ti o to veľmi nejedná tak za mňa Note, ja som s ním spokojný 
Osobne by som nešiel ani do jedného.. Note 4 bo už je starý a P9 bo je to Huawei (pre mňa maximálne nevyhovujúce EMUI prostredie a Kirin s minimálnou podporou developerov)......
radšej by som šiel do OnePlus 3..
radšej by som šiel do OnePlus 3..
Ak chceš väčší displej tak S6 Edge+ alebo Note 5, LG G5, alebo Z5, ak nechceš čínu. Ale tam už je zas cena niekde inde.
zdravím, samsung s7 edge má oproti klasickej s7 zaoblený displej, má to aj nejaký dôvod alebo je to len kvôli dizajnu? dík
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
caute, potrebujem trosku poradit, mobil mi skoro nefunguje (display v pi*i) a uz ma to nebavi, takze pokukujem po niecom novom
poziadavky:
do 150e
rychle a dobre GPS (budem pouzivat nejake offline mapy)
s tym suvisi co najlepsia bateria
a velky kvalitny display
najlepsie nieco co je preverene "rokmi" ci uz znacka ci model (aby mi to nezdochlo po 1.5 roku ako tento posrany HTC)
neplanujem sa na tom hrat, telefonujem malo, hudba vobec, sms skoro nepisem, sem tam nieco na nete, nejaky mail atd atd, proste uplny zaklad az na to GPS
poziadavky:
do 150e
rychle a dobre GPS (budem pouzivat nejake offline mapy)
s tym suvisi co najlepsia bateria
a velky kvalitny display
najlepsie nieco co je preverene "rokmi" ci uz znacka ci model (aby mi to nezdochlo po 1.5 roku ako tento posrany HTC)
neplanujem sa na tom hrat, telefonujem malo, hudba vobec, sms skoro nepisem, sem tam nieco na nete, nejaky mail atd atd, proste uplny zaklad az na to GPS
Čo znamená veľký? 5,5" alebo viac, stačí ti HD alebo chceš FullHD? Teraz mi napadá Xiaomi Redmi 3, ale ten nemá pamäťovú kartu, a je to len 16GB. Poprípade, mohol by byť bazár?
-
vendo
Guru
mohol by byt bazar (ale len mobil este v zaruke), pamat 16gb staci bohate (offline mapy max 3gb, pokemonov instalovat nebudem)
velky display znamena ze ak mam na vyber medzi vykonejsim 4" za rovnaku cenu a 5" tak preferujem 5" + zodpovedajuce rozlisenie pre 5 palcov
inac zatial som tak prechadzal shopy a zaujal ma Lenovo A6010 (cena uz skoro na hrane), Huawei Y6
velky display znamena ze ak mam na vyber medzi vykonejsim 4" za rovnaku cenu a 5" tak preferujem 5" + zodpovedajuce rozlisenie pre 5 palcov
inac zatial som tak prechadzal shopy a zaujal ma Lenovo A6010 (cena uz skoro na hrane), Huawei Y6
Keď už, tak Huawei Y6 Pro, síce je drahší, ale má väčšiu baterku.
-
vendo
Guru
to uz ide cez rozpocet vyraznejsie
co takto lenovo Vibe P1m ? tiez sice cez rozpocet ale menej + rovnaka 4000 bateria
co takto lenovo Vibe P1m ? tiez sice cez rozpocet ale menej + rovnaka 4000 bateria
Veď stoja úplne rovnako, a ten Huawei mi príde lepšia voľba, má dokonca lepší foťák a je trochu novší.
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja by som asi doplatil na Redmi 3S, pripadne ho objednal zo zahranicia a aj s poistenim proti DPH vyjde 2gb/16gb verzia do tych 150. Vyhody - fingerprint, kovove telo, novy snap 430 s novou adreno 505 (a kedze je to snap, velka pravdepodobnost ze uvidi aj CM13), velka 4100mah baterka. Nevyhody - Chyba LTE 800, pokial ho zoberes zo zahranicia nebude 2 rocna zaruka
Podľa mňa sa oplatí aj Redmi 3, nejaké zásadné rozdiely tam nie sú.
Co dokazem zohnat najlepsie Pomer/cena/vykon do 300€?
Nejaké požiadavky? Akú uhlopriečku displeja?
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2016, 18:35)
napr. Xiaomi Mi4s, Huawei P8, LG G4 alebo ak by si si priplatil tak Galaxy S6
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2016, 18:35)
napr. Xiaomi Mi4s, Huawei P8, LG G4 alebo ak by si si priplatil tak Galaxy S6
galaxy s6 by som teda nedoporucoval. zrovna vcera na tom kolegovia prezentovali nejaku jednoduchu AR aplikaciu v kombinacii so samsung gear... kazdych 15-20 minut bolo telefon treba vypnut a pockat kym vychladne...
extremne trapne ked prezentujes nieco partnerovi a zrazu sa prezentacia vypne ze treba telefon schladit. pricom tam nebezalo nic narocne, nejaka lepsia hra musi grafiku a procesor vytazit ovela viac, takze potom to pada kazdych 10 minut?
extremne trapne ked prezentujes nieco partnerovi a zrazu sa prezentacia vypne ze treba telefon schladit. pricom tam nebezalo nic narocne, nejaka lepsia hra musi grafiku a procesor vytazit ovela viac, takze potom to pada kazdych 10 minut?
Nemyslíš VR aplikáciu? Tie sú dosť náročné.