nezodpovedny pristup k zdraviu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nezodpovedny pristup k zdraviu

Príspevok od používateľa ROKI49 »

tak syfilis mozes mat aj na papuli. inak k tym kondomom, zeny su dneska ozaj je***. Jeden kamarat (velmi prachaty) mi vravel, ze kondomy radsej splachuje, lebo zeny su schopne si pouzitu sprcku vytiahnut aj z kosa len aby sa zahojili deckom a tucnymi alimentami....
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bindo tak zltacka a spol, ne ? ved to vsetko ide aj cez sliny, ci ?

Doposiaľ sa predpokladalo, že hepatitída C sa prenáša krvou, s ktorou sa môžeme stretnúť napríklad pri poranení druhej osoby, pri sexuálnom styku alebo ak si obstaráme suvenír vo forme tetovania či piercingu v salóne, kde sa nedodržujú hygienické normy. Nové výskumy však naznačujú, že sa potenciálne smrtiaca choroba môže prenášať aj slinami. Nakaziť by sme sa tak mohli aj zubnou kefkou alebo bozkávaním s infikovanou osobou.

tudiz ked mi odpije s piva a nieco takeho ma tak som v prdeli ...

//autoeditácia príspevku (27 Júl 2016, 17:54)
ROKI49 napísal:tak syfilis mozes mat aj na papuli. inak k tym kondomom, zeny su dneska ozaj je***. Jeden kamarat (velmi prachaty) mi vravel, ze kondomy radsej splachuje, lebo zeny su schopne si pouzitu sprcku vytiahnut aj z kosa len aby sa zahojili deckom a tucnymi alimentami....

jo to sa bezne robi, plus kopec dalsich figlov. a ze tych figlov je, ... :?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

qwerty-xyz napísal:tudiz ked mi odpije s piva a nieco takeho ma tak som v prdeli ...
urob drsnaka a povedz mu, ze si to neprajes
qwerty-xyz

nebolo by to po prvykrat co som mu povedal svoje....ch*j mi je to platne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tak bud vacsi drsnak a zakaz mu to
qwerty-xyz

beardie pis k teme ....
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

krok č.1: ak ti upije z piva, povedz mu, že nabudúce mu nastriekaš slzák do očí
krok č.2: ak ti z piva upije zase, nastriekaj mu slzák do očí.
krok č.3: ???
PROFIT
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pilifo napísal: S priateľkou sme spolu asi 3 mesiace... Ja som bol pred cca. 3 mesiacmi v nemocnici darovať krv a zatiaľ mi nevolali, že pri testoch zistili, že mám AIDS alebo ešte niečo horšie, takže by som mal byť v cajku :D
A to ti dovolili darovat krv? Ved podla dotaznika by si za posledne 3 mesiace nemal mat novu sexualnu partnerku :hmm:
qwerty-xyz

tam niekto aj vypisuje pravdive udaje okrem mna ? co som ja videl tak sa tam klame, hlavne v malom meste. toz by sa rozkecalo inak, ze kto nespaval len so svojou, kto sa dal kde tetovat kde to nevidno a podobne ...
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

beardie napísal:urob drsnaka a povedz mu, ze si to neprajes
A čo takto povedať, že toto moje pivo z ktorého si odpil je teraz tvoje a to nové čo si objednal bude moje.
Elegantné riešenie...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

GothaR napísal: A to ti dovolili darovat krv? Ved podla dotaznika by si za posledne 3 mesiace nemal mat novu sexualnu partnerku :hmm:
Darovať krv som bol ešte predtým, ako sme sa spoznali. Keď sa nad tým zamyslím, sú to už skôr 4 mesiace, ak nie viac. Takže som bol plne spôsobilý :wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

aj tak by krvny rozbor odhalil pliagu a nenechali by ta darovat krv
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som mal kolegu, ktory pouzil kondom, holka brala tabletky, a co cert nechcel, ostala tehotna. Kondom sa roztrhol, tabletky zlyhali, lebo mala vypite. Nakoniec aj tak potratila...
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Doslova stastie v nestasti :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

No pre ten plod nie az tak velmi. :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslim ze oni to beru viac uvolnene...a moc sa nezamyslaju. Uz aj tak niesu spolu.
Mna dost ale zarazaju ludia, ktorym sa pretrhne kondom, samozrejme to zistia, a nepodniknu ziadne kroky....namiesto par eur za tabletku ''po'' budu trpnut niekolko dni. Ked uz tu zacala taka tema, myslim, ze celkom zaujimava, mate niekto skusenost s pretrhnutim? Stava sa to cisto nahodne, alebo iba pri zlej manipulacii, ci poskodeni pri otvarani? Lebo mne chvalabohu zatial ani raz...musim poklopat.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Staci zobrat aj HA tesne po, k oplodneniu dojde az po niekolkych hodinach (cca 12-48h), dlhsie to spermie nepreziju... Ucinok je znizeny cim dlhsia je pauza medzi sexom a uzitim tabletky a tiez to ovplyvnuje zdravotny stav a to ci zena neberie nejake dalse lieky hlavne atb...
Najistejsi sposob je neurobit sa dnu, kto sa vie odsledovat, nema s tym problem...

