Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
No nielen stretnut , ale aj citit. Ta "vôňa" nespaleneho benzinu stoji za to 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Minulu nedelu som stretol stovku pri Merkury Markete a kratko potom v meste 1000MB, normalne raritny den 
-
hojko
Site Admin
Ktoré značky áut sú najvyhľadávanejšie?
http://auto.sme.sk/c/20142945/ktore-zna ... ejsie.html
http://auto.sme.sk/c/20142945/ktore-zna ... ejsie.html
-
guess.whoo
Redeemer
tipol by som skoda alebo audi
Môj veľký, vozí aj samého seba. snáď si nájdem čas už konečne vychytať kozmetické chyby, ale inak ho mám rád
(a nie kvôli TDI
)
Medveď dostal nové papuče, preleštil som svetlá a konečne dal vytepovať celý interiér.
-
lukostrel77
Star
Fiat Multipla 1.9JTD 105k Ročník:1999
Fiat Punto 1.2 8v 60k Ročník:2004 ,na to že to má 60koní to ide dost dobre
Fiat Punto 1.2 8v 60k Ročník:2004 ,na to že to má 60koní to ide dost dobre
Vzdy som sa to chcel spytat, ale ziadneho majitela multiply som doteraz nepoznal. PRECO PREBOHA?!lukostrel77 napísal:Fiat Multipla 1.9JTD 105k Ročník:1999![]()
Manželka mu ho kúpila.. 
-
p4ra
Redeemer
Po dvoch ST-ckach prisiel cas na mensiu zmenu.
Je to Megane R.S. Cup. Co sa tyka uprav, tak zatial:
- K-Tec Racing cat-back vyfuk
- podlozky K-Tec 20mm vpredu aj vzadu
- pruziny ELIA v2 -30mm vpredu a -35mm vzadu
V horizonte dvoch mesiacov:
- sanie od K-Tec Racing
- ECU re-map od RS Tuning
- K-Tec Racing cat-back vyfuk
- podlozky K-Tec 20mm vpredu aj vzadu
- pruziny ELIA v2 -30mm vpredu a -35mm vzadu
V horizonte dvoch mesiacov:
- sanie od K-Tec Racing
- ECU re-map od RS Tuning
p4ra, pekné auto, ale ja by som osobne zostal radšej pri tom starom Focuse ST. Renaulty mi nie sú až tak po chuti
Inak plánuješ behať na tom po Nemecku na slovenských značkách alebo to prehodíš na nemecké? Nemci totiž údajne radi bonzujú zahraničných CP-čkárov
Inak plánuješ behať na tom po Nemecku na slovenských značkách alebo to prehodíš na nemecké? Nemci totiž údajne radi bonzujú zahraničných CP-čkárov
nevidel si top gear? 
-
p4ra
Redeemer
Nie preto, ze som to kupil, ale ST sa na toto bohuzial nechyta. Je to ovela agresivnejsie, prisnejsie a presnejsie ako ST. Ale to je tym, ze mam Cup verziu a s tym spojeny samosvorny diferencial. To sa neda porovnat s Focusom. Logicky som to skusal trosicku (ale stale nie maximum) na dialnici tesne pred Frankfurtom. Pri 230km/h ked zatlacim, tak sa to zenie dopredu, ako nenormalne, napriek tomu, ze je tam povodna mapa. Focus mal uz pri 230km/h na Stage 3 nepoviem, ze problemy, ale dychalo sa mu tazsie. ST je naozaj perfektne auto, hlavne, ked ho vyzenies na ten Stage 3, ako som to urobil s mojim druhym, ale bez samosvorneho diferencialu je to boj. Tuto je to zabava a zazitok. A myslel som si, ze mi bude chybat de-cat a 5-valec kvoli zvuku (ten je nenahraditelny), ale po nahodeni toho K-Tec vyfuku to buble a striela taktiez, co vycaruvava usmev na tvari.
Vcera som na tom prave dosiel do Nemecka. Bude to na slovenskych SPZ, ale kedze som tu tak 3 tyzdne v mesiaci, a potom niekde prec, nebudem ho davat na nemecke SPZ. Akurat si idem dnes vybavit tu zelenu nalepku, lebo rano som si nasiel pozdrav uz 7:30, ze to potrebujem.
Vcera som na tom prave dosiel do Nemecka. Bude to na slovenskych SPZ, ale kedze som tu tak 3 tyzdne v mesiaci, a potom niekde prec, nebudem ho davat na nemecke SPZ. Akurat si idem dnes vybavit tu zelenu nalepku, lebo rano som si nasiel pozdrav uz 7:30, ze to potrebujem.
-
guess.whoo
Redeemer
no po tom punte a multiple konecne auto
(no offence)
novy focus st si nezvazoval? celkom je ostry
novy focus st si nezvazoval? celkom je ostry
-
p4ra
Redeemer
Novy Focus ST budem kupovat len v pripade, ze bude rodina, aj to len kombi. Inak dalsi na rade pravdepodobne bude novy Focus RS.
-
guess.whoo
Redeemer
ale fakt pekny megane...viezol som sa len v obycajnej 1.5 ale naozaj bol pohodlny a dobre ovladatelny
-
lukostrel77
Star
Kopec miesta,spolahlivost,a nikto to neukradne(mne sa multiply nikdy nelubily hovorel som fuj,no vo firme sme to mali a bolo to dobre auto tak som si ju kupil aj ja) ale v oktobri ju ajtak zahodímmelonSVK napísal: Vzdy som sa to chcel spytat, ale ziadneho majitela multiply som doteraz nepoznal. PRECO PREBOHA?!
Ja som mal zase cest sa previest v takej cupovici ako kupil p4ra a poviem ti ze som bol zaskoceny tuhostou na to ze je to hh.guess.whoo napísal:ale fakt pekny megane...viezol som sa len v obycajnej 1.5 ale naozaj bol pohodlny a dobre ovladatelny
Btw, je toto konkurencia pre FF ST alebo pre FF RS?
@Lukostrel, ty mas Multiplu? Odkial si, da sa ta spoznat osobne?
-
p4ra
Redeemer
Hegy, myslim si, ze je to konkurencia skor pre RS z pohladu ovladatelnosti a agresivity. Akurat v zaklade vykonovo je RS vyssie.