Na testy nechodi a nazory ma velmi nezodpovedne. Co sa ma stat stane sa, on nic nikdy nechyti (bavime sa o desiatkach zien za rok s ktorymi spi kade tade po svete) a ked nieco chyti tak podla jeho slov je jedno kolko ludi a cim nakazi. proste je mu to jedno. Coz osobne povazujem za vrchol arogancie. Pretoze si neviem predstavit ze on proste s plnym vedomim a bezohladnostou znici zivoty inym ludom. A mozno uz aj nici len o tom nevie.
Vzdy sa na tomto povadime celkom kvalitne, pretoze mne proste neide do hlavy ako niekto moze byt takato svina. Pustat to bez strachu dnu kade tade, a bez okolkov spat s kazdou jednou a vobec neriesit ci nieco moze chytit alebo ju sam niecim nakazit a znicit jej cely zivot.
Kto by mal otazky k tom ako to robi tak je to jednoduche. V zahranici nie je problem zbalit zenu a naklamat jej co si len vymysli, aj keby ju nabuchal, alebo nakazil, ani sa k nemu nedopatra, nema meno, nema cislo, nema nic, .... na SR zase vdaka vyzoru a peniazom nie je problem zbalit drvivu vacinu, a to ostatne sa da zbalit na sladke reci, ... proste taktiku ma maknutu to klobuk dole. Len tu bezohladnost nechapem.