Forza Motorsport 6 APEX
-
lukostrel77
Star
Re: Forza Motorsport 6 APEX
No tak ja som v Services Vypol položku superfetch a vytaženie ram a disku mi zmizlo,predtým som mal ram na 50% a disk stále na 100% vytažený....
Pozri si vsetky disky, predvolene je zapnuta len indexidacia (alebo tak nejak), to vzdy vypinam po instalacii win, kompresia by mala byt predvolene vypnuta, u mna si Win10 zapamatal/prevzal to z Win7 a mal som to vypnute ako predtym.DropDead napísal:Nie nie, skôr, aby som pozrel aj ja, či ju nemám - neraz z nepochopiteľných dôvodov mi rovnaký proces začne trošku brať prostriedky
Inak ten provec mne pouziva asi 1GB pamate, CPU, disk je na 0.1, ale neviem ci to je normalne, RAM je vyuzita len na 50%.
Preco chces cakat? Aj ked je po termine, este stale je mozne prejst bez poplatku, ci ty poplatky "neriesis"?guess.whoo napísal:damn..pockam teda na novu fifu a preinstalujem to na desinu
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak som to nevydrzal..10na nahodena
ale zrejme ma blokuje procesor..mam i5 3210m a v minimalnych je i3 4170. v hodnoteniach su takmer rovnake. existuje na toto nejaky bypass?
Aky je problem, vobec to nenabehne alebo seka? Mne na zaciatku velmi sekalo, neviem preco, potom prestalo, potom raz zacalo velmi sekat a od dalsieho restartu uz prakticky neseka, aj ked ja mam xeon a stredne detaily, zrejme to sposobilo nieco na pozadi.
BTW ozaj k tejto hre odporucam Xbox One gamepad, minimalne ak nemate alebo neplanujete volant, je to uplne iny pocit, konstrukcne je One horsi ako 360 a vrzga asi kazdy, no funkcne je ovela lepsi, presnejsi, citlivejsi a ma skvele vibracne triggery.
BTW ozaj k tejto hre odporucam Xbox One gamepad, minimalne ak nemate alebo neplanujete volant, je to uplne iny pocit, konstrukcne je One horsi ako 360 a vrzga asi kazdy, no funkcne je ovela lepsi, presnejsi, citlivejsi a ma skvele vibracne triggery.
-
guess.whoo
Redeemer
gamepad mam a teraz to uz ide..nechcelo mi to vobec ani nainstalovat a teraz som to cekol znova a uz sa to da (nerestartoval som medzitym). mozno sa este doinstaloval nejaky driver
Vlastne si spominam ze odo mna to chcelo aktualizovat GPU ovladac, bolo to tesne po instalacii Win10 a po prvom restarte sa spravil tiez nejaky Win update, ked som klikal na to "free" tlacidlo, nic sa nedialo, az neskor som zistil preco to nejde, aj som na to zabudol.
Mas Xbox One alebo iny?
Mas Xbox One alebo iny?
-
guess.whoo
Redeemer
mam este ten starsi 360 wireless. dnes to buchnem na telku a uvidim ako to pojde