Teraz si mi pokazil moju iluziu, doteraz som si myslel ze vzdy jedneho pokemona moze len jeden clovek chytitephramko napísal: Nastastie vsetciInak by sa tam ludia pobili alebo si navzajom rozbijali telefony...
Pokémon GO
Re: Pokémon GO
pochytaš pokemonov a potom čo ? toho najsilnejšieho už niekto chytil alebo kedy sa začne objavovat ?
Este by to mohli nejako dotiahnut, aby ta aplikacia rozlisovala verejne priestranstva od tych sukromnych, lebo to je potom na prd, ak je vzacny pokemon u niekoho v zahrade
"Teta? Dobry vecer, mate doma pokemonov, mozem vam ich pochytat?"
A o 5 minut by tam zvonil niekto dalsi...
-
mirak2
Hardcore addict
to je uplna blbost. normalny clovek si vypne AR v telefone a chyti pokemona aj 50 metrov od jeho lokacie.
kedy sa pokemonovi doplni hp?
ked ho doliecis potionom.
Pred chvilou som dosiel domov. 2 hodiny, 7km, chytil som 86 pokemonov, z toho 9, ktorych som este nemal. Na namesti boli zase vsetky 4 pokestopy tesne vedla seba s navnadou na pokemonov, takze sa tam objavoval jeden pokemon za druhym, ale vsetci rovnaki, takze uplne onicom. Je zbytocne davat navnady na pokemonov tesne vedla seba. Ale boli tam len nejaki pubertalni chalani vo velkom SUV mercedese, vsetci cumeli do mobilov, tak si asi za to zaplatili s tatinkovymi peniazmi a v tatinkovom aute. 
-
mirak2
Hardcore addict
ja som vcera vecer bol tiez von, stal som medzi dvoma pokestopmi s navnadami, tak som si pustil lucky egg a zacal som chytat a evolvovat a po 15 minutach spadli servery na minimalne hodinu. uplne to kazi zazitok z hry.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
otazka, viem použivat aplikaciu na dvoch zariadeniach? firemny Iphone a sukromny Iphone? lebo som si to nainštaloval aj do sukromneho a nemožem sa prihlasit, hoci som si 100% isty nick-om aj heslom. cez svije treningove konto...
Mozno len prave blbli servery, ktore blbnu prakticky stale, ale vecer je to niekedy vyslovene nehratelne. Prihlasujem sa sice cez gmail, ale islo mi to na viacerych telefonoch.spojka13 napísal:otazka, viem použivat aplikaciu na dvoch zariadeniach? firemny Iphone a sukromny Iphone? lebo som si to nainštaloval aj do sukromneho a nemožem sa prihlasit, hoci som si 100% isty nick-om aj heslom. cez svije treningove konto...
dnes cestou do prace Kingler, bohuzial cp24... bude dobry na dalsi candy ale aspon ho uz mam v pokedexe.
na obed prekvapil Cloyster, ked som ho chytal mal cp???, po odchyteni 634, aktualne najsilnejsi moj pokemon.
uz mam 62 pokemonov v pokedexe.
ale stve ma to trackovanie, stale to nefunguje poriadne. ani si nepamatam kedy som videl menej ako 3 pacicky. kludne stojim na pokemonovi a stale ukazuje 3 pacicky.
refreshuje sa to strasne pomaly a nespolahlivo, aktualne chytam pokemonov len tak nahodne, na nejake hladanie som sa uz vykaslal.
na obed prekvapil Cloyster, ked som ho chytal mal cp???, po odchyteni 634, aktualne najsilnejsi moj pokemon.
uz mam 62 pokemonov v pokedexe.
ale stve ma to trackovanie, stale to nefunguje poriadne. ani si nepamatam kedy som videl menej ako 3 pacicky. kludne stojim na pokemonovi a stale ukazuje 3 pacicky.
refreshuje sa to strasne pomaly a nespolahlivo, aktualne chytam pokemonov len tak nahodne, na nejake hladanie som sa uz vykaslal.
-
Sarger
Guru wannabe
Servery zacinaju lagovat a padat hlavne vo vecernych hodinach. Vysoka odozva pri kazdej akcii v appke.
-
Bad.boy
Medium Professional
Co som videl ich twitter tak naraz sa im pokusalo pripojit 50mega hracov takze sa necudujte 
-
mirak2
Hardcore addict
trackovanie pokemonov momentalne vobec nikomu nefunguje, nie ze funguje nespolahlivo.. citaj viac: https://www.reddit.com/r/pokemongo/comm ... steps_bug/
-
guess.whoo
Redeemer
pekny catch aacid.moj je flareon 866cp
Na trackovanie je toto skvela stranka. Zadajte lokalitu, a uvidite kde sa aky pokemon spawnuje (je to realtime, ~ 15 sekund)
https://pokevision.com/
https://pokevision.com/
tak to je kruta stranka, sice ta vzdialenost je dost mala, ale aj tak, toto budem sledovat a chodit pravidelne na prechadzky z roboty
to aby som zacal pravidelne fajcit.
mne to nejak neukazuje ziadneho v celom meste