Teroristické útoky

Diskusie na politické témy...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Teroristické útoky

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

hughito napísal:To sú rasistické explanácie na úrovni 19. st. Navyše, keď vidím ten ypsilon, tak je to krása.

Historicky sa nájdu práve v týchto priestoroch civilizácie, ktoré boli ďaleko a ďaleko pred Európou. Ale tak taký je vývoj.
dúfam, že nedostanem ban za to, že už druhý raz tento týžden to tu vediem do offtopicu :smt017

Súvislosť medzi IQ a rozvinutosťou krajín je jasne dokázaná. Väčšina vedcov a odbornej verejnosti z výnimkou regresívnej ľavice sa zhodne na tom, že táto súvislosť je príčinná. Rozpory sa vedú o tom, ako moc je príčinná a aké odchýlky v meraní IQ môže spôsobiť vzdelávací systém v krajine, v ktorej sa IQ meria.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Solo, odpoviem ti v teme o migracii.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Dnes je 5. vyrocie Breivikovho utoku, moze sa teda jednat aj o extremnu pravicu.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja ti neviem
https://pbs.twimg.com/media/Cn_QTDJWIAA9eZB.jpg:large
foto je sice rozmazane

//autoeditácia príspevku (22 Júl 2016, 20:38)
20:31 - Polícia hovorí, že zrejme ide o teroristický útok, uvádza Reuters.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Cn_FV2uWAAICuux.jpg
Cn_FV2uWAAICuux.jpg (28.04 KiB) 1251 zobrazení
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

eMPiko napísal:Dnes je 5. vyrocie Breivikovho utoku, moze sa teda jednat aj o extremnu pravicu.
Nie, nejedná sa o extrémnu pravicu... http://www.aktuality.sk/clanok/358136/z ... a-strelbu/#

páchateľ je iránskeho pôvodu
beardie
Redeemer
Redeemer

Chýbajú mi 2 veci:
1. (ironia) dobrý moslim, ktorý zachránil ľudí
2. (realita) protesty dobrých moslimov proti zneužívaniu islamu na zabíjanie nevinných
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

beardie, tento článok je presne o tebe.

http://indy100.independent.co.uk/articl ... yluTo126Hb

_____

K útoku z Nemecka - zatiaľ vôbec nie je potvrdená nejaká "muslimská" inšpirácia útokom.

https://www.theguardian.com/world/2016/ ... ng-germany
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

"Našťastie", keď islam rovno neinšpiruje takéto útoky, aspoň ich toleruje:

Týmto nenaznačujem, že strelec bol určite moslim, ale to, že človek nemusí byť členom teroristickej skupiny, aby zabíjal ľudí na základe náboženského presvedčenia.
beardie
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:beardie, tento článok je presne o tebe.

http://indy100.independent.co.uk/articl ... yluTo126Hb
dik, precital som si
dozvedel som sa nasledovne:
1. je vela obeti aj v moslimskych krajinach, kde sa zabijaju navzajom, k tomu som sa uz vyjadril
2. boli minimalne viacere pochody, v ktorych dobri moslimovia odsudzovali tych zlych, minimalne v stovkach az tisicoch poctov, to ti staci, ale ked je par sto ludi pred Bonaparte, tak prskas

samozrejme, toto schvalujem, lenze potom si pozriem statistiky, kde 10 % britskych moslimov vo veku 35-44 suhlasi s ISISom, pripadne kde sami moslimovia hovoria, ze za utoky moze islam, a hned ma ten optimizmus prejde
hughito
Redeemer
Redeemer

Na Slovensku má Kotleba v prieskumoch momentálne cez 10%.. a? Väčšinou sa nájde nejaké % debilov. Čo čakáš, že tam bude 0-1 %? Alebo čo ty vlastne očakávaš? Miliónové pochody v uliciach? Kresťania tiež musia pociťovať kolektívnu vinu, keď niečo spácha nejaký kresťan, tak robia marše po uliciach?
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Hughito ty si debilko zjavne... Jak, že sa nepotvrdilo ? Každý zdravý jedinec si uvedomí prečo niečo také spáchal...

http://www.topky.sk/cl/100300/1563057/I ... hu-akhbar-

Všimni si čo kričal pri poprave... (Viem, že Topky nie sú relevantný zdroj. To neznamená, že to nie je pravda...) Takže tak... určite sa za nejaký čas k útoku prihlási ISIS, veď to je jasné, čo si tu pre krista nahovráš a klameš sám seba ?
beardie
Redeemer
Redeemer

ano, aspon desattisice
nie som si vedomy toho, ze by niekoho v Europe pravidelne zabijali fanaticki krestania v mene Bozom
hughito
Redeemer
Redeemer

