Martin Daňo a Rudolf Vaský
Re: Martin Daňo
Este k tej fackej facke sa priklanam k tomuto a havranovmu nazoru:
http://blog.etrend.sk/alexandra-macucho ... ckany.html
http://blog.etrend.sk/alexandra-macucho ... ckany.html
Účelová dezinpretácia počtu (štatistiky) samovráž, to ti povie Vaský..
Druhý faktor, zlá sociálna (ekonomická) situácia jednotlivca ako dôvod samovraždy - zásadný rozdiel.
Inak Vaský len celkom výnimočne vytiahne päty z Bratislavy a práve pri jeho ceste s Daňom skočil niekto pod vlak ktorým išli
Mimochodom myslím, že sa už predávajú aj tričká s Vaským.
Vasky ani nemá trvalý pobyt na sr
Včera som Vaskemu písal o tých samovraždách že každo ročne klesajú, na čo mi mimo iné hneď vynadal a odpísal
, hlavne že zo sociálnych dávok cigáni v pohode prežijú.
"Diskusia" je pod jeho komentárom
https://www.youtube.com/watch?v=gDliXIIBgUY
Takže na Slovensku prebieha genocída dávajte si pozor !Rudolf VaskyPred 22 hodinami
+Blaaadead Ty idiot,my sa nebavíme o samovraždách - ale o socialných samovraždách! - teda genocíde podla čl. 2. písmeno C. Konvencii o genocíde! A ty vieš aka metodika sa používa dnes na zostavovanie socialnych samovrážd?
Článok 2. Konvencie o genocíde prijatej dňa 9 December 1948, prijatej ako “General Assembly Resolution 260”,
definuje genocídu ako :
Bod – C.úmyselné uvedenie ktorejkoľvek skupiny do takých životných podmienok, ktoré privodia jej fyzické zničenie v celku alebo čiastočne;
http://en.wikipedia.org/wiki/Convention ... f_Genocide
Je nepopierateľné, že od roku 1989 Český a Slovenský Národ bol uvedený do takých životných podmienok, v ktorých došlo k naplneniu skutkovej podstaty genocídy podľa čl.2 písmena C. Konvencie o genocíde!
"Diskusia" je pod jeho komentárom
https://www.youtube.com/watch?v=gDliXIIBgUY
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
poberatelia sociálnych dávok (možno prekvapko, ale nielen cigáni) zväčša prežijú, ale v pohode určite niemato55002 napísal:hlavne že zo sociálnych dávok cigáni v pohode prežijú.
-
Makovnik
Medium Professional
Socialne davky nie su urcene na luxusny zivot, ale prave iba na prezitie.
Takze kakaova socialna skupina sa zbytocne stazuje, ze sa im tazko zije. Dakery slnieckar prisaty na eurofondy by im to konecne mal vysvetlit.
Takze kakaova socialna skupina sa zbytocne stazuje, ze sa im tazko zije. Dakery slnieckar prisaty na eurofondy by im to konecne mal vysvetlit.
To je pravda. Pokiaľ žiješ sám a nemáš žiadny iný príjem, nemáš šancu zaplatiť z toho nájom povedzme a poťažmo základné životné potreby. Každý z nás, kto živí sám seba dobre vie, čo stojí viesť dôstojný život v dnešnej dobe. So sociálnymi dávkami budeš rád, keď budeš mať na žrádlo... Pre mňa však stále zostáva záhadou, ako dokážu existovať rodiny, ktoré živia povedzme dvaja manželia z minimálnej mzdy, majú decká, ktoré chodia do školy, musia ťahať domácnosť... Fakt obdivujem ľudí, ktorí to v takej situácií nevzdajú a "obetujú" sa v prospech detí alebo rodiny.Makovnik napísal:Socialne davky nie su urcene na luxusny zivot, ale prave iba na prezitie.
-
Solo_Kamen
King
Pred troma mesiacmi som sa mal kvoli práci sťahovať(náklady na cestovanie a opravy auta prevyšovali mesačné náklady na garsongu z energiami... plat bol taký, že by som každý mesiac týžden pred výplatou v byte, čo by som tahal sám žral suché rožky.bindo011 napísal: Pre mňa však stále zostáva záhadou, ako dokážu existovať rodiny, ktoré živia povedzme dvaja manželia z minimálnej mzdy, majú decká, ktoré chodia do školy, musia ťahať domácnosť... Fakt obdivujem ľudí, ktorí to v takej situácií nevzdajú a "obetujú" sa v prospech detí alebo rodiny.
