Download
Download
zdravim, mam problem s downloadom.. ked stahujem vacsie subory 2-3 gb+ tak po urcitom case ked mi ide download naplno zrazu uplne klesne na nejak 170-120kb/s.. a robi mi to vzdy aj ked nestahujem od tych istych.. neviete kde moze byt problem? prosim o radu..
Re: Download
To vyzera ako obmedzenie providera, ako keby sa zaplo FUPko. Aky mas internet?
Cize mas wifi a tvoj poskytovatel internetu zrejme obmedzi tvoje pripojenie lebo pretazujes linku. Alebo je druha moznost s to je rusenie siete, to by bolo realne tak v case od 18.00 do 22.00.
dal som stahovat okolo 15:00.. spomali sa to na nejaky cas a potom zase nabehne normalne
Cez co stahujes, torrent? Daky volny tracker alebo na heslo? Ake mas nastavenia na pocet peerov, limit na download a upload?
Informuj sa u providera, či robí nejaké obmedzenia. Skús dať ťahať v rôznych časoch, cez pracovný deň, cez víkend, ráno, v noci, cez obed.. sleduj správanie..
teraz pre istotu mi dava uplne vysoky ping.. ked tam test tak raz 20 a chvilu na to 70 potom 200..
Pretoze na celom Slovensku prsi, ludia sedia pri pocitaci a surfuju. Tym padom je zarusene pasmo, ping mas vysoky, ba mozno aj vypadava, internet ide pomaly.
Riesenim je prechod na 5GHz pasmo, to znamena kupit nove zariadenia pre wifi (napriklad Mikrotik STX alebo nieco od Ubqt) alebo prejst na iny internet - DSL ci optika.
Riesenim je prechod na 5GHz pasmo, to znamena kupit nove zariadenia pre wifi (napriklad Mikrotik STX alebo nieco od Ubqt) alebo prejst na iny internet - DSL ci optika.
byvam v suranoch... a je tu akurat suranynet a do mojej casti ine internety ani nejde co sa tyka orange,telekom,upc... a vysvetlis mi to s tym 5ghz pasmom prosim ta? co mam pre to urobit?
Musis kontaktovat svojho poskytovatela internetu.