Ako rychlo zistit, ci je zena vhodna na vztah?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako rychlo zistit, ci je zena vhodna na vztah?

Príspevok od používateľa brm »

Áno, na toto som skôr narážal.. no pri tomto druhu zoznámenia je to určite iné, tam ťa okolnosti donútia spolu komunikovať....

Čiže ak ťa niekedy niekto náhodne oslovil, zatiaľ si mu nepodľahla... a to všetko len kvôli veku. Hovorí ti niečo veková diskriminácia? ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

brm, kolko 80 rocnych babiek si uz pretiahol? :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

brm, teba stále priťahujú 18-ročné baby?

Fyzicky možno áno, ale keď som bol pred rokom na rande s 18-ročnou babou, tak neviem, či to bolo len týmto konkrétnym prípadom, ale jej reči mi prišli strašne detinské a to mám len 25. Maximálne tak na šuk, ale na vzťah by som už takéto mladé baby nechcel.

Síce teraz mám tiež mladšiu priateľku, ktorá má 22, ale má už pomerne dosť životných skúseností a správa sa teda úplne inak.

Občas keď v MHD-čke počujem aj nejaké rozhovory násťročných báb, tak sa mi z toho chce koľkokrát aj vracať :?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

presne o tom to je, dievca malo 17 a pokial je aspon trochu inteligentne tak jej muselo byt jasne ze 30 rocny chalan ju nechce aby spolu prezili zbytok zivota a ak nahodou hej, tak potom asi ona nechce jeho :D
tiez som nedavno mal moznost zbalit jednu babu, az na druhy den som zistil ze ma 18, potom sme si chvilu pisali a bola to tragedia, ked mi napisala ze si pise domacu ulohu zo slovenciny, tak som si povedal ze toto je uz moc.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

z tvojej klavesnice je to take vtipne
brm
Darca
Darca

aacid napísal:brm, kolko 80 rocnych babiek si uz pretiahol? :)
Hehe.. no to už sú extrémy.. ale na druhú stranu, mal som niekoľkoročný vzťah s o 12r staršou mamičkou, takže veci ako písanie domácich úloh po večeroch s deťmi a podobne už mám dávno za sebou.. a možno preto ma momentálne láka to, čo som v mladosti zameškal, čiže tie 16-24r žubrienky. Samozrejme, aj keď sme v téme o vzťahu, ide mi skôr o iné hodnoty.. :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: ono mne sa zda (pisem ze zda) ze dneska uz 17 tka po nejakom 25 - 35 rocnom chlapovi ani nevystartuje, jednoducho hlada niekoho okolo 20 tky. Nie ako dakedy ze sa maturantky chvalili medzi sebou ktora ma starsieho.

s vynimkou dneska, ze ked ma prachy (vela prachov) tak je to ine.
BuBuBu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BuBuBu »

brm napísal:Áno, na toto som skôr narážal.. no pri tomto druhu zoznámenia je to určite iné, tam ťa okolnosti donútia spolu komunikovať....

Čiže ak ťa niekedy niekto náhodne oslovil, zatiaľ si mu nepodľahla... a to všetko len kvôli veku. Hovorí ti niečo veková diskriminácia? ;)
Ja nemám proti vzťahom s väčším vekovým rozdieľom nič, ale osobne preferujem skôr vzťahy s rovesníkmi. Podobné názory, podobné zmýšľanie, podobné problémy. :) A zase, prečo by si so mnou - 22 ročnou začínal nejaký 30-35 ročný muž? Neviem, mám voči takým nedôveru, možno im ale krivdím.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

baby ale trepu debiliny vzdy ked su same s inymi babami, ak vsak trepe aj ked si s nou sam je to zle :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

brm napísal:... a možno preto ma momentálne láka to, čo som v mladosti zameškal, čiže tie 16-24r žubrienky.
Brm to by si neveril, aké sú tie mladé buchty dneska nudné... šukať to nevie, porozprávať sa s nimi nedá normálne, stále ťukajú do mobilu a jediné na čo sú dobré, je prejsť sa s takou po meste a cítiť závistlivé pohľady. Ovšem tebe ako užívateľovi takejto nádhery je úplne jasné, že nie je čo závidieť :D .

A mladé baby mi prídu moc frigidné, každá si stráži pipinku jak keby to bol poklad starých Aztékov :D.
brm
Darca
Darca

bindo001.. neboj, ja to poznám.. tie najkrajšie fiflenky sú vhodné len na sledovanie na instagrame a podobne, ale na činy sú najlepšie také nenápadné šedé myšky..

..ale to už sme dosť mimo tému. :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

SoonWizard

na tvojom mieste by som hned skusila internetove zoznamky. tam si mozes vytvorit profil a skusit vypichnut pozitivne stranky tvojej osobnosti: analyticke myslenie a profesiu.. ale pis len to, co robis a mas rad. nepis zapory typu "nechodim na koncerty, nechodim na diskoteky, nechodim do spolocnosti".

z tvojho popisu mi vyznies ako Sheldon z TBBT, takze snad sa stretnes so svojou Amy. s niekym, kto bude rovnako analyticky a nespolocensky.

ako rychlo zistit, ci je zena vhodna na vztah? otvor si online zoznamky a analyzuj ;) v realnom zivote sa to totiz rychlo zistit neda.

good luck! :smt006
Napísať odpoveď