Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa Hegy »

ephramko napísal:Ak nemas sluchatka za 5 euro, tak na taku vzdialenost mozes hraca bezne pocut ako skace alebo uteka.

Mne sa skor zaujimave zdali tie situacie, kde po niekom strielaju a v sekunde ako ho zabije, tak mu to "cukne" a otoci ho to aj o viac ako 90 stupnov rovno na headshot dalsieho hraca, ktory je ale niekde za XY stenami uplne niekde inde na mape. O nom vediet nemohol a navyse sam mieril do uplne nezmyselneho spotu alebo len do steny a potom sa uvedomi a mieri zase normalne pred seba, akoze sa nic nestalo :D A ked sa toto deje stale dookola 2 hracom, tak to podla mna riadne smrdi... Ale vacsina CS GO deciek si mysli, ze cheating je len vtedy, ak clovek rotuje ako káča, teleportuje sa a do 10 sekund po starte kola zabije cely enemy team rovno na spawne.
Su rôzne typy hracov. Ty pozerajuc na video s xray alebo WH nemozes vediet (a to vymenujem iba zakladne veci, lebo by som to pisal este na mikulasa...):
- ako maju enemy nacitanych z diem, predoslych hier, predoslych kôl, on sice pozera na bod A ale v hlave uz mysli na 10 dalsich moznosti
- top aimeri su tak rychli a presni, ze na 16 tick deme to niekedy vyzera ako aimbot
- nevies aka prebieha komunikacia na TS, kedykolvek moze spoluhrac vidiet enemy v zlom uhle a nechce sa prezradit tak ho pusti a zanecha echo
- centrovanie zvuku, niektori hraci ked pocuju zvuk, aby ho lepsie identifikovali snazia sa najst balanc medzi L a R sluchatkom tym, ze mieria na miesto odkial zvuk pocuju a tym vedia celkom presne urcit polohu (na takychto videach vsak iba vidno cudne pozeranie na enemy cez stenu)
- nahoda, intuicia - cs:go je velmi o nahodach, "tajmingoch", intuiciach... proste aj ked niekto pozera minutu na jeden flek, a enemy sa mu blizi z ineho spotu a on sa "zrazu" otoci na ten spravny spot a enemy v tu chvilu nakraca do crossu, je to proste stastie, stava sa to tak bezne ze nema zmysel polemizovat

btw boli nejake dohady a kvôli Flushovi na minimalne 1 majori (kratko po prvej ban wave progamerov kqly a spol) brali vsetkom equipment hracov na analyzu a ti k nemu nemali pristup az do samotnej hry. Spekulovalo sa, ze drivere, resp. on-board pamate zariadeni mali nejaky sofistikovany cheat engine, ktory sa vopred predkonfiguroval a nahral do modifikovanej pamäte mysi (trigger, soft-aimlock).

intuicia+luck by me:

volume2:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak, zvuk som zabudol spomenut. CS ma velmi primitivny zvukovy system, kde steny nehraju rolu a zaroven sa da centrovanim celkom dobre urcit poloha nepriatela za stenou.
Dufam, ze v dalsej verzii CSka to uz opravia, pretoze toto je za urcitych okolnosti podobne ako wallhack. Svojho casu mi tak vadil ucinok granatov cez tenu v CS 1.6
A najhorsie to je na nuke, kde pocujem tikat bombu ale nejaky cas mi trva kym zistim ci je hore alebo dole.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

ephramko napísal:Ak nemas sluchatka za 5 euro, tak na taku vzdialenost mozes hraca bezne pocut ako skace alebo uteka.
Bezne budes posuvat mieritko presne na postavu podla toho ze si pocul ze na mide niekto chcel skocit zo shortu do okna :sly:
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Chalani aku mysku by ste mi odporucili od Zowie planujem vymenit svoju Rivalku a nejako sa medzi Zowie myskami neviem rozhodnut jedna skupina hovori ze najlepsia je FK2 druha zase ze EC2-A fakt by som potreboval poradit :wink:
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Objednaj si obe a tu co ti bude menej vyhovova tak vratis :)
Model
Light Professional
Light Professional

UN2552 napísal:Objednaj si obe a tu co ti bude menej vyhovova tak vratis :)
ty s akou mysou hras?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Deathadder
BudGet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BudGet »

Rozdiel medzi FK2 a EC2-A je v dizajne, senzory majú rovnaké. EC2-A je pre pravákov, tvar prevzatý od deathadderu. FK2 nemusí tak dobre padnúť do ruky, je spravená pre obojručné používanie.
Ak sa rozhodneš pre EC2-A, tak si pozri veľkostné rozdiely medzi EC1-A a EC2-A, je tam pár mm rozdiel.
Ináč môžem Zowie iba odporučiť, kvalitnejšiu myš som ešte nemal. Razer sa môže hanbiť (a to som používal ich myši viac ako 5 rokov).
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

