Set-top box
Set-top box
Ahojte prosím vás potreboval by som poradiť nejaký setobox. Osobne sa v tom nevyznám viem že do telky ide scard prijímač z videa. Bývam v MT a mám martico. Využívam príjem len cez analóg a prakticky si platím digitál a viac kanálov ktoré vôbec nevyužívam a práve preto potrebujem ten Set-top box. Osobne nepotrebujem žiadne funkcie maximálne ak by sa ku tomu dal napojiť usb alebo hdd na nahrávanie alebo prehranie z neho v telke nič viac.
Re: Set-top box
Martico k digitalnej kablovke predsa dava svoj vlastny STB. Preco ho ty nemas? Vsak kontaktuj Martico. Mam pocit, ze Martico boxy parovalo s kartami, okrem toho sa u nich da pouzit aj CI slot do telky.
Lebo chcú mesačný poplatok 2€. A ak to beriem z dlhodobej stránky tak sa mi oplatí kúpiť vlastný
-
Ryan Giggs
VIP
Ak to maju sparovane, tak iny stb aj tak pouzit nemozes.
-
Michaelo105
Light Professional
Je to spárované. Karta na danú čítačku.
No tak to je fakt na ... Predpokladám že ak kúpim nový TV tak tam budem musieť zasunúť CAM MODUL ktorí si zase budem musieť platiť od martica co ?
Ved to tu mas napisane,ze karta je parovana.Cize ako taka neprenosna na ine zariadenie, TV vratane.
Bud si zoberies kombinaciu box+karta alebo ak chces mat kartu v novom TV tak karta+ CI modul.
A neviem o zariadeni TV ktore by malo univerzalnu citacku kariet.
Bud si zoberies kombinaciu box+karta alebo ak chces mat kartu v novom TV tak karta+ CI modul.
A neviem o zariadeni TV ktore by malo univerzalnu citacku kariet.
Tak to môžem rovno kúpiť nový TV super. Ďakujem za rady.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Radsej kupit novu telku, nez dat 2 eura za prenajom boxu, ze??? 
Ten telkáč mi aj tak nevyhovuje lebo chcem tam kukať veci z nt alebo z usb čiže tam je ešte viac dôvodov ako len toto. Plus kvalita obrazu atd.. je toho viac telkáč má 12 rokov.hojko napísal:Radsej kupit novu telku, nez dat 2 eura za prenajom boxu, ze???
Ahojte,
potrebujem poradit novy setbox.
Momentalne je tam Ferguson FK-6900CR.
Ten ale nieje HD-ready,takze vsetky stanice,
ktore prechadzali na hd-vysielanie sa nedaju naladit.
Potrebujem len aby novy set box fungoval so Skylink kartou.
diky
potrebujem poradit novy setbox.
Momentalne je tam Ferguson FK-6900CR.
Ten ale nieje HD-ready,takze vsetky stanice,
ktore prechadzali na hd-vysielanie sa nedaju naladit.
Potrebujem len aby novy set box fungoval so Skylink kartou.
diky
-
Ryan Giggs
VIP
A nejaky rozpocet by bol? Pripadne, planujes aj nieco viac ako len naladit a sledovat?
Do 100e,ale ak nieco stoji za priplatok tak aj viac.
A absolutne netusim co viac by som od toho mohol chciet,
ako naladit a pozerat.
Teda nie ja,ale otec.
A absolutne netusim co viac by som od toho mohol chciet,
ako naladit a pozerat.
Teda nie ja,ale otec.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
100 je potom dobry overkill
-
Ryan Giggs
VIP
Na toto fakt stači niečo za polovičnu cenu. 100€ je zbytočnosť.
Nejaky Openbox S3 Mini HD či Amiko MINI HD Se, bohato stači. Pripadne keby nahodou Skylinku ruplo v bedni, či by sa otec rozhodol pre niejakeho ineho poskytovateľa, tak pre istotu by som asi zobral niečo s CI slotom, napr. AB CryptoBox 650HD.
Nejaky Openbox S3 Mini HD či Amiko MINI HD Se, bohato stači. Pripadne keby nahodou Skylinku ruplo v bedni, či by sa otec rozhodol pre niejakeho ineho poskytovateľa, tak pre istotu by som asi zobral niečo s CI slotom, napr. AB CryptoBox 650HD.
Diky,
takze do vsetkych tych setboxov strcim skylink kartu?
A ten CI slot sluzi naco?
takze do vsetkych tych setboxov strcim skylink kartu?
A ten CI slot sluzi naco?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, do vsetkych strcis Skylink kartu.
CI slot je nato, ze keby Skylinku preplo (co sa u nich da ocakavat) a presli by na uplne iny typ kariet, tak tie nove ti v tom fungovat nebudu. Musel by si kupit novy STB. Ak ale mas CI slot, tak staci kupit CA modul a mozes fungovat dalej.
Pripadne keby sa otec rozhodol ze uz Skylink nechce, ale chce nejaku inu sat. sluzbu (Antik sat, Magio...), ktora priamo v citacke nefunguje. Tak nemusi kupovat novy STb od nich, ale kupi len CA modul a kartu a moze fungovat na tom STB co ma.
Je to dobre mat ako zalohu keby nieco. Hlavne ked sa to vojde do rozpoctu.
CI slot je nato, ze keby Skylinku preplo (co sa u nich da ocakavat) a presli by na uplne iny typ kariet, tak tie nove ti v tom fungovat nebudu. Musel by si kupit novy STB. Ak ale mas CI slot, tak staci kupit CA modul a mozes fungovat dalej.
Pripadne keby sa otec rozhodol ze uz Skylink nechce, ale chce nejaku inu sat. sluzbu (Antik sat, Magio...), ktora priamo v citacke nefunguje. Tak nemusi kupovat novy STb od nich, ale kupi len CA modul a kartu a moze fungovat na tom STB co ma.
Je to dobre mat ako zalohu keby nieco. Hlavne ked sa to vojde do rozpoctu.
Tak objednavam ten Cryptobox.
Este raz dik.
Este raz dik.
Ahojte
Potrebujem vedieť, či by na TV Philips 40PFL5007K/12 fungoval takýto modul, konkrétne pre Skylink.
V televízory je miesto na CI modul, len neviem či to bude všetko bežať.
A ešte taká otázka, keby to objednám z Alzy, a nefungovalo by to, môžem to v pohode vrátiť?
Ďakujem
Potrebujem vedieť, či by na TV Philips 40PFL5007K/12 fungoval takýto modul, konkrétne pre Skylink.
V televízory je miesto na CI modul, len neviem či to bude všetko bežať.
A ešte taká otázka, keby to objednám z Alzy, a nefungovalo by to, môžem to v pohode vrátiť?
Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial si ten TV s konkretnym modulom rozumie, tak to samozrejme bude fungovat.