AGENTÚRA SUPER JOB S.R.O. KOŠICE
Re: AGENTÚRA SUPER JOB S.R.O. KOŠICE
aku ulohu zohrava PA v ktoromkolvek z tych pristupov?
tej casovej dlzke nechapem, vysvetli
Takú, že jeden z nich podporuje a sama praktizuje, pričom druhý nie. A potom je tá úloha v tom, že ľudia sa jej ozývajú (pričom to nemusí prerásť do aktívneho sporu) a výsledkom je aspoň takýto informačný článok, ktorý môže pomôcť iným - vo všeobecnosti, ide o prínos k budovaniu kultúry vlastnej aktivity bez nejakých sprostredkovateľov.beardie napísal:aku ulohu zohrava PA v ktoromkolvek z tych pristupov?
Nechce sa mi to tu rozoberať, dopracovali by sme sa k tomu, čo sme už viackrát riešili.
vysledkom toho clanku je informacia, ze si to ma clovek obehat sam, ak som nieco prehliadol, mozes pripomenut
PA nema podla clanku ziaden vplyv na uspesnost ziskania penazi, ergo je to len miesto, kde sa mozu zhromazdovat negativne skusenosti s firmami
PA nema podla clanku ziaden vplyv na uspesnost ziskania penazi, ergo je to len miesto, kde sa mozu zhromazdovat negativne skusenosti s firmami
Nabudúce skús pozornejšie čítať a vyhneme sa takýmto zbytočným debatám. Ak by si dostal za úlohu v škole vypichnúť pointu článkov v rámci čítania textu s porozumením a zmohol by si a len na tieto (predpojaté) závery, tak by asi moc dobrú zámku nedostal. 
drsny argument, uplne si ma nim dostal
Chcel by som ísť do anglicka do skladov cez túto firmu a neviem viac o tých negatívnych skúsenostiach tak som zvedavý
odist za pracou s inou ako britskou agenturou do anglicka je proste podvod.
najdi hostel v meste kde su sklady a kam chces, prilet, najdi poriadne byvanie, medzi tym sa zarad do cakania na NINo a chod sa prihlasit do agentur ze chces robit.
dostanes sice minimum, ale aspon ho dostanes. nasa agentura ti da ovela menej.
najdi hostel v meste kde su sklady a kam chces, prilet, najdi poriadne byvanie, medzi tym sa zarad do cakania na NINo a chod sa prihlasit do agentur ze chces robit.
dostanes sice minimum, ale aspon ho dostanes. nasa agentura ti da ovela menej.
-
radim.zajac
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Ja som im poslal poplatok a žiadnu prácu mi nevybavili s ani peniaze mi nechcú vrátiť späť. ako mám pokračovať?
zacni si buchat hlavu o stenu
co hovori zmluva? je tam vyslovene napisane, ze ti musia najst pracu do nejakeho datumu?
co hovori zmluva? je tam vyslovene napisane, ze ti musia najst pracu do nejakeho datumu?
Su to spinavci co po uhradeni poplatku (za NIC) sa na Vas vyseru. Dohodia Vas dalsej agenture v konkretnom state a ta riesi s Vami potrebne veci tykajuce sa roboty ci ubytovania. SUPER JOB sana Vas vyserie aj ked Vas prepustia ci nepotrebuju dalej v zamestnani.
Za 180 eur radsej odidte do zahranicia a v kazdom meste je nejaka agentura ktora Vas bude chciet zamestnat.
Dalej "agentura" Eva Kaspereková WORK AGENCY-EU - NEVYBAVI NIC !!! Po uhradeni poplatku sa Vam stara pani smeje do telefonu
a ma kazdeho v (,) !!!
Za 180 eur radsej odidte do zahranicia a v kazdom meste je nejaka agentura ktora Vas bude chciet zamestnat.
Dalej "agentura" Eva Kaspereková WORK AGENCY-EU - NEVYBAVI NIC !!! Po uhradeni poplatku sa Vam stara pani smeje do telefonu
a ma kazdeho v (,) !!!
skoda, ze si tuto temu necital este predtym ako si nejakej pochybnej agenture poslal peniaze
doporucil by som zohnat podobne sklamanych ako si ty a podat na pani/agenturu zalobu
doporucil by som zohnat podobne sklamanych ako si ty a podat na pani/agenturu zalobu
Prosim, nerobte tu chybu ako my, robotu Vam najdu, ale aku, my sme išli na otočku, praca je pre otrokov a byvanie pre zvierata, my sme mali zbierat sampiony na ukol. Nikto nas nečakal na letisku v Dubline a letisko je obrovske, išli sme sami do Virginie 17€ cesta, tam po nas poslali auto ked sme volali, farma je cca 40min daleko autom. Kde nechodia ani autobusi ani taxi, nieje tam ani internet nič. V dome sa nekuri, pliesen špina , špinave postele a všetko, boli tam akurat bulharsky romovia, ktory mali v plane ist tiež za lepšie platenou robotou. A ako do roboty ktora je niekolko km? Kupit si bycikel za 50€ a chodit v daždi. Agentura zoberie 250€ a nestara sa. V robote zarobite niekdy menej ako doma, niekde Vam ani vyplatu nedaju, za ubutovanie a energie platite aj tak. Všetko je drahšie ako u nas, či jedlo či doprava. V agenture su bezcharakterny ludia. tot naša skusenost, Slovak tam nevydržal dlho žiaden.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mohol si si túto stránku vygúgliť predtým, ako ste im na to skočili. Viď môj príspevok na predchádzajúcej strane.