Dovolenka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Blackout147
Medium Expert
Medium Expert

Dovolenka

Príspevok od používateľa Blackout147 »

S priatelkou by sme chceli ist na dovolenku. Kamarati velmi nemozu, tak sme pozerali tabory +18, kde by sme sli s dakou partiou mladych ludi. Na SR som nasiel len 1 cestovku, ktora to robi, no radsej by som stretol aj ludi inych narodnosti, trochu zdokonalil anglictinu, proste dal Slovensko na chvilu na bok :D Existuje take daco? Idealne by bolo Chorvatsko, Bulharsko +nejaky program k tomu, lebo lezat na plazi ma velmi nebavi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dovolenka

Príspevok od používateľa Fabo »

ved chod do hotela hocikam a hotovo, nie si decko ze by ti rodicia prikazali ze budes lezat na plazi nech na teba vidia... popytaj sa na skusenosti s konkretnymi letoviskami a hotelmi ake tam je zlozenie narodnosti, pogoogli a zistis... napriklad Primorsko fasa stredisko, aj ked uz nie take party centrum ako pred par rokmi, ale vacsinou CZ/SK...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ak chces party, tak potom Zrce v Chorvatsku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja to trochu chapem, ze si chce ist niekam, kde mu nebudu od rana vyplakavat deti, na plazi mu skakat po hlave a pri veceri hucat a pliest sa pod nohami. my sme si na toto davali pozor, treba pozerat tripadvisor a slevodat komentare ci pisu ze je to children friendly... potom sa tomu vyhnut.

tebe by som urcite doporucil Pag v chorvatsku, to preslaveny party ostrov, chorvatska ibiza :D
Blackout147
Medium Expert
Medium Expert

Nemyslel som len party, ale skor partiu, s ktorou by sme dovolenkovali. Iste, s priatelkou si vystacime aj sami :D ale aby sme isli s nejakymi ludmi na vylet po okolii a pod. A neviem ako nam pojde socializacia, ci najdeme nejakych kamaratov len tak, mozno sa zadari :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Myslím si, že toto by vám mohlo vyhovovať - http://www.summerjam.cz/sportfest.html

Partiu na výlety by ste tam našli ľahko, keďže na tieto akcie chodia len mladí ľudia a akcie to bývajú tiež pohodičkové. Raz som išiel s BigSnowJamom na zimnú lyžovačku na 8 dní a za tie prachy to bola pecka.
Blackout147
Medium Expert
Medium Expert

Jop, nieco podobneho som hladal. Ta Beach Party vyzera fakt super, skoda, ze uz bola pred mesiacom. Ak nic nenajdem do par dni, sportfest vyhrava :D
Napísať odpoveď