Pred pár mesiacmi som sa tu pytal ako použit socket.io z php a či je Vue js ok .
No ubehol nejaky čas uplne som sa tomu nevenoval kvoli škole a tak ale niečo som predsa spravil. Bola to taka jednoduchá hra kde sa hráč pripiji do miestnosti napr pre 5 ludi a ked sa to naplni (niečo ako Sit n Go v pokry
No tak použil som tam Node.js , Express , Socket.io , EJS , a Vue.js + Boostrap ono to fungovalo celkom a dao sa to aj hrat sice som to nikde nespustil len na chvilu pre skusku
No ale ja niesom uplne spokojny s kodom a proste s tym že mam pocit že som nepoužil to čo teraz je IN a čo je najlepšie.
Napr na serverom kode som nepoužival ES6 proste žiadne Class , let atd a moja prva otazka je
Mam použivat na servery ES6 priamo ked Node už skoro na 100% podporuje alebo použivat nejaky transpiler napr Babel ?
Dalej čo sa tyka Vue je ok ale čital som vela chvali na React je od facebooku tak a čo som si pozeral dokumentaciu vyzera to fajn teda ked to budem chcet použit na frontend tak asi budem musiet použit Babel (Do toho sa mi moc neche chcem mat "dev stack" čo najjedoduchši)?
React ma nejaky router ale aj Express js ma router neviem či to je to iste alebo nie ale ked použijem v Express ten čo tam je tak ten v reacte už netreba nerozumiem moc tomu že niečo mam aj na servery a niečo aj na frontend vlastne to iste asi.
Ja si sam pre seba hovorim tak že keby som použival nejaky PHP FW tak tiež využijem routovanie len stoho FW bol by som rad keby mi to tu niekto nejak objasnil.
Nakoniec čo mam vlastne použivat ? Ake mate dev stacky vy ? Čo je najlepšie použivat a ako ? Som s toho js ekosystemu fakt v riti
Lebo aj ked si niečo napišem a fungujeto tak ma to stale tak vnutorne trapi že to neni proste najlepšie ako sa da
Chcel by som si spravit niečo tak aby ked by som sa napr zaujimal o nejaku pracu a chceli by vidieť nejake zdrojaky tak aby som sa nemusel hambit
Ak si to prečital cele a pochopil si ma a vieš poradiť tak porad pls
Tak sa majte zatial tešim sa na rady