Teroristické útoky

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Teroristické útoky

Príspevok od používateľa beardie »

len to by najskor museli chciet
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mi nehovorte, ze umieraju stovky nevinnych a vyhliadkovo dalsie stovky podobny osud caka len pre to, lebo niekomu sa "nechce"...
Ja si myslim, ze "inteligentne elity" su uplne zakopane pod zem aktualnym extremizmom (nemyslim nackov a podobne zero impact elementy, vhodne iba ako medialne strasiaky)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Dost sa zabavam na tych diagnozach, ktore vymyslaju media, lebo z klinickej oblasti psychologie mi nie je znamy jediny pripad, kedy by clovek trpiaci depresiou, isiel zabijat nahodnych okoloiducich ludi. V tazkych stadiach depresie ti ludia vacsinou cele dni a tyzdne nemaju dost energie na to, aby vobec vstali rano z postele alebo vysli z bytu. Sebavedomie je uplne na bode mrazu, myslia si, ze nemaju ziadnu hodnotu, bezne malickosti sa stavaju neprekonatelnymi problemami a niektori z nich zacnu vidiet vychodisko v tom, ze ukoncia svoj zivot, co casto vnimaju tak, ze svojej rodine a svetu preukazu sluzbu (lebo su bezcenni, sposobuju len problemy a podobne - takto uvazuju).

Nemecke media uz natrepu ludom hocico, len aby nemuseli pomenovat skutocnosti pravym menom a ukazat na istu zodpovednu skupinu ludi prstom. Potom sa pod novinarskymi prstami na klavesnici moze zrodit clanok o tom, ako clovek v hlbokej depresii isiel strielat do ludi, vyhodil sa do vzduchu alebo sekal ludi s mačetou...a v ziadnom pripade sa nejednalo o teroristicky cin, moslima alebo nelegalneho imigranta. Proste to ta depresia sa takto bezne prejavuje.
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Hegy napísal:Mi nehovorte, ze umieraju stovky nevinnych a vyhliadkovo dalsie stovky podobny osud caka len pre to, lebo niekomu sa "nechce"...
Ja si myslim, ze "inteligentne elity" su uplne zakopane pod zem aktualnym extremizmom (nemyslim nackov a podobne zero impact elementy, vhodne iba ako medialne strasiaky)
Momentálne má väčšiu váhu politická a náboženská a neviem ešte aká korektnosť pred životmi vlastných daňových poplatníkov.

http://www.aktuality.sk/clanok/358465/k ... ok1-nadpis;
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Presne tento "korektny extremizmus" som mal na mysli...
A tieto nabozenstva, v ratane toho tunajsieho mi uz zacinaju riadne liezt na nervy... Miliony sfanatizovanych ludi veriacich na vymyslenu entitu, na ktorej vôlu pachaju zlo, mysliac si ze spasia svet... Fakt potrebny motiv.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ephramko napísal:Dost sa zabavam na tych diagnozach, ktore vymyslaju media, lebo z klinickej oblasti psychologie mi nie je znamy jediny pripad, kedy by clovek trpiaci depresiou, isiel zabijat nahodnych okoloiducich ludi. V tazkych stadiach depresie ti ludia vacsinou cele dni a tyzdne nemaju dost energie na to, aby vobec vstali rano z postele alebo vysli z bytu. Sebavedomie je uplne na bode mrazu, myslia si, ze nemaju ziadnu hodnotu, bezne malickosti sa stavaju neprekonatelnymi problemami a niektori z nich zacnu vidiet vychodisko v tom, ze ukoncia svoj zivot, co casto vnimaju tak, ze svojej rodine a svetu preukazu sluzbu (lebo su bezcenni, sposobuju len problemy a podobne - takto uvazuju).

Nemecke media uz natrepu ludom hocico, len aby nemuseli pomenovat skutocnosti pravym menom a ukazat na istu zodpovednu skupinu ludi prstom. Potom sa pod novinarskymi prstami na klavesnici moze zrodit clanok o tom, ako clovek v hlbokej depresii isiel strielat do ludi, vyhodil sa do vzduchu alebo sekal ludi s mačetou...a v ziadnom pripade sa nejednalo o teroristicky cin, moslima alebo nelegalneho imigranta. Proste to ta depresia sa takto bezne prejavuje.

Co potom klasicke US strielanie v skolach? Toho mnichovcan je odchylka, zameriaval sa na cudzincov a Sam sa citil byt cisty nemec.

Problem je ten zysok. Oni sa to asi snazia nejak zakryt tym,ze zdravy clovek by to nespravil. Ale viac migrantov = viac utokov.

