plati to aj tu tak, ale ak pamatas z povodnych pokemonov, tak AI kludne dalo harden alebo tail whip 3x za sebou aj ked by bolo lepsie utocit... proste stacilo trochu cviku a bolo to easy.Korag napísal: To nevadi, ten boj by sa dal vybrainit aj lepsie kebyze chcu, napr. co si pamatam z dob pokemonovych osialov tak platili tu urcite zivelne zasady. Napr ze vodni pokemoni maju prevahu nad ohnivymi atd. kazdy zivel mal vyhodu a nevyhodu, plati to aj tu tak?
Pokémon GO
Re: Pokémon GO
Nemá niekto problém s GPS? Kamoš mi stále píše že ráz mu GPS ide a ráz nie. Že kde tak môže mať problém má Xiaomi Redmi 3 Pro
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vyskusa niekto? Chyba mi uz len Vaporeon ale v tomto pocasi sa mi nechce chytat 
Tak som si to nahral dnes aj ja, chytal som squirtla, ktory mi sedel na nohach, aby som nikam nemusel ist, ale kicklo ma to a odvtedy mam toto

-
guess.whoo
Redeemer
prveho pokemona mas hned pri sebe, potom to uz take easy nie je
No mal som od vcera vecera tuto hlasku, tak som si odinstaloval a nainstaloval aplikaciu a uz mi to ide
A chytil som doma aj rattatu, sedela na koši 
- Prílohy
-
- 13731638_296302734054129_9167109469060665508_n.jpg (41.34 KiB) 1114 zobrazení
lol tak ten obrazok to vystihol
-
Sarger
Guru wannabe
Na Račku dnes niekto hodil 3 lury vedľa seba a hneď sa tam zbehli ľudia.
Rozhovor dvoch kočíkujúcich mamičiek v danej oblasti:
A: To je tu wifi, keď všetci pozerajú do mobilu.
B: Ale kde, to všetky nahaňajú tých Pokemonov..
Ja: Rehot
Rozhovor dvoch kočíkujúcich mamičiek v danej oblasti:
A: To je tu wifi, keď všetci pozerajú do mobilu.
B: Ale kde, to všetky nahaňajú tých Pokemonov..
Ja: Rehot
Gotta catch all the POKEMANS 
Pred mojim officom je pokestop, a skoro stale je na nom Lure Module, uplna lahodka, len to spamujem a kazdu chvilku nejaky pokemon
Pred mojim officom je pokestop, a skoro stale je na nom Lure Module, uplna lahodka, len to spamujem a kazdu chvilku nejaky pokemon
Zistil som, ze ta aplikacia nejako nebude kompatibilna s mojim mobilom (LG G3), lebo na druhom mi to ide relativne v pohode...okrem obcasnych lagov a GPS nejde plynule. Tak snad coskoro vydaju nejaky patch, ktory toto osetri, lebo z LG G3 ma to po case kickne a neviem sa ani nalogovat.
Som sa teraz vratil z vonku, lebo na namesti su 3 zaujmove body vedla seba a niekto dal na vsetky 3 tu navnadu na pokemonov, tak tam bolo v parku asi 50 ludi s mobilmi a stale dookola kruzilo policajne auto a evidentne sa fizli cudovali, co sa to tam deje
Ale chytil som len asi 50 pidgeotov a rattat... 
Som sa teraz vratil z vonku, lebo na namesti su 3 zaujmove body vedla seba a niekto dal na vsetky 3 tu navnadu na pokemonov, tak tam bolo v parku asi 50 ludi s mobilmi a stale dookola kruzilo policajne auto a evidentne sa fizli cudovali, co sa to tam deje
na g4 v pohode
mne tiez lagovalo GPS (respektive nedostal som niekolko dni vobec GPS fix, takze som fungoval len na lokacii zo sieti) a pomohol obycajny restart
Ja som prave chytil na ulici 590 CP Pidgeot-a
Som lvl 12
-
Sarger
Guru wannabe
Bad.boy: Funguje to, respektíve dal som len jeden pokus tak neviem overiť či to nebola náhoda.
co za pichovina pointa?
-
mirak2
Hardcore addict
na mieste spawnlo vzacneho pokemona.
a toho pokemona moze chytit len 1 alebo vsetci?
-
mirak2
Hardcore addict
vsetci ho vidia. nie som si isty, ci kazdy s rovnakym CP (combat power) a je mozne, ze hraci s nizkym levelom ho nemusia vidiet vobec.
Nastastie vsetcisharky-no napísal:a toho pokemona moze chytit len 1 alebo vsetci?
-
guess.whoo
Redeemer
s roznym CP, keby ho aj videli tak ho nedokazu chytit bez power ball-u