samozrejme že nie, to som predsa ani nenapísal. To je totálna kravina. Ja som iba napísal že na pokeci sú aj ľudia, čo sa registrovali na azet kvoli bistru alebo aktualitam. Nie že na pokeci to môžeš robiťaacid napísal:...
to ze na pokeci mozes citat aktuality alebo hodnotit restauracie je super (aj ked to neni pravda, alebo pokec nema s aktualitami alebo bistrom nic spolocne, akurat ze patria pod azet), ale o tom sa tu predsa nerozpravame. ...
toto je tiež hlúposť, a potom že kto trepe. Na pokeci je aktuálne (vrátane súkromných miestností) je 520 miestnosti. Ak rátame za zoznamovacie zoznamku a sexzoznamku, romantiku, flirt a zam@iluj sa tak to máme 5 miestností. Celé 1%.. wow hotová zoznamkaaacid napísal:online zoznamkach a pokec sa nou tak trochu snazi byt. nie len ze ma miestnosti na to urcene, ale ma aj aplikaciu ktora funguje na rovnakom principe ako tinder.
Aplikácia nefunguje na rovnakom princípe. Aplikácia funguje rovnako ako web pokecu. Stretko je iba jedna jej časť.
pokiaľ nerobia nič proti pravidlám, čo sa má riešiť? Osveta a edukácia ľudí je dlhodobý proces, a nedá sa to zmeniť zo dňa na deň. Tých opatrení je kopec, ty o nich nemáš ani potuchy. Ale ja viem o číslach ktoré boli prezentované, a viem že počet takýchto "zlých userov" postupne klesá vďaka rôznym veciam čo im zťažujú opakované registrácie a podobneaacid napísal:ktore sa predavaju na pokeci (co viditelne pokecu nijak nevadi, keby im to vadilo, tak to asi riesia)
ako vieš ktoré ťa lajkli naspäť? Ako ťa môže lajknúť naspäť niekto, keď o tom nevie? A ak o tom vie (na pokeci napr. príde notifikácia) tak ich tým predsa obťažuješ, nie?aacid napísal:ja ich tym nijak neobtazujem, oni sa to ani nedozvedia nijakym sposobom. to je cisto o statistike a mojej pohodlnosti. nebudem studovat kazdy profil ze ci by som s touto isiel von alebo nie, ked je 90% sanca ze ma ani nelajkne. radsej lajknem vsetky a potom z tych ktore lajknu naspat si budem vyberat. mam tam asi 20 bab, ktore ma lajkli spat a nikdy som im neodpisal, lebo mi nestali za to.
No lebo do tejto featuru spadajú všetci. A nie všetci sa registrovali kvoli zoznamovaniu. V tom je ten rozdiel. Keby bola pri registrácii možnosť zvoliť si či chce byť človek zahrnutý do stretka, tak beriem. Takto to nie je plnohodnotná zoznamovacia featura, iba "prejavenie záujmu"aacid napísal:ma pokec aplikaciu (alebo cast aplikacie) urcenu na zoznamovanie? ma.
Ako kľudne to berte ako zoznamku, ja len viem že nikto z kompetentných čo sa okolo pokecu pohybujú (od programátorov až po akcionárov) s pokecom ako produktom pracujú nie ako so zoznamkou (koniec koncov, azet má zoznamka.sk). Ak to takto vníma verejnosť a potom je sklamaná, tak je chyba v ich očakávaniach a v nepochopení produktu