Čiže ak ťa niekedy niekto náhodne oslovil, zatiaľ si mu nepodľahla... a to všetko len kvôli veku. Hovorí ti niečo veková diskriminácia?
Ako rychlo zistit, ci je zena vhodna na vztah?
Re: Ako rychlo zistit, ci je zena vhodna na vztah?
Áno, na toto som skôr narážal.. no pri tomto druhu zoznámenia je to určite iné, tam ťa okolnosti donútia spolu komunikovať....
Čiže ak ťa niekedy niekto náhodne oslovil, zatiaľ si mu nepodľahla... a to všetko len kvôli veku. Hovorí ti niečo veková diskriminácia?
brm, kolko 80 rocnych babiek si uz pretiahol? 
brm, teba stále priťahujú 18-ročné baby?
Fyzicky možno áno, ale keď som bol pred rokom na rande s 18-ročnou babou, tak neviem, či to bolo len týmto konkrétnym prípadom, ale jej reči mi prišli strašne detinské a to mám len 25. Maximálne tak na šuk, ale na vzťah by som už takéto mladé baby nechcel.
Síce teraz mám tiež mladšiu priateľku, ktorá má 22, ale má už pomerne dosť životných skúseností a správa sa teda úplne inak.
Občas keď v MHD-čke počujem aj nejaké rozhovory násťročných báb, tak sa mi z toho chce koľkokrát aj vracať
Fyzicky možno áno, ale keď som bol pred rokom na rande s 18-ročnou babou, tak neviem, či to bolo len týmto konkrétnym prípadom, ale jej reči mi prišli strašne detinské a to mám len 25. Maximálne tak na šuk, ale na vzťah by som už takéto mladé baby nechcel.
Síce teraz mám tiež mladšiu priateľku, ktorá má 22, ale má už pomerne dosť životných skúseností a správa sa teda úplne inak.
Občas keď v MHD-čke počujem aj nejaké rozhovory násťročných báb, tak sa mi z toho chce koľkokrát aj vracať
presne o tom to je, dievca malo 17 a pokial je aspon trochu inteligentne tak jej muselo byt jasne ze 30 rocny chalan ju nechce aby spolu prezili zbytok zivota a ak nahodou hej, tak potom asi ona nechce jeho 
tiez som nedavno mal moznost zbalit jednu babu, az na druhy den som zistil ze ma 18, potom sme si chvilu pisali a bola to tragedia, ked mi napisala ze si pise domacu ulohu zo slovenciny, tak som si povedal ze toto je uz moc.
tiez som nedavno mal moznost zbalit jednu babu, az na druhy den som zistil ze ma 18, potom sme si chvilu pisali a bola to tragedia, ked mi napisala ze si pise domacu ulohu zo slovenciny, tak som si povedal ze toto je uz moc.
z tvojej klavesnice je to take vtipne
Hehe.. no to už sú extrémy.. ale na druhú stranu, mal som niekoľkoročný vzťah s o 12r staršou mamičkou, takže veci ako písanie domácich úloh po večeroch s deťmi a podobne už mám dávno za sebou.. a možno preto ma momentálne láka to, čo som v mladosti zameškal, čiže tie 16-24r žubrienky. Samozrejme, aj keď sme v téme o vzťahu, ide mi skôr o iné hodnoty..aacid napísal:brm, kolko 80 rocnych babiek si uz pretiahol?
-
qwerty-xyz
s vynimkou dneska, ze ked ma prachy (vela prachov) tak je to ine.
Ja nemám proti vzťahom s väčším vekovým rozdieľom nič, ale osobne preferujem skôr vzťahy s rovesníkmi. Podobné názory, podobné zmýšľanie, podobné problémy.brm napísal:Áno, na toto som skôr narážal.. no pri tomto druhu zoznámenia je to určite iné, tam ťa okolnosti donútia spolu komunikovať....
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
baby ale trepu debiliny vzdy ked su same s inymi babami, ak vsak trepe aj ked si s nou sam je to zle 
Brm to by si neveril, aké sú tie mladé buchty dneska nudné... šukať to nevie, porozprávať sa s nimi nedá normálne, stále ťukajú do mobilu a jediné na čo sú dobré, je prejsť sa s takou po meste a cítiť závistlivé pohľady. Ovšem tebe ako užívateľovi takejto nádhery je úplne jasné, že nie je čo závidieťbrm napísal:... a možno preto ma momentálne láka to, čo som v mladosti zameškal, čiže tie 16-24r žubrienky.
A mladé baby mi prídu moc frigidné, každá si stráži pipinku jak keby to bol poklad starých Aztékov
bindo001.. neboj, ja to poznám.. tie najkrajšie fiflenky sú vhodné len na sledovanie na instagrame a podobne, ale na činy sú najlepšie také nenápadné šedé myšky..
..ale to už sme dosť mimo tému.
..ale to už sme dosť mimo tému.
SoonWizard
na tvojom mieste by som hned skusila internetove zoznamky. tam si mozes vytvorit profil a skusit vypichnut pozitivne stranky tvojej osobnosti: analyticke myslenie a profesiu.. ale pis len to, co robis a mas rad. nepis zapory typu "nechodim na koncerty, nechodim na diskoteky, nechodim do spolocnosti".
z tvojho popisu mi vyznies ako Sheldon z TBBT, takze snad sa stretnes so svojou Amy. s niekym, kto bude rovnako analyticky a nespolocensky.
ako rychlo zistit, ci je zena vhodna na vztah? otvor si online zoznamky a analyzuj
v realnom zivote sa to totiz rychlo zistit neda.
good luck!
na tvojom mieste by som hned skusila internetove zoznamky. tam si mozes vytvorit profil a skusit vypichnut pozitivne stranky tvojej osobnosti: analyticke myslenie a profesiu.. ale pis len to, co robis a mas rad. nepis zapory typu "nechodim na koncerty, nechodim na diskoteky, nechodim do spolocnosti".
z tvojho popisu mi vyznies ako Sheldon z TBBT, takze snad sa stretnes so svojou Amy. s niekym, kto bude rovnako analyticky a nespolocensky.
ako rychlo zistit, ci je zena vhodna na vztah? otvor si online zoznamky a analyzuj
good luck!