Bude to tým že je slabýAresiino napísal:Zdravím. Mám problém s CS:GO , ktoré som nainštaloval a seká mi aj na nízkych param. a neviem čo s tým , možno že mam aj slaby ntbk neviem , nerozumiem sa do toho až tak. Procesor : Intel Pentium N3540 64bit. Grafika : Intel Hd graphics
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
lukostrel77
Star
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
metrix0007
Expert
Zdravím, potrebujem helfnut, zrobil som smurfa na Goucko, a myslel som ze hra sa mi ulozi csgo(2) alebo nejako tak, a ze budem mat zvlast cfg , ale ono je to vsetko spolu, co by mi nevadilo, ale nefunguje mi tam ten cfg ktory tam je z Main accountu
dufam ze ma chapete
dufam ze ma chapete
Ja ta chapem, len mi tam chyba otazka, ze co vlastne chces vediet / poradit.
Ak chces 2 rozne cfg tak si ich 2 urob a ked pojdes na smurf tak das do konzole exec autoexec2.cfg alebo akokolvek ho nazves...
Ak chces 2 rozne cfg tak si ich 2 urob a ked pojdes na smurf tak das do konzole exec autoexec2.cfg alebo akokolvek ho nazves...
-
metrix0007
Expert
cfg chcem ten z mainu,ale nefunguje ,
no a myslel som ze sa to oddeli tie dve cska tam kde su ulozene , ale ten smurf ak to dobre chapem tak sa nikde neulozil, a vsetky dáta berie z mainu...ale ten cfg neppouziva, skusal som aj exec autoexec. tak sa pytam ze ako to funguje vám ci to nemam nejak dodrbkane
no a myslel som ze sa to oddeli tie dve cska tam kde su ulozene , ale ten smurf ak to dobre chapem tak sa nikde neulozil, a vsetky dáta berie z mainu...ale ten cfg neppouziva, skusal som aj exec autoexec. tak sa pytam ze ako to funguje vám ci to nemam nejak dodrbkane
@metrix0007
Go to 'D:\Steam\userdata'
Every Account has 1 folder there (It should be a number).
Open one of them and search for 730. That's cs:go for steam. Then Local -> cfg -> config. Copy it into the other Account folder which 'D:\Steam\userdata' there. I can't tell you which account is which number thoIn my case my main acc has around 50 folders because I play more then cs with it and my 2nd acc just has 1 cuz I only started cs:go on it.
Prečo mi nenájde žiadny zápas do ktorého sa môžem pripojiť, neukazuje mi ani verejné lobby 
Cely competitive a mozno aj dalsie veci su dole uz od vcerajsieho vecera:
http://downdetector.com/status/counter-strike
http://downdetector.com/status/counter-strike
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte...asi blbá otázka, ale v hre mi napísalo že niekto s kým som hral compet dostal perma ban, mne tuším odrátalo jednu alebo dve výhry, už fakt neviem + mi tuším klesol aj rank...ale o to mi nejde, len či sa náhodou nedá nejako zistiť o koho šlo?
Vďaka...
Zoznam hracov s ktorymi si hral + Ban Checker
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Perfektné, ďakujem velmi pekne
// sranda, o koľkých friendoch sa zrazu človek dozvie že majú vac ban...
// sranda, o koľkých friendoch sa zrazu človek dozvie že majú vac ban...
Ono to niekedy nie je take jednoznacne - ani s tym VACom, aj ked bez vetra sa listok nepohne - samozrejme.
Napr ja VAC mam - 3000 days ago. Na 1.6 na starom ucte, a to bol prvy a posledny den, kedy som cheatoval
Napr ja VAC mam - 3000 days ago. Na 1.6 na starom ucte, a to bol prvy a posledny den, kedy som cheatoval
Zdravím, možno to tu už bolo ale vkuse keď hrám compet ma po 15 kolách vyhodí. Čo mám robiť ?
asi by som napisal na support... ked ti nepomozu oni tak uz nikto 
CS: GO ako vazne 3- ti tyzden po sbee ma kicknu dake deti preto ze su spolu v teame a ja mam ban na 7 dni potom, da sa nejako odovlat voci tomu alebo co sak to neni normalne to sa rovno mozem vy*** na taku hru ......si poriadne nezahram nikdy a odidem zo zapasu tak ci tak ban na nejaky cas ,,,,
Haluz, mna za 3500 hodin nikto nikdy nekickol. Asi nahoda.
Lol, ani mna za 800 hodin, mimo jedneho scrimu plneho deti
V com to asi tak moze byt?
-
BananaGreen
Amateur
CS:GO boost
Ahoj, hladam dajaku dobru dušu čo by ma boostla. Uš 2roky sa nemožem dostať z s2-s4 aktualne som s2
Ps. Mam 16r.
Ps. Mam 16r.
Re: CS:GO boost
Hmm ten niekto by asi potreboval account s rankom podobnym tebe. Ak mi taky dodas, mozme zahrat 
zdravim, chcem sa spytat ake su dnes popularne respektive najvacsie fora o cs 1.6 na svk/cze scene.
gamesites ?