Aký seriál začať pozerať

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Aký seriál začať pozerať

Príspevok od používateľa aacid »

uz sa spominal vyssie, stoji za to. aspon teda mne sa pacilo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Jasné Stranger Things je mega... Ale 1.-4. > 5.-8. Do štvrtého dielu to fakt graduje, potom to si to "len" udržuje štandard.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ak by niekto nepostrehol tak dávam do pozornosti Luke Cage,nový seriál od Netflixu. Premiéra 30. septembra
Inak momentálne sledujem The Night Of a odporúčam každému,kto má rád takýto žáner :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

begbeee napísal:Jasné Stranger Things je mega... Ale 1.-4. > 5.-8. Do štvrtého dielu to fakt graduje, potom to si to "len" udržuje štandard.
Ja by som to nevidel tak tragicky - skôr tie prvé časti si udržiavali viac tajomstva, nejasnosti a to je vždy zaujímavejšie, ako keď sa to začína objasňovať. Každopádne by som to nevidel tak, že by išla kvalita dole.

Seriál je totálna pecka, ja osobne som sa v 80.-tkach nenarodil, ani nie som nejaký fanúšik filmov/literatúry z tohto obdobia, ale tú nostalgiu som si užíval aj tak. Ako niekto napísal v komentároch na csfd, ten seriál je viac 80.-tkový ako produkcia z 80. rokov (napr. presne trafená úvodná znelka). Tvorcovia to zvládni na 1, tá atmosféra, rôzne odkazy a vlastne aj samotný dej, nevraviac o geniálnom castingu. Tie postavy boli dokonale vybrané (doslova archeotypy - šerif, mladá baba, starší brat, detská partička, matka strateného syna) a zahrané, partička malých chalanov, detských hercov, bola super.

Myslel som si, že to je len taká jednorázovka a ukončia to po prvej sérii, ale posledné minúty ukázali, že bude aj ďalšia séria. Je sa na čo tešiť.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a tvorcovia prezradili, ze maju viacero nametov na pokracovanie serialu a moze sa vyvijat dalej viacerymi smermi..dalsiu seriu vsak netreba cakat tak skoro
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

skoda lebo ako som to dopozeral tak ma to nechalo akurat nazhaveneho na nieco dalsie dobre :)
pozeram este Scream, nic som od toho necakal ale dost sa mi to paci, teraz akurat bude vychadzat posledny diel druhej serie.

teraz sa rozhodujem co zacat dalej medzi The Returned, Bates Motel a mozno Between. nevideli ste niekto nieco z toho?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

aacid napísal:skoda lebo ako som to dopozeral tak ma to nechalo akurat nazhaveneho na nieco dalsie dobre :)
pozeram este Scream, nic som od toho necakal ale dost sa mi to paci, teraz akurat bude vychadzat posledny diel druhej serie.

teraz sa rozhodujem co zacat dalej medzi The Returned, Bates Motel a mozno Between. nevideli ste niekto nieco z toho?
Bates Motel som videl tuším dve série.. potom som sa k tomu nejako nedostal, ale ešte to asi napravím, bolo to pozerateľné.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Bates motel je super. Posledne/a seria/e su celkom creepy uz. Tusim uz len 1 seria a konec.

K Stranger things. Dufam, ze nepojde len o cisto pokracovanie, ale bude tam nejaka nova mystery, lebo bez toho to bude slabe. Tych otvorenych veci tam nebolo moc.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

akurat vysiel novy serial s vd tak som zvedavy ci blbost abo dobre

R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

dnes skončil naozaj dobrý seriál The Night Of a ako tu uz bolo odporucane tak vrelo odporucam aj ja !!!
naozaj tam je všetko či veci ako to je vo vezení, či na sude ako to funguje plus detektívna práca taký celovečerný film v ôsmich častiach :)
Pascalwb
Addict
Addict

