hughito napísal:beardie: Ja sa opakujem neustále. Vidím jasnú koreláciu, po prvé od reakcie na 2001, a po druhé ešte aktuálnejšie na kontext existencie a pôsobenie Daišu. To, že sem prišlo cca milión moslimov je dosť irelevantné, pretože desiatky miliónov ich tu už bolo dávno predtým. Tie počty, ktoré sám zdôrazňuješ, sú preto dosť nepodstatné, podstatné sú iné faktory.
ty zacnes hovorit o roku 2001 ako keby predtym bol Blizkych vychod pokojna oblast
to nebola nikdy, ani za Sovietov v Afganistane, ani za Saddama v Iraku, ani pocas 3 izreaelskych vojen, ani nikde inde, mlatili sa medzi sebou vzdy, lebo nie su schopni dialogu
suhlasim, ze podstatny je iny faktor, a to predovsetkym vyvoz wahabizmu po roku 2000
A nezabúdajme na fakt, koľko MUSLIMOV je faktickými obeťami týchto útokov, aj v Európe. To samotné svedčí o tom, že nejde o nejakú špecifickú vojnu muslimov voči "zvyšku sveta (kresťanom)," ale o istý špecifický geopolitický problém, ktorého obeťami sú VŠETCI.
co je toto za debilny argument?
takze ked moslimovia zabijaju vsetkych a je to ich [irony]kulturne specifikum[/irony], tak si na to mam zvyknut a dakovat Allahovi, ze Europe to bolo len 650 obeti?
to tym chces povedat?
mne je jedno koho zabijaju, ja rozdiely nerobim, nechcem aby zabijali nikoho a nizsi pocet moslimov v Europe tomu len napomoze
P.S.: slovo muslim KSSJ nepozna, iba moslim
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2016, 15:06)
chalanko cin planoval rok dopredu a zbran bola pred upravou povodom zo Sovenska
este mi stale nejde do hlavy ako mohli pisalkovia pripodobnit jeho cin k Breivikovmu, kedze ten sa snazil odstranit multikulti slnieckarov a imigrantov, pricom ale tento chalanko je sam imigrant (minimalne z druhej generacie, zda sa, ze integracia opat nedopadla dobre)