Ako tu už niekto spomínal, zoznamky umelo dvíhajú ženám (ženám rôznych vekových a váhových kategórií) sebavedomie, pretože ich za deň osloví X chlapov a môžu si vyberať. Prečo by mali ony oslovovať, keď si z toho kvanta vyberú, komu budú písať ?
V prvom rade sa treba z toho internetového "zoznamovania" odosobniť, (čo bola v začiatkoch aj moja chyba) pretože mi to príde skôr ako WarmUp pred reálnym zoznámením. Nie že rozbehnem konverzáciu s babou, píše sa vám dobre, píšete si každý deň, potom aj noc, potom stále, potom už začnú pribúdať :-* smajlíky a dohodnete sa na osobnom stretnutí -> to ešte neznamená, že spolu idete začať chodiť, lebo spolu "trávite" kopec času. Cez net som si aj ja dosť často zidealizoval druhú stranu a nahováral si.
Keď sa mi podarilo babu vytiahnuť von po pár správne mierených správach, tak som od toho nikdy nič nečakal. Opadla tréma - buď to dopadne dobre, alebo si aspoň s niekým pokecám pri káve alebo na prechádzke (prechádzky sa osvedčili viac). Moje skúsenosti sú len a len dobré. Spoznal som fakt zaujímavé baby, z ktorých sa mi ich pár podarilo vytiahnuť von. S niektorými sa to posunulo ďalej, s inými sme zostali kamaráti, s dvomi sme si po stretku už ani nenapísali
Všetky sa mi podarilo vytiahnuť von cez Pokec a tuším až na dve som oslovil všetky ja. Z počtu oslovených mi odpísalo možno tak polovica. Ani neviem, koľko konverácií som rozbehol, no stretiek som absolvoval cca 15.
So ženou z posledného stretka som už 4tý mesiac a vzťah sa (mimo internet) vyvíja úplne skvelo.
Takže - netreba vešať hlavu, skôr to brať ako zábavu a nečakať, že sa idete do seba hneď zamilovať. Hlavne neidealizovať.