Problémy s načítaním webu
Problémy s načítaním webu
Zdravím vás všetkých
V poslednom čase som si všimol novinku. Nenačítava mi web stránky úplne. Načíta mi iba text a to je všetko. Robí to na každom prehliadači. A tak trocha nechápem, čo sa stalo, že zrazu, z ničoho nič, sa mi tieto stránky nezobrazujú úplne. Viete mi poradiť, v čom nastala chyba?
V poslednom čase som si všimol novinku. Nenačítava mi web stránky úplne. Načíta mi iba text a to je všetko. Robí to na každom prehliadači. A tak trocha nechápem, čo sa stalo, že zrazu, z ničoho nič, sa mi tieto stránky nezobrazujú úplne. Viete mi poradiť, v čom nastala chyba?
Re: Problémy s načítaním webu
Zmen dns - nastavenie sietovej alebo wifi karty, tcp ip4, vlasnosti a tam do dns daj 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
Nič sa nezmenilo. Stránku načítava rovnako.
Tak potom virus, spyware, malware, mozno chyba Win. Skus prebehnut programom Malwarebytes Antimalware.
Vyskusaj system restore - obnovu systemu na ulozeny bod, vyber datum ked to este fungovalo.
Kontrola systému antivirom, malware programom aj cleanerom spravená. Reštart systému, žiaden účinok.
System Restore spravený, žiaden účinok. Problém stále pretrváva.
Windows je v poriadku, prebehla kontrola systému.
Tie stránky sa stále načítaj len do textu a to je všetko. Po opakovanom refresh, chyba 404.
System Restore spravený, žiaden účinok. Problém stále pretrváva.
Windows je v poriadku, prebehla kontrola systému.
Tie stránky sa stále načítaj len do textu a to je všetko. Po opakovanom refresh, chyba 404.
Skusal si iny prehliadac, vymazat cache, pripadne to skusit pripojiy na iny internet (nazdielat z mobilu)? Skusal si iny router?
Áno prehliadače som skúšal. Problém bol stále rovnaký. Cache premazané boli ešte v ten deň, nič mi to nepomohlo.
Routerom to nebude, napájal som ho na NB, ten bez problémov tie stránky načítaval.
Routerom to nebude, napájal som ho na NB, ten bez problémov tie stránky načítaval.
Skusit inu sietovu kartu alebo daky wifi kluc, ze ci neni problem v sietovke?
Hm, čiže si musím zakúpiť novú sieťovú kartu do PC? Fuu, nie veľmi ste ma potešili...
Sietova karta stoji 7 eur. A nemusis ju hned kupovat, skus si pozicat od niekoho sietovu kartu alebo daky wifi usb kluc, ktory by si pouzil.
Ak je to mozne, vyskusaj este starsi bod obnovy, toto velmi casto pomaha, je nutne zmenit mesiac a budu zvyraznene prip. dalsie body obnovy, stale to mozes vratit, nemas co stratit.
Sieťová karta vyskúšaná napokon. Tie stránky sa vôbec nenačítavajú. Po vrátení mojej pôvodnej stránku prvýkrát načítalo normálne, po rozkliknutí, opäť načítalo iba text stránky. Ešte pripomeniem, že to nerobí na všetkých stránkach, len na určitých.
A áno, skúšal som aj starší bod obnovy. Ale nepustilo ma. Napísalo mi, že sa nedá načítať starší bod obnovy, čomu som nerozumel.
A áno, skúšal som aj starší bod obnovy. Ale nepustilo ma. Napísalo mi, že sa nedá načítať starší bod obnovy, čomu som nerozumel.
Mne to stale pride ako problem s DNS.
Neviem, čo mám spraviť s DNS.
Ale...
Spustil som PC v núdzovom režime so sieťou. Všetko v pohode išlo. To znamená, že bude pravdepodobne poškodený Windows, nie?
Ale...
Spustil som PC v núdzovom režime so sieťou. Všetko v pohode išlo. To znamená, že bude pravdepodobne poškodený Windows, nie?
K DNS to mas napisane uplne hore v mojom prispevku.
Žiadnu zmenu to nespraví pri nastavení DNS.
Start - spustit (alebo daj prikazovy riadok a napis, potom enter:
ipconfig /flushdns
ipconfig /flushdns
No, urobil som aj to. Ten príkazový riadok mi ani poriadne nezobrazí. Pokúšal som sa viackrát to spustiť, ale ten istý výsledok.
Tak potom idealne format a preinstalovanie Windowsu.