Chlap to mozno berie uvolnene, ale na mieste zeny by som to az tak pozitivne nebral. Ak chce mat v buducnosti decko, tak to ze hned prve tehotenstvo bolo potrat nie je zrovna idealny happyend, ked uz sa teda nechala nabuchat... Navyse to moze mat aj ine nasledky ako napr. postabortivny syndrom, kedze telo zacalo produkovat tehotensky hormon a plod odrazu niekde... niektorym zenam z toho trosku prepne...

Takze kto nechce byt nezelanym rodicom, tak rozhodne by som sa nespoliehal na ochranu, ci nieco moze/nemusi prasknut, ci je HA spolahliva... a hlavne neliezol ozraty do postele s clovekom, s ktorym sa ledva poznam, resp. niesom pripraveny niest nasledky...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked reagujes na dvojicu co som pisal vyssie, tak holka potratila, nie ze bola na potrat chcene. Zrejme zmes alkoholu, zivotneho stylu a to, ze o tom vlastne ani nevedela prve tyzdne.

Ja si zas myslim, ze netreba zase robit nejaku vedu z toho. Oplodnit zenu tiez nieje jednoduche...treba sa presne trafit do dni a kopec dalsich okolnosti. Je kopec parov, co sexuju spolu denno denne bez ochrany a splodit dieta im trva aj rok.

//edit: samozrejme aby to nevyznelo velmi lahkovazne, kondom pouzivat, hlavne pri kratodobom vztahu, alebo pri jednorazovke...davat pozor, ale zase napustat ho vodou atd...to uz je moc.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Ved som aj pisal veci k spontannemu potratu. Poznam par bab, ktore ho prekonali, niektore bez problemov, u niektorych bol nutny zakrok a prisli o jeden vajcovod, t.j. sanca na otehotnenie sa im znizila o 50%. Niekedy telo vypudi plod samovolne, alebo sa vstrebe, niekedy sa zvykne zaseknut vo vajcovode, alebo v brusnej dutine. Vtedy ide o tzv. mimomaternicove tehotenstvo, kedy moze plod prasknut a hrozi vnutorne krvacanie, takze vacsinou sa musi pod noz, aby sa plod odstranil. No aj tie, ktore to prekonali bez problemov boli z toho kus mimo, depky, pocity uzkosti, plac a pod...

Schopnost otehotniet je individualna a partneri mozu byt 100% zdravi a nemusi sa im to tak lahko podarit. Ak je vsak vsetko ok, tak najrizikovejsie je obdobie tesne pred ovulaciou, resp. pocas.

Pre mna zatial vzdy fungovalo, ze som vcas vytiahol a to aj ak zenska brala tabletky. V tomto sa spolieham len na seba, lebo ak vsetky ochrany zlyhaju, je to problem dvoch ludi a nie vyrobcov sprcgum ci tabletiek...
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Lubos - Mne sa to raz stalo, asi tak 4 mesiace dozadu. Popíšem to v skratke hádam to nebude v rozpore s pravidlami... Všimol som si to pár sekúnd pred tým ako som to vypustil :D Samozrejme nie dnu. V kondóme nebola nejaká malá dierka ale normálne roztrhnutý, že mi cez tu dieru až vychádzal vonku :D Sex bol klasika, čiže kvôli tomu by sa roztrhnúť nemal a takisto nebol ani poškodený pri otváraní. No pri nasadzovaní som to pravdepodobne zle držal a ostala tam menšia vzduchová bublina, ktorú som ale hneď vytlačil, takže všetko bolo ok podľa mňa. Takže buď jednoducho smola, alebo si treba dávať väčší pozor pri nasadzovaní...

A buď rád, že si to nezažil :D Ja som bol hneď o cca 22€ ľahší a trochu som sa cítil trápne v lekárni, keď ta teta bola prekvapená a s veľkým úsmevom na tvári sa spýtala: "Ďalší ? Čo sa to s vami dnes deje ? Už ste tretí a to je len 9 hodín ráno" :D Ale inak pohoda
Napísať odpoveď