POMOC PROBLEM S ADWARE S5MINI 5.1.1
POMOC PROBLEM S ADWARE S5MINI 5.1.1
Vzdy pri nacitani nejakej stranky mi vyskoci okno s reklamou ze som vyhral Galaxy S7 od telekomu, okno sa neda zavriet sipkou spat iba ak zavriem kartu. Neviem ako sa toho zbavit uz som skusil http://mobilesecurityzone.com/ninaxu-co ... p-removal/ a nepomohlo skusil som aj hard reset a stale to vyskakuje. V telefone mam nemecku O2 simkartu
Prikladam obrazky... vie niekto ako sa toho zbavit ?
//obrazky vkladaj do priloh
Aplikacie stahujem iba z google play.. robi to v kazdom prehliadaci skusil som ich viac vyskakuje to nepravidelne napriklad po kliknuti na clanok a pri nacitavani zavibruje telefon a zobrazi sa to
Skusal som aj prehrat firmware cez odin a nic
Dakujem
Prikladam obrazky... vie niekto ako sa toho zbavit ?
//obrazky vkladaj do priloh
Aplikacie stahujem iba z google play.. robi to v kazdom prehliadaci skusil som ich viac vyskakuje to nepravidelne napriklad po kliknuti na clanok a pri nacitavani zavibruje telefon a zobrazi sa to
Skusal som aj prehrat firmware cez odin a nic
Dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: POMOC PROBLEM S ADWARE S5MINI 5.1.1
to robi nejaka aplikacia ktoru si zakazdym nainstalujes...prehraj este raz soft a pridavaj ich po jednom
Tiez som si myslel ale dal som hardreset a hned potom som spustil chrome a vyskocilo mi to a dnes zase nieco s virusmi ze ich mam 13 a ci ich chcem odstranit tiez nieco ako ten telekom...
Preto nerozumiem co to moze byt ked to vyhodi aj po hard resete nechapem. a neinstalujem somariny do telefonu len veci co potrebujem z google play. Pravdepodobne som klikol na nejaku blbu reklamu cez chrome. skusil som 3 prehliadace a 3 antiviraky a nic nepomohlo, najhorsie na tom je ze teleofn nemam ani pol roka.
Ale dik
Preto nerozumiem co to moze byt ked to vyhodi aj po hard resete nechapem. a neinstalujem somariny do telefonu len veci co potrebujem z google play. Pravdepodobne som klikol na nejaku blbu reklamu cez chrome. skusil som 3 prehliadace a 3 antiviraky a nic nepomohlo, najhorsie na tom je ze teleofn nemam ani pol roka.
Ale dik
-
guess.whoo
Redeemer
tak ak ti to robi po HR tak to musi byt nejaka predinstalovana aplikacia..este som nepocul o ziadnom malware, ktory by "prezil" HR
nemas tam nejaky bloatware of telekomu? cez odin si nahraval cistu oficialnu ROM alebo custom?
nemas tam nejaky bloatware of telekomu? cez odin si nahraval cistu oficialnu ROM alebo custom?
Robi mi to poslednych par dni firmware som stiahol posledny pre nemecko zo sammobile kedze som v nemecku a mam aj nemecku kartu O2.
Este som teraz vyskusal restartnut router do default nastaveni a zmenil som aj heslo. Uz ma nic ine nenapada.
Hardreset - telefon bez sim a bez pametovky otvorim chrome a vybehne to.. nemoze to byt nieco z IP adresou telefonu ze stale sa to pripoji podla nej alebo ta sa meni ? A ak nie da sa nejako zmenit ?
logicky ked nic v telefone nieje len nieco cez net
Este som teraz vyskusal restartnut router do default nastaveni a zmenil som aj heslo. Uz ma nic ine nenapada.
