Pokémon GO
Re: Pokémon GO
Ja som pocul, ze sa pravidelne objavuje ten isty pokemon v urcitu dobu v urcitej oblasti...tak co ste z BA, by sme si mohli davat navzajom tipy, ked odchytite nejakeho zaujimaveho pokemona, tak napiste kde a o kolkej a najlepsie aj s fotkou. Co vy na to?
moc tomu neverim, kazdy den chodim tou istou cestou z prace a do prace, na obedy tiez chodim po rovnakej ulici a skoro vzdy mam zapnutu hru. samozrejme potkani, holuby a drowzee su stale vsade, ale vzacnejsich si nepamatam ze by som vidiel viac krat na tom istom mieste.
skor mam skusenost ze su niektore miesta kde castejsie vidim vzacnejsich/novych pokemonov. okolo roboty ci domu vidim furt len bordel, ale na krizovatke prievozskej a mileticovej skoro kazdy den chytim nieco vzacne alebo nove.
skor mam skusenost ze su niektore miesta kde castejsie vidim vzacnejsich/novych pokemonov. okolo roboty ci domu vidim furt len bordel, ale na krizovatke prievozskej a mileticovej skoro kazdy den chytim nieco vzacne alebo nove.
-
mirak2
Hardcore addict
spawn pointy pokemon su stabilne. za robotou sa na jednom mieste (pri rieke) pravidelne spawnuju magikarp, staryu, poliwag a psyduck. na druhej strane rieky je spawn point, kde raz za cas je Jynx, co sa da povazovat za vzacnejsieho pokemona. rovnako pravidelne mi tu spawnuje Dratiniho, ale zatial neviem kde. nejaky casovy pattern by si v tom ale hladal tazko.
dratiniho teda zavidim.
ja som si tiez vsimol ze su miesta kde sa objavuju castejsie vodni, elektricki alebo bojovi pokemoni, ale ze by sa konkretny objavoval na jednom mieste pravidelne som si nevsimol, okrem toho odpadu (jynx je tu na kazdom rohu, ani to uz nechytam kedze sa to neda evolvovat)
ja som si tiez vsimol ze su miesta kde sa objavuju castejsie vodni, elektricki alebo bojovi pokemoni, ale ze by sa konkretny objavoval na jednom mieste pravidelne som si nevsimol, okrem toho odpadu (jynx je tu na kazdom rohu, ani to uz nechytam kedze sa to neda evolvovat)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vcera som mal na lane dratiniho cp738 ale zduchol mi 
hej videli, zdielal som to na predchadzajucej strane
potom pardon, nesledujem pokemonov, len kamos to zdielal na FB, tak som si na vas spomenulSlayter napísal:hej videli, zdielal som to na predchadzajucej strane
vcera v starom meste v Bratislave
Akurat pozeram, ze to pokevision prave funguje...snad to pojde aj večer. Inak ak si chcete nachytat vsetkych vodnych pokemonov, tak sa staci prejst po nabrezi Dunaja, tam sa spawnuju jedna radost...
-
spojka13
Darca
inak, hram to len tak for fan, ale rano, sa mi v priebehu 15minut podarilo, v jednoizbaku chytit Snorlaxa a v buse cestou do roboty, toho orla, pidgeotta.... a v liahni mam ešte 10kilometrove vajco, tak niekde som videl, že to bude vzacnejši pokemon... ale neviem čo to pravdy...
-
mirak2
Hardcore addict
vecer Pokevision skapina, ked Americanom zacina den. a o 9. vecer nasho casu su potom aj servery mrtve pravidelne uz treti ci stvrty den po sebe.
snorlax je celkom vzacny
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa teraz podarilo chytit Machoke-ho s cp905 
Pri Novom Moste (SNP) zo strany z Auparku dnes okolo 14,30 bol Venusaur ale z prvej lopticky sa dostal von a hned mi zdrhol
Inak od toho developerskeho monštra pod hradom az po Euroveu, som za 20 minut chytil 6 vodnych pokemonov, ktorych som nemal.
pekne, zajtra sa asi cez obed pobicyklujem po nabrezi 
ja som dnes pred domom objavil onyxa, hodil na neho berry, vytiahol greater ball a tiez po prvej vyskocil a zdrhol
ja som dnes pred domom objavil onyxa, hodil na neho berry, vytiahol greater ball a tiez po prvej vyskocil a zdrhol
Mohli by spravit nejake rotacie tych pokemonov, lebo ked vidim na pokevision, ze v Santa Barbare maju plno super pokemonov, ale ani jednu rattatu a pidgeota...tak...vrrrr...mohlo by sa to prestriedat.
-
Wishmaster
Medium Professional
mensi hack
aky si level? lebo chytit cp1193 to by sa mi pacilo