Skusenosti s Acer Aspire V15 Nitro

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
sliziky
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Skusenosti s Acer Aspire V15 Nitro

Príspevok od používateľa sliziky »

Ahojte,pozeram po tomto ntb ,viete mi povedat nejake skusenosti s nim? Pretoze u niektorych som videl ze sa im celkom prehrievali . Vdaka :-)
shadow1310
Medium Expert
Medium Expert

Re: Skusenosti s Acer Aspire V15 Nitro

Príspevok od používateľa shadow1310 »

mne ich rukami preslo niekolko pocas par poslednych rokov, dokonca som jeden model vyspecifikoval nasu firmu v 17" verzii. nebudem ti rozpravat rozpravky o tom jak je to uzasny book. su samozrejme aj lepsie ale za kapanek iny peniaz. nitro seriu ber ako smart volbu ked chces dobry pomer kavality vykonu a ceny. velke plus je pomerne nizka hmotnost a realtivne mala hrubka a to cele zabalene v celkom elegantnom designe. proste ked nechces po svete behat ako cesky kolotocar je to dobra volba. jedine mozno negativum je povrchova uprava. davaju nato to comu sa nadava "soft touch" vidis to napr na mysiach. ked sa k tomu niekto sprava jak dobytok tak sa ta vrstva lahko poskodi, pri normalnom zaobchadzani ale vydrzi roky. k tomu prehrievaniu, tu sa musim pousmiat, ak sa tento book niekomu prehrieva tak chybu hladaj u uzivatela, jeho chladenie je lepsie ako u hromady original hracskych bookov s rovnakou ci obdobnou konfiguraciou (cpu, grafika) ktore sa pisia akoze premakanym chladenim.
sliziky
Light Star
Light Star

Dakujem za odpoved . Uvidime aky bude. Ako mozem hladat chybu u uzivatela pri tom prehrievani?ze ho napr ma niekde polozeny a ma upchate prieduchy alebo ako to myslíš? Konkretne s tym prehrievanim.som dokonca aj u recenzii videl ze mali teplotu 90-95 stupnov co vyustilo v podtaktovanie procesora z 2,5 ghz myslim na 2,2ghz ,u niektorych dokonca aj menej . Ak sa bude prehrievat tak mam v plane aj tie pasty a cpu a gpu vymenit ,uvidime ake to bude
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ano, polozi si ho na postel, najlepsie na vankus ci pampon a ten notebook taha vsetko spinu dlhe mesiace, az kym sa neupcha.
sliziky
Light Star
Light Star

No uz som dostal ten ntb,pri hraní gta mi CPU nebehne nad 90 ,ale mam problem s grafickou, ta sa drzi tak 90-92 ,je to zle?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Je to dosť vysoká teplota

Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku
Napísať odpoveď