Hardreset - telefon bez sim a bez pametovky otvorim chrome a vybehne to.. nemoze to byt nieco z IP adresou telefonu ze stale sa to pripoji podla nej alebo ta sa meni ? A ak nie da sa nejako zmenit ?
logicky ked nic v telefone nieje len nieco cez net
-
guess.whoo
Redeemer
no tak to potom bude zrejme tym..neviem do routrov sa velmi nevyznam. skus napisat do kategorie "internet a siete" lebo to fakt vyzera na problem virusu routru
Nevies nahodou ako to je s IP a MAC adresou telefonu ? je stale ta ista ? Pripadne da sa nejako zmenit lebo jedine podla toho sa to moze stale na mna pripajat
Nemáš náhodou takýto router a podobný problém?
https://blog.nic.cz/2014/05/21/kriticka ... nt-page-1/
https://blog.nic.cz/2014/05/21/kriticka ... nt-page-1/
Mam dlink dir600.
Aj tvoj router je na zozname napadnutych - http://www.dsl.sk/article.php?article=17043
Tak mam novy poznatok robi to nielen mne ale viacerim ludom pripojenym na tuto wifi siet. Takze telefonom to nebude. Nainstaloval som novy firmware na router.
A teraz ako ho poriadne zabezpecit ? Zmenil som heslo a prihlasovacie udaje do routra co mozem este zmenit v nastaveniach pre lepsiu bezpecnost ?
A teraz ako ho poriadne zabezpecit ? Zmenil som heslo a prihlasovacie udaje do routra co mozem este zmenit v nastaveniach pre lepsiu bezpecnost ?
To podstatne si zmenil. Este tam nastav Google DNS, ich IP su 8.8.8.8 a 8.8.4.4, pripadne si ich nastav aj na pc, v mobile a uvidis potom.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vedel by si mi povedat kde konkretne by som to mal zadat jedine co som s DNS nasiel bolo toto. Najlepsie by bol nejaky konkretny navod na tento router.
primary:8.8.8.8
secondary: 8.8.4.4 ?
No je to nieco podobne ako to moje s tym telekomom ale na tom linku nieje riesenie toho problemu
primary:8.8.8.8
secondary: 8.8.4.4 ?
No je to nieco podobne ako to moje s tym telekomom ale na tom linku nieje riesenie toho problemu
primary a secondary DNS server
Ok dik . A v tom prvom okne mam nieco nastavovat ? Co to vlastne je ?
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2016, 3:32)
Dalsi novy poznatok, nepomohol ani update routru zmena hesla a dns. Na wifi sme pripojeni viaceri a robi to vsetkym bez ohladu na znacku telefonu hlavne na refresher.sk po otvoreni clanku ci to ma nieco s tym ze som na tu stranku chodil kazdy den neviem.
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2016, 3:32)
Dalsi novy poznatok, nepomohol ani update routru zmena hesla a dns. Na wifi sme pripojeni viaceri a robi to vsetkym bez ohladu na znacku telefonu hlavne na refresher.sk po otvoreni clanku ci to ma nieco s tym ze som na tu stranku chodil kazdy den neviem.
-
hojko
Site Admin
Problem bude asi v tom, ze ak boli tie DNS pozmenene a uz sa vam vsetkym infikovat telefon, tak to mate v mobile. Cize teraz to nie je o zmene DNS a nastaveni routru, ale skor o telefone. Zameraj sa na telefon. V nastaveni si pozri aplikacie, ktore mas nainstalovane, musi tam byt nieco nezname. A tiez by bolo fajn precistit cache, data a udaje prehliadaca - takze opat chod do nastaveni, vyber aplikacie, klikni na Chrome, zastav ho a vymaz udaje, data a cache. To iste aj s inym prehliadacom, ak pouzivas nieco ine. Alebo spravit hard reset a potom wipe cache.
-
hrban
Addict
urob ešte raz pre istotu reset routeru a telefónu, DDNS netreba zapínať, to kľudne vypni, natav len manuálne DNS pre sieť.