Skoda, ze tu sudnu cast trocha odflakli, ale inac to bolo dobre. Mohla by byt aj dalsia seria s novymi postavami.
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Pascalwb napísal:Skoda, ze tu sudnu cast trocha odflakli, ale inac to bolo dobre. Mohla by byt aj dalsia seria s novymi postavami.
Spoiler
Nehneval by som sa, keby ďalšia séria bola zameraná na vyšetrovanie toho istého prípadu, ale vyšetrovaným by bol ten, na ktorého sa na konci zamerali...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviem, ci ste pozerali mini serial z HBO produkcie (uz starsi) o invazii do Iraku z pohladu 1. vlny vojakov, ktori tam isli - Generation Kill. Necakajte velmi vela bojov, prestreliek. Serial skor ukazuje atmosferu, schopnost, resp. neschopnost velenia na zaciatku. Odporucam.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Narcos pokracuje 2.seriou! :smt009
cyniq
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cyniq »

Narcos 2 bol celkom našup, uvidime ako pojmu 3 seriu ked uz tam nebude wagner moura
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak sa to tu docela pekne rozrástlo :)

Momentálne hľadám nejaký dobrý seriál do mojej kolekcie. Práve som dopozeral The 100 a potrebujem niečo minimálne na rovnakej úrovni.
Pôvodný príspevok o dabingu neplatí, na to som sa už vykašľal a pozerám 1080p MKV v EN.

Znovu posielam aj zoznam toho čo už mám. Postupne prezerám časti témy ktoré som od poslednej návštevy nevidel.
Práve sťahujem Dark Matter. Som zvedavý, niektorým sa to nepáči, iní to zbožňujú...

Vďaka.

Ps.: Mám rád niečo modernejšie, veľmi nemusím niečo zo "starých čias", skôr to Sci-Fi ktoré sa odohráva buď v dnešnej dobe alebo budúcnosti (napr. Continuum bol fajn mix všetkého, alebo The 100).
Ako príklad seriálu ktorý sa mi nepáčil môžem dať Gomorra...
Prílohy
serialy_strana1.jpg
serialy_strana2.jpg
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

za 2 dni som zhltol The Night Of. vynikajuci serial. boli momenty, kedy som nedychal. po 7 epizodach by som nevahal dat mu 100%. posledna epizoda bol asi zly vtip, vyvrcholenie antiklimakticke, absolutne sa mi to nepacilo. 85% pre mna. treba vidiet a urobit si nazor sam.
rozpozeral som aj Silicon Valley, komedialna oddychovka.
Pascalwb
Addict
Addict

Tiez som dokukal narcos. Vyborne, aj ked celkom dost veal veci pomenili oproti skutocnosti. Hlavne ho tusim spravili takeho viac rodinneho.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som zatial pri siestej epizode 2. serie, a mozem ti povedat (z toho vsetkeho, co som o nom cital), ze ho nespravili viac rodinneho. On v skutocnosti taky bol. Svoju dceru, ale aj syna maximalne rozmaznaval. Kedze neviem, ci sa toto objavi v seriali, dam to do spoileru:
Spoiler
Raz mu dcera povedala, ze chce jednorozca, tak jej normalne kupil kona pribil malu kuzelku na hlavu doslova a prilepil kridla. Kon zomrel nasledne na infekciu. A kopec dalsich veci porobil pre tie deti. Konieckoncov aj jeho smrt bola zavinena obycajnym telefonatom so synom.
Pascalwb
Addict
Addict

p4ra: Asi som to trochu blbo napisal, ale zevraj mal velmi rad mlade zeny a najlepsie ked boli aj panny.

Spoiler k finale S2/osudu Escobara:
Spoiler
Ze aj v tom dome kde sa nakonci schovaval si vodil prostituky, pritom stale telefonoval so zenou aku je velmi miluje. Jasne ze ho chceli spravit v seriali trochu prijatelnejsieho, ale tak bol riadne hovado.
Napísať odpoveď