Mne príde ,že tam nieje nikto normálny (baby) , a príde mi to ako strata času
fakt tam je problém nejakú babu vytiahnuť von
P.S. online zoznamky pouzivam len keď sa nudím
tak najvacsi problem bude, ze si pre nich gastarbeiter z vychodnej europy. osobne sa ten dojem zlomit da, cez profil na internete to uz ide tazsie, vychodny europan= ruky prec.mirak2 napísal:som celkom sklamany nizkym poctom matchov, ale este som neprisiel na to, ci vyzeram zle, mam slaby profil, ale im vadi, ze nehovorim nemecky.
zeny su vyberave a ziadna neda swipe right hocikomu, na druhu stranu skoro vsetci muzi swipuju vsetko, co nie je hrosik alebo obluda, lebo nema zmysel selektovat, ked urcite viac selektuje druha strana. ak by selektovali obaja, je to loteria, ci bude match. a loteria je otravaaudiotrack napísal:aacid vyklikáva všetky rad radom, tak čo čaká potom od tej služby, keď sám tam pôsobí ako úchyl a škodca?
No neviem Audio, iba kvôli tomu, že vyklikáva holčiny rad radom ešte neznamená, že je škodca a úchyl a ani to tak nepôsobí. Logicky ide na to správne, ktovie koľko z nich je normálnych, z tých normálnych ktovie koľko je zaujímavých, z tých zaujímavých ktovie koľko vytiahneš von...audiotrack napísal:Ak ale niekto ako aacid vyklikáva všetky rad radom, tak čo čaká potom od tej služby, keď sám tam pôsobí ako úchyl a škodca?
No, ako by som to zhrnul nejako...trolofon napísal:Ahojte ake mate skusenosty z online zoznamami ?
ale ty na to ides zle, normalna zenska, aj nadrzana, ti do sexzoznamky nepojde, lebo sa len docka bombardovania spravami od vsetkych chlapov, co su tam. daj si v pouzivateloch vyhladat aktivne zeny v okoli a tam sa daju hladat tie normalne zeny. ako pises, v sexoznamke su stetky, v zoznamke zufale zenske hladne po vztahu, ale prave medzi tymi "iba RP" uzvatelkami najdes kopu peknych zien, ktore nic extra nehladaju a len zabijaju nudu, ale popritom sa nebrania zoznameniu.aacid napísal:sak ale ten pokec je lahke si na vlastnej skusenosti zistit ake to je. pojdes do sexzoznamky tak je to vsetko sex za peniaze (najlepsie ked tam nejaka baba ponukala sex za piko), pojdes do normalnej zoznamky, je to tam sama "baculka" ktora hlada mladeho, bohateho, svalnateho a krasneho...
potom si mozes este stiahnut pokec aplikaciu kde funguje obdoba tinderu, teda sa ti ukazuju baby a ty ich lajkujes... tam to vyzeralo presne tak ako som pisal, same baby ponukajuce sex za FO, baby ktore nechces, alebo jebacky, ktore viez ze ti nikdy neodpisu
no tu sú ale dva problémy, prečo tieto služby nemôžeš porovnávať:aacid napísal:...inac neviem ci si si ten prispevok moj ozaj cital audiotrack, ale ja mam s tinderom len dobre skusenosti, na rozdiel od pokecu...
Čiže keď niekto chce sex a vypisuje na pokeci že chce sex za peniaze a podobne, tak to neškodí pokecu? Veď práve na základe takýchto máte o pokeci názor aký máte. A pritom robí to isté, len skúša či sa niektora chytí. Ak by sa všetci správali ako on, že klikajú rad radom všetky, tak celá tá služba alebo funkcia stratí zmysel. A rovno môžu programátori spraviť, že po registrácii rozpošle pozvánku všetkým ženám, nie?bindo011 napísal:No neviem Audio, iba kvôli tomu, že vyklikáva holčiny rad radom ešte neznamená, že je škodca a úchyl