Notebook bez nabíjačky sa vypne!
Notebook bez nabíjačky sa vypne!
Zdravim potreboval by som poradit kde moze byt chyba.
Ked odpojim nabijacku od notebooku hned sa vypne.
Nieje inovovany na win 10. Aj to moze byt chyba?
za kazdu radu dakujem.
Ked odpojim nabijacku od notebooku hned sa vypne.
Nieje inovovany na win 10. Aj to moze byt chyba?
za kazdu radu dakujem.
Re: Notebook bez nabíjačky sa vypne!
mas baterku? 
pokial je v notebooku baterka a notebook sa po odpojení napájacieho zdroja sám do seba vypne znamená to jedinu vec a to tu že notebook nedokáže čerpať energiu z mobilného zdroja teda baterie.V drvivej väčsine prípadov to znamená že je batéria je opotrebovaná buď vekom,alebo vysokým počtom cyklov nabitia/vybitia,prípadne sa môže jednať o poškodenie batérie samotným adaptérom.Stáva sa že vznikne prudovy prieraz pri búrke alebo pododbne a prešlahne vysoký prud cez adaptér a jehgo ochrany a zničí baterku ale v takom pripade je otázkou šťastia aby to neschytala doska notebooku a napájacie obvoidy.Preto sa v prvom rade vždy v takýchto prípadoch premeriava adaptér či sa dá na ňom namerať výstupná voltáž.Pokial ano a kontrolka po pripojení svieti že nabíja tak treba vyskúšať či sa notebook spustí keď sa odstráni baterka.pokial ano tak vieme že adaptér dáýva aj správne napätie aj správny prúd na to aby notebook fun goval normálne.V prípade že notebok by sa bez baterky nezapol môže ísť buď o gvadnu dosku,o zle zasadfene pamäte ram,o vadný HDD,o poškodené napájacie obvody atď atď..jke toho spústa čo sa týka diagnostiky a pototm su tu kombinácie čo s čím može ovplyvňovať notebook prečo sa vypína..tu pomôže len kvalitne urobená diagnostika.Pretože tu sa nemusí jednať len o zlú baterku.
vybral som baterku a nechal pripojenu iba nabijacku a notebook normalne funguje...aj bez baterky.
Ked je baterka v notebooku a pripojena nabijacka tak funguje bez problemov tiez.
KEd ale odpojim nabijacku tak trochu este vydrzi asi 5 minut apotom sa vsetko vypne az pokedy nepripojim nabijacku a potom to uz funguje.
Asi to bude baterka ci?
Ked je baterka v notebooku a pripojena nabijacka tak funguje bez problemov tiez.
KEd ale odpojim nabijacku tak trochu este vydrzi asi 5 minut apotom sa vsetko vypne az pokedy nepripojim nabijacku a potom to uz funguje.
Asi to bude baterka ci?
-
lukostrel77
Star
Ak tá baterka je stará tak ano,prípadne poškodená.....
2 roky ma baterka
-
lukostrel77
Star
Tak asi budeš musiet kupit novu ked táto nevydrží,a ak ju nepotrebuješ tak to možeš používat aj takto.
pre zaciatok by som skontroloval kontakty, pozrel sa po jej pripojeni, ci je vobec viditelna v systeme, atd...
No ak vydrží 5min na baterku, tak by mali byť kontakty v pohode, problém je skôr v tej kapacite. Prikláňam sa k novej baterke..
resp. tie 2r má celý notebook alebo baterka? Ak je to 2r notebook a stíhaš záruku, možno by som dal reklamáciu, uznávajú toto?
resp. tie 2r má celý notebook alebo baterka? Ak je to 2r notebook a stíhaš záruku, možno by som dal reklamáciu, uznávajú toto?
nema bateria zaruku 6 mesiacov?
ja musim poklepat...7 rocny notebook a baterka mi vydrzi este hodinu a pol
ja musim poklepat...7 rocny notebook a baterka mi vydrzi este hodinu a pol
Baterie maju zo zakona 6 mesiacov zaruka a vacsinou tie baterie zvladnu precitaj 4 roky v pohode. Ak odisla za 2 roky, tak musela byt chybna od vyroby alebo co.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
stava sa aj po 2 rokoch ze odide, nic neobvykle
-
Michaelo
Hardcore addict
Mne na mojom laptope odisla baterka za necely rok a pol, vdaka tomu ze som ho pozical segre a ona ho nikdy nevytiahla z nabijacky a nechala v nom aj baterku. Momentalne na baterke nevydrzi ani len nabootovat... Problem je, ze tie baterky niesu vzdy az take lacne a ak si si bral nejaky lacnejsi notebook, tak ta nova baterka vyjde tolko, ze sa to ani neoplati.
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam na svojom 3,5 rocnom lenove povodnu baterku a vydrzi este v pohode skoro 2 hodiny. pouzival som ju normalne a cez soft od lenova som ju mal vzdy nastavenu na optimalny vykon (drzal ju dobitu na 60%)
Ked ho zapinam tak mi vyskoci Hp Battery alert.
vyzera to na baterku. tak kupim novu stoji okolo 50€ taze celkom v pohode.
DAkujem za kazdu radu. Pomohlo mi to.
vyzera to na baterku. tak kupim novu stoji okolo 50€ taze celkom v pohode.
DAkujem za kazdu radu. Pomohlo mi to.