Ako zistím či mi spamuju stránku nejakí zlí roboti?
Spin2016.cf príklad Sharebuttons.org neviem ale tieto sa mi nezdaju v google analytics...
Je nejaký návod kde sa to da pozrieť prípadne zablokovat? Poprosím ak áno postup. Ďakujem
Spam na stránke
-
skjerp-deg
Medium Star
Re: Spam na stránke
Približne 50% návštev na všetkých weboch tvoria rôzni boti, zlí i dobrí. U väčších webov je to trochu menej, u menších viac. Nejako špeciálne tým návštevám nezabrániš.
Čo sa týka spamu - teda vypĺňanie formulárov nežiaducim obsahom - na to existuje kopec taktík - najčastejšie asi Captcha.
Čo sa týka spamu - teda vypĺňanie formulárov nežiaducim obsahom - na to existuje kopec taktík - najčastejšie asi Captcha.
Hmm ale zevraj sa to da niekde v google analytics pozrieť aj konkrétneho bota zablokovat. ...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Existuju na to filtre v Analytics, ale tym nezablokujes robota aby nechodil na tvoj web, len zablokujes jeho zobrazovanie v Analytics.
Pre blokovanie dobrych robotov mas Robots.txt, ktory zle roboty ignoruju. Tuto znalost a znalost trochu PHP mozes pouzit ako strategiu na banovanie zlych robotov, tak ako to robim ja na par mojich weboch
Pre blokovanie dobrych robotov mas Robots.txt, ktory zle roboty ignoruju. Tuto znalost a znalost trochu PHP mozes pouzit ako strategiu na banovanie zlych robotov, tak ako to robim ja na par mojich weboch