Tvoje analógie sú irelevantné, ja len poukazujem na tvoje chybné kritériá, ktoré stanovuješ len tak cucaním si z prsta. Nevraviac o tvojom jednoduchom videní sveta založenom na rovnici: viac moslimov, viac útokov. To je len tvoj dojem z radov iných "ľahkých právd," na ktoré tak krásne vedia naletieť jednoduchší jedinci, žiaden fakt. Ja sa niekedy čudujem, že človek tvojej inteligencie môže veci takto zjednodušovať, keď v tom navyše nevidím ani nejakú extra politickú motiváciu.

NHISPVM: Vychádzal som z aktuálne dostupných informácií, ktoré sa menia každou hodinou. Každopádne, sám sem pošleš článok, kde je v nadpise napísané, že páchateľ bol psychicky narušený a inšpirovaná Breivikom. Kto je tu potom debilko?
eMPiko
Addict
Addict

Podla mna ten Mnichov zatial nevyzera na islamisticky utok, aj ked ho teda potencionalne spachal moslim. Tie znaky utoku nezodpovedaju tomu co sme posledne roky od islamistov videli a ani prepojenie na nejake radikalne skupiny tam zrejme nebolo. V tomto pripade mohlo naozaj ist len o psychicky naruseneho cloveka - tomu napoveda aj to video zo strechy obchodneho domu, kde ho zachytili.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

huhgito reagoval som iba nato, že vraj nie je moslim. Už od začiatku muselo byť každému jasné, že to moslim bol. To či bol psychický narušený, alebo nie, už nie je podstatné. Každý kto niečo také spraví má podľa mňa nejakú poruchu. To je nejaké ospravedlnenie, že mal psychickú poruchu ? Keď v čase činu bol príčetný ? a akcia bola plánovaná ? Neklam sam seba
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

eMPiko - mozno mas pravdu...

"Útočník pobodal štyroch ľudí, podľa svedkov kričal Alláhu Akbar"

Toto by nemusela byt pravda, motivacia na dezinformacie je urcite velka, samozrejme to nevylucujem, ale vzhladom na nasledujuce fakty to moze byt tak ako pise eMPiko .

http://svet.sme.sk/c/20221933/online-v- ... elalo.html

"21:40 Polícia hovorí, že zatiaľ neexistuje žiadne prepojenie s islamistickým terorizmom.

"Nie je tu absolútne žiadna spojitosť s IS," povedal Andrä. Mníchovský prokurátor Thomas Steinkraus-Koch poznamenal, že strelec "trpel určitým druhom depresie".

Podľa denníku Guardian najskôr nadával na Turkov a potom, keď ľudia kričali, aby priviedli policajtov, muž kričal "som Nemec" a "narodil som sa tu".

Mníchovská polícia tiež uviedla, že našla muža, ktorý spáchal samovraždu. Policajti predpokladajú, že ide o strelca, ktorý útočil sám."
eMPiko
Addict
Addict

K tomu Allah Ackbar, okrem toho ze to teda moze byt zla informacia treba brat do uvahy aj to, ze moslimovia tu frazu pouzivaju stale a je to pre mnohych skoro az tik. Toto mozes vidiet na mnohych videach zo Syrie, kde to pocut neustale ked sa deje nieco dobre, zle, ked su nervozni, aj ked oslavuju. Takisto ako na mnohych americkych videach pocujes "Oh my God", ale tiez to neznamena nic nabozenske.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

NHISPVM napísal:To či bol psychický narušený, alebo nie, už nie je podstatné. Každý kto niečo také spraví má podľa mňa nejakú poruchu.
Neriesime ci bol alebo nebol Moslim, ale jeho motivaciu a ta mohla byt ina, dokonca aj opacna ako nabozenska - a mohla to byt aj ta psychicka choroba, moze ist o velmi vaznu chorobu - to je dolezite, nemyslim si ze teroristi IS musia mat vsetci psychicku chorobu, dokonca som o tom presvedceny, su zaslepeni nabozenstvom, nemaju dostatocne vzdelanie, maju vymyte mozgy a v case utoku su casto nadrogovani, prave preto, ze ak by neboli, tak by to nemuseli dokoncit a neboli by prvi.

eMPiko - mne sa zda ze to pouzivaju aj ako pozdrav, niekde som to pocul, ale rad by som videl zdroj, kolko ludi to udajne poculo, detaily...
Napísať odpoveď