K tomu rieseniu. Co navrhujete? Poslat spat ich nemozu koli nejakej dohode ze utecenci sa nemozu vracat do krajiny, kde je vojna. Odhalit dopredu tiez neni sanca. Cize naozaj nevidim ziadne riesenie.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

taka australia, izrael sa poslednu dubu s migrantami nemaznaju ... mozno sa nimi trosku inspirovat
Pascalwb
Addict
Addict

No len v Europe ich uz milion je.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jasne, lenze stale este funguje politika s otvorenymi dverami, hoci trasa z grecka je ako tak upchata ....
trasa libya - taliansko praska vo svikoch, staci sa im dostat na otvorene more a talianska pobrezna straz ich pekne eskortuje na svoje brehy ...
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Posledný útočník mal byť deportovaný

http://www.foxnews.com/world/2016/07/25 ... orted.html
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No Európa zlyhala pri ochrane svojich hraníc. Ja som síce podľa niektorých slniečkár :D ale tak myslím, že aj tu sa dajú dohľadať komentáre, kde som hovoril, že pomoc ľudom v núdzi treba, ale je nutné ich samozrejme preveriť.

EÚ sa za celý rok nezmohla na záchytné tábory a keď štáty jednoducho nestíhali spracovávať tie žiadosti o azyl - a niektoré krajiny vôbec nepomohli, že áno Slovensko - tak jasné, že sa postupne na to vyprdli a otvorili to...

Z dlhodobého hľadiska je nutné aby sme ideu Europy buď opustili alebo sa treba jasne vyjadriť, že áno, dlhodobým cieľom je federalizácia Europy do jedného supeštátu ako je USA. Lebo ako povedal Kissinger... Kto je Europa? Dajte mi telefonne cislo.
Pascalwb
Addict
Addict

zeky napísal:Posledný útočník mal byť deportovaný

http://www.foxnews.com/world/2016/07/25 ... orted.html
Vsak ako som hovoril azyl mu bol zamietnuty, ale podla nejakej dohody ho nemohli poslat naspat do syrie. To potrebuje nejaku zmenu.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no do syrie nie, ale skoncil by v nejakom tabore vo vychodnej europe ako najblizsej bezpecnej krajine ...
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Tento mal ísť konkrétne do Bulharska. Zaujímalo by ma celkom, či majú s Bulharmi nejakú dohodu, alebo rozhodli podľa iných kritérií.
hovko
Light Star
Light Star

Pascalwb napísal:K tomu rieseniu. Co navrhujete? Poslat spat ich nemozu koli nejakej dohode ze utecenci sa nemozu vracat do krajiny, kde je vojna. Odhalit dopredu tiez neni sanca. Cize naozaj nevidim ziadne riesenie.
Čiže v mene humanity akceptuješ "riešenie" neviem čo s tým, nejde s tým nič urobiť, strčím hlavu do piesku a zatiaľ vonku umierajú ľudia, čo si idú kúpiť noviny....dokedy? Kým nebude obeť niekto z tvojich blízkych?
Alebo si iba povzdychneš, RIP mamička, ale musíme to tu takto vydržať, veď aj oni chcú lepší život...

Toto zle dopadne :(.

Zatiaľ čo politici dumajú, ľudia umierajú.

BTW sulikove návrhy v tejto veci mi vychádzajú ako win win riešenie. Utečencom sa skutočne pomôže bez ohrozenia vlastnych ľudí.
Pascalwb
Addict
Addict

hovko napísal: Čiže v mene humanity akceptuješ "riešenie" neviem čo s tým, nejde s tým nič urobiť, strčím hlavu do piesku a zatiaľ vonku umierajú ľudia, čo si idú kúpiť noviny....dokedy? Kým nebude obeť niekto z tvojich blízkych?
Alebo si iba povzdychneš, RIP mamička, ale musíme to tu takto vydržať, veď aj oni chcú lepší život...

Toto zle dopadne :(.

Zatiaľ čo politici dumajú, ľudia umierajú.

BTW sulikove návrhy v tejto veci mi vychádzajú ako win win riešenie. Utečencom sa skutočne pomôže bez ohrozenia vlastnych ľudí.
Vsak a co je tvoje riesenie. Ja len hovorim, ze ako laik momentalne riesenie nevidim. Odviest milion ľudí z ktorych niektory tu uz legalne ziju par rokov nebude lahke. Mozno nejake tie tabory kde EU, kde by sa vsetci odviezli.
Ale realne to nevidim.
hovko
Light Star
Light Star

Moje riešenie? Ešte raz si prečítaj poslednú vetu.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Asi sme neboli daleko od dalsieho utoku a to priamo u nasich severnych susedoch...
http://www.teraz.sk/zahranicie/polsko-n ... lanok.html
Pascalwb
Addict
Addict

Zadržaný žil v minulosti niekoľko rokov vo Švajčiarsku a následne vo Švédsku, odkiaľ ho vyhostili pred niekoľkými týždňami.
To ale teda funguje ta Europa. Akoze ked ho vyhostia z jednej krajiny, tak si dalej zije v druhej.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

V Japonsku útočil mladý muž nožom, hlásia obete a desiatky zranených
http://www.ta3.com/clanok/1088058/v-jap ... enych.html

Inak aj v USA bol nejaky utok, v spravach na Jednotke tomu venovali mozno 10 sekund, len si pamatam ze spomenuli ze to nebol teroristicky utok.
Napísať odpoveď