Teroristické útoky
Re: Teroristické útoky
ja viem len mi to sadlo na smeč, nebolo to myslene nijak konkretne ale uznaj, dobre načasovanie 
je pozoruhodne sledovat na internete vsetkych, tych ktori stale opakuju Kiskov vyrok o Turecku ako o ostrove slobody. ti vedeli mesiace dopredu ze ide vojensky puc
normalne ma vestica z Bujakova velku konkurenciu
a dedicnost coho?
normalne ma vestica z Bujakova velku konkurenciu
lenze Semiti patria do Indoeuropskej rasy, takze kym je to v Europe, mozno az tak nie.kali520 napísal:Ten obrazok sa snazi velmi jednoducho az detsky vysvetlit, ze tym urcujucim faktorom je rasa a dedicnost.
a dedicnost coho?
To vychadzas z toho smiesneho clenenia na tie tri zakladne rasy?jackb napísal:lenze Semiti patria do Indoeuropskej rasy, takze kym je to v Europe, mozno az tak nie.
Semiti nie su biela rasa, a to vie kazdy kto ma oci.
Vsetkeho. Rasovu prislusnost neurci geograficka poloha narodenia jak si sa nazil naznacit, ale predkovia.dedicnost coho?
To tvoje jednoduche zovseobecnovanie uplne bagatelizuje pojem identita. Povedz konkretne kto su rodicia a nie nic nehovoriace frazy o krajine A a B.
ved prave. Afriacania ani Azijati to tiez nie su. Domorodi obyvatelie Australie tiez nie a Severnej ci Juznej Ameriky uz vobec niekali520 napísal:Semiti nie su biela rasa, a to vie kazdy kto ma oci.
a nie je to uplne sum a fuk? a kto su rodicia je irelevantne, kedze stari rodicia mozu byt prave tou esenciou narodnostnej zmesy. preto mi je divne kolko mame hejslovakov a pritom vacsina mohlat ma madarsku (pra)babku a rakuskeho alebo rumunskeho (pra)deda. takze si sami strielaju do nohy, lebo podla ich "pravidiel" nie je "cisty" prislusnik naroda niktokali520 napísal:To tvoje jednoduche zovseobecnovanie uplne bagatelizuje pojem identita. Povedz konkretne kto su rodicia a nie nic nehovoriace frazy o krajine A a B.
Stále som nevidel článok o hrdinnom moslimovi, ktorý v Nice zachránil bezvercov pred istou smrťou...
No mozno vedeli, ze puce sa tam konaju na takmer pravidelnej baze, ako si o tom zmienil v inej teme. Rozhodne sa teraz len potvrdilo, ze sa nejedna o ziaden ostrov stability.jackb napísal:je pozoruhodne sledovat na internete vsetkych, tych ktori stale opakuju Kiskov vyrok o Turecku ako o ostrove slobody. ti vedeli mesiace dopredu ze ide vojensky puc
Vyzera to tak, ze to skoncilo a Erdogan vykona hlbkovy audit v armade. Armada rozhodne nevyzera jednotna, stabilna, co u ludi moze viest k hlbokej nedovere. No uvidime co sa bude diat dalej.
Sultan rozputa statny teror na este vyssej urovni. a kedze nalady sa zdali byt v noci prorevolucne, tak to bude este zaujimave
Cakal som ze to niekto vytiahne, aj mna to lakalo, no uz je asi koniec, dokonca odporucaju dovolenku mimo Istambulu a Ankary a ani vladny special neposielaju.Hegy napísal: Mno, uz asi mas.
http://svet.sme.sk/c/20216823/v-istanbu ... rmada.html
EDIT: http://www.ta3.com/clanok/1087533/onlin ... acila.html
Zdá sa, že tých vládnych špeciálov by bolo treba viacero..