UN2552 napísal: Bezne budes posuvat mieritko presne na postavu podla toho ze si pocul ze na mide niekto chcel skocit zo shortu do okna :sly:
nie je to tak davno co dostal prohrac ban a povedal,ze tam viac ludi cheatuje.pravdepodobne spoznal svoj a vedel kto ho este ma.ale drzi hubu doteraz.
btw poje**** mm 5 stack enemy a my 5 random.skoda ze nema csko konkurenciu podobnej hry
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Ved Counter Strike mal mat aj team mm ako dota ale nejako sa zatial k tomu nemaju :)
Son-Goku
Darca
Darca

ak by to hadzalo aj napriek tomu premade proti random tak to ucinok nema.v dote svojho casu tiez priradovalo podla divneho systemu
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Nie malo to byt iba premade vs premade. Este v FAQ to maju :lol: http://blog.counter-strike.net/index.php/facts/
Model
Light Professional
Light Professional

BudGet napísal:Rozdiel medzi FK2 a EC2-A je v dizajne, senzory majú rovnaké. EC2-A je pre pravákov, tvar prevzatý od deathadderu. FK2 nemusí tak dobre padnúť do ruky, je spravená pre obojručné používanie.
Ak sa rozhodneš pre EC2-A, tak si pozri veľkostné rozdiely medzi EC1-A a EC2-A, je tam pár mm rozdiel.
Ináč môžem Zowie iba odporučiť, kvalitnejšiu myš som ešte nemal. Razer sa môže hanbiť (a to som používal ich myši viac ako 5 rokov).
dakujem za podrobnu odpoved pojdem pravdepodobne do tej ec2 ta sa mi zda asi najvhodnejsia pre mna lebo moja Rivala sa mi zda dost vklikana a v niektorych situaciach mi blbne senzor ale par kompetakov uz letela na stol tak mozno aj tym to bude :D a ta zowie podlozka je idealna k tym ymskam taka tusim modra?
BudGet
Medium Expert
Medium Expert

Ja používam Razer Goliathus podložku, povrch má plátený (alebo čo to je za materiál :D ). Ale Zowie podložka určite bude fungovať rovnako dobre, ináč by ju nevyrábali :D
Model
Light Professional
Light Professional

BudGet napísal:Ja používam Razer Goliathus podložku, povrch má plátený (alebo čo to je za materiál :D ). Ale Zowie podložka určite bude fungovať rovnako dobre, ináč by ju nevyrábali :D
mal som na mysli tuto

Kód: Vybrať všetko

https://www.alza.sk/zowie-gear-p-sr-d2336162.htm?o=4
vela streamerov ju k zowie myskam pouziva ja mam teraz SS Rival plus QCK+ a dnes som s tym nastrielal na rankoch SUPREME/GLOBAL 52-4-15 mal som 12x hviezdu a osobne skore 119 :lol: a to sme ledva vyhrali 16:13 :shock: , takze ak buude zowie este lepsia som zvedavy ako sa bude darit :D a ty ktoru konkretne zowie mysku pouzivas :) :?:
BudGet
Medium Expert
Medium Expert

Podložka bude určite dobrá, ale ja osobne by som zobral väčšiu. Záleží od senzivity a dpi, ja napr. vôbec nehrám MM, iba surf, kde treba nízky sens a nadávam na podložku veľmi často :D A veľkosť mám rovnakú ako tú čo si ty dal.

EC1-A, tá má veľkosť ako Deathadder. Keďže som prechádzal z deathadderky tak som chcel niečo s podobným tvarom ale kvalitnejšie, toto mi vyhovovalo úplne :)

A skóre záleží aj od spoluhráčov a protihráčov, takže keď budeš mať novú myš, nečakaj, že budeš mať 50-0 K/D :D
Model
Light Professional
Light Professional

BudGet napísal:Podložka bude určite dobrá, ale ja osobne by som zobral väčšiu. Záleží od senzivity a dpi, ja napr. vôbec nehrám MM, iba surf, kde treba nízky sens a nadávam na podložku veľmi často :D A veľkosť mám rovnakú ako tú čo si ty dal.

EC1-A, tá má veľkosť ako Deathadder. Keďže som prechádzal z deathadderky tak som chcel niečo s podobným tvarom ale kvalitnejšie, toto mi vyhovovalo úplne :)

A skóre záleží aj od spoluhráčov a protihráčov, takže keď budeš mať novú myš, nečakaj, že budeš mať 50-0 K/D :D
Jasne kamo s tym skore som srandoval ale aj tak SUPREME/GLOBAL su noobovia co tam nemaju co robit ja nastrielam 52 fragov a ludia v mojom teame nemaju ani 10 a maju ranky Globalov :shock: :lol: :lol: :lol:

ja mam QCK+ a naozaj mi ovela viac vyhovuje vacsia podlozka mozno pockam na Dev1ho control padu inspirovanu Guardianom :wink:

A EC1 je vacia ako som pozeral specifikacia mne je Rivalka dost velka nemam az taku velku ruku takze mozno by mi viac padla EC2 asi objednam obydve mysky a necham si ktora mi padne viac do ruky to bude asi najlepsie riesenie :wink:

Ale kazdopadne diky za rady :)
Son-Goku
Darca
Darca

phantomlord out.twitch ma zabanovany som zvedavy ci preda auticko :D
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

pojde do vazenia mozno oje*** na skinoch pretoze mu admin z tej stranky vravel kedy vyhra a kedy nie a cela stranka patrila jemu je toho vela o tom na reddite
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Dostane podmienku a bude vybavene :psssst:
Napísať odpoveď