Mal by si si konecne uvedomit, ze z genetickeho hladiska o nejakom cistom narode nema zmysel hovorit lebo nic take ako cista rasa ani nikdy neexistovalo (napr dnes sa vie ze europania zdielaju cez polovicu genov neandrtalcov, a africania nie), je to len zjednodusene vyjadrenie rasy ktora splna svoje kriteria.a nie je to uplne sum a fuk? a kto su rodicia je irelevantne, kedze stari rodicia mozu byt prave tou esenciou narodnostnej zmesy. preto mi je divne kolko mame hejslovakov a pritom vacsina mohlat ma madarsku (pra)babku a rakuskeho alebo rumunskeho (pra)deda. takze si sami strielaju do nohy, lebo podla ich "pravidiel" nie je "cisty" prislusnik naroda nikto
Dolezity je tu priemer genov zastupenych v konretnej rase. Ako priklad uvediem haploskupinu R1a ktora ma najvacsie zastupenie u obyvatelstva ktore sa etnicky oznacuje za slovanske a napr haploskupina A je typicka pre Etiopcanov.
tak potom aka dedicnost? 
cim sa stava clovek prislusnikom naroda, ked narodenie sa v krajine alebo ziskanie jej statneho obcianstva tym nie je.
cim sa stava clovek prislusnikom naroda, ked narodenie sa v krajine alebo ziskanie jej statneho obcianstva tym nie je.
Hlavne vlastným chcenim
Dedicnost ktora splna kriteria rasy (farba koze, tvar lebky a postavy, velkost mozgu, farba vlasov atd atd...)jackb napísal:tak potom aka dedicnost?
kali, "splna kriteria rasy". ale rasa "Sved" nie je. takze ta interpretacia obrazku asi nebude presna. nemyslis?
beardie, takze ak by Achmad vo Svedsku chcel, tak moze byt Sved?
beardie, takze ak by Achmad vo Svedsku chcel, tak moze byt Sved?
Chcieť byť Švéd nie je také jednoduché, musel by rešpektovať liberalnu spoločnosť, mať snahu prispôsobiť sa, nevytvarat ghetto, nenutit manželku nosiť hidzab, jeho tretia generácia sa nemoze odpáliť na námestí pod vianočným stromčekom,...
Zvládne to Achmed?
Zvládne to Achmed?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Može, je to vecou pocitu. Ja som sa rozhodol, že sa citim byt Švajčiarom. 
Jeden moj kamoš sa citi byt Eskimakom, už to 2x uviedol do formularu sčitania obyvatelstva.
Dalšia parta kamošov bežne do formularu uvadzaju narodnost "moravska".
Jeden moj kamoš sa citi byt Eskimakom, už to 2x uviedol do formularu sčitania obyvatelstva.
Dalšia parta kamošov bežne do formularu uvadzaju narodnost "moravska".
Nemyslim, lebo sved je bielej rasy nordickeho typu a achmed je arab semita.jackb napísal:kali, "splna kriteria rasy". ale rasa "Sved" nie je. takze ta interpretacia obrazku asi nebude presna. nemyslis?
ano, ale ten obrazok nehovori, ze Achmed je nordickej rasy a potkan je kon. hovori o Svedovi, co je narod.
Beardie, ak ano a Achmed sa stastne ozeni so Svedkou, tak aspon jeho deti budu moct byt Svedi?
//Robis to uz naschval alebo mas v tej hlave nasrane - snad si niekto nemysli, ze budem suhlasit s osobou, ktora veri, ze velkost mozgu sa meni umerne rase. a vymysli si niekolko vlastnych ras, len aby mal co najvacsi zaber nenavidenia
Beardie, ak ano a Achmed sa stastne ozeni so Svedkou, tak aspon jeho deti budu moct byt Svedi?
//Robis to uz naschval alebo mas v tej hlave nasrane - snad si niekto nemysli, ze budem suhlasit s osobou, ktora veri, ze velkost mozgu sa meni umerne rase. a vymysli si niekolko vlastnych ras, len aby mal co najvacsi zaber nenavidenia
no ak bude splnat vyssie spomenute, moze byt samozrejme Sved aj on, pokojne nech si zoberie aj zenu podobneho povodu, prajem im obom, aby to boli Svedi
len nech nerobia vo Svedsku Blizky vychod, ked z neho utekali
len nech nerobia vo Svedsku Blizky vychod, ked z neho utekali
No a? princip je snad uz jasny. Nie zbytocne som pisal, ze je to jednoduche az detske vyjadrenie.jackb napísal:ano, ale ten obrazok nehovori, ze Achmed je nordickej rasy a potkan je kon. hovori o Svedovi, co je narod.