Príspevok s poradovým číslom 900.
mato55002 napísal:Takže na Slovensku prebieha genocída dávajte si pozor !
"Dokumentárny film o teraz prebiehajúcej genocíde Slovenského Národa. Povolia mestá extrémistom výstavy?"
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/4 ... m-vystavy/
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2016, 13:25)
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2016, 10:50)
Vaský sa stal pre slovenských náckov novou celebritou? To je celkom degres, povedal by som.
-
Solo_Kamen
King
Osuského facky zvyšujú oblúbenosť
. Otázkou je, či si túto svoju moc uvedomuje.
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2016, 17:08)
. Otázkou je, či si túto svoju moc uvedomuje.
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2016, 17:08)
Mne z tohto vyplyva jedno... ked chces byt "uspesnym" politikom, nemusis mat skvele idealy, prakticke riesenia a triezvy pohlad... Staci ti nahlas trepat tie svoje kktiny a niekto sa uz k tebe prida
. Ako inak si vysvetlit, ze idot ako je Vasky, ma pomerne velky okruh sympatizantov?! Keby sa dalo, velmi rad by som si pozrel tychto idotov v nejakom spolom statnom zriadeni... niekde im kupit kus zeme, na a tu mate, tu si mozte zit, byvat a gazdovat si. Verim tomu, ze by to nefungovalo ani den, alebo by sa medzi sebou pozabijali
. Takychto ludi predsa zdravy clovek ani nemoze brat vazne. Ved kam sa da dostat, ked sa pozeras na svet optikou takychto ludi?! V jednom kuse iba nenavidis, obvinujes, riesis vsetko agresivne, prvoplanovo... urcite nie konstruktive, a urcite nie pre blaho vacsiny. Faktom vsak je, ze zijeme v slobodnej spolocnosti a tak aj takyto jedinci maju pravo sa verejne prejavovat. Smutne je, ze niektori to beru smrtelne vazne a su ochotni za tieto nazory napriklad aj vyfasovat facku
. Ja osobne to beriem iba ako grotesku a nutne zlo, nad ktorym sa treba pousmiat a povzniest. Realne takyto ludia nikdy nemozu prist k moci.
Vaský je celebritou a vzorom pre ľudí ako dievča z videa "Trnava - prednáška o genocíde 2.September 2016" v čase 51:05.hughito napísal:Vaský sa stal pre slovenských náckov novou celebritou? To je celkom degres, povedal by som.
Neviem teda či aj ju považuješ za nácka. Z môjho pohľadu to má hlavne zábavnú hodnotu, predovšetkým pri Vaského konfrontáciách s indivíduami ako anarcho-komunistickí aktivisti typu Róbert Mihály, až po poukazovanie na falošnosť a pseudohumánnosť politikov ako Osuský, Poliačik, atp., ktorý z Vaského pohľadu, ironicky, predstavujú bezohľadný fašizmus ničiaci životy ľudí na Slovensku.
Tými náckami som mal na mysli teba, prípadne Mišúna, ktorý tam vedľa neho sedel - a určite by sa našla aj kopa iných.
A keď je Vaský vzorom a celebritou (a brieždením na horizonte svetlej budúcnosti) pre tú dievčinu, tak ju môžem akurát tak polutovať.
A keď je Vaský vzorom a celebritou (a brieždením na horizonte svetlej budúcnosti) pre tú dievčinu, tak ju môžem akurát tak polutovať.
-
Waagbistritz69
King
Re: Martin Daňo a Rudolf Vaský
Adam Valček napísal:Všeličo si môžeme myslieť o Martinovi Daňovi, ale nemal by sa nad to súd povzniesť a aspoň vzbudzovať dojem, že je nad vecou?
Od prvého do posledného momentu sudkyňa Okresného súdu Bratislava III. Iveta Halvoňová huláka na obvineného Martina Daňa aj jeho obhajcu Daniela Lipšica. Nakoniec Lipšica ani nenechá dohovoriť otázku a skáče mu do reči (od 8.14).
Masterpiece je táto časť (od 4.00):
I. Halvoňová: „... Robert Fico neprítomný, doručenie nemá vykázané... Pýtam sa obhajoby, máte nejakú adresu, na ktorej by bol zastihnutý Robert Fico? Pretože z adresy Hany Meličkovej je nezastihnuteľný.“
D. Lipšic: „My sme ešte minulý rok uviedli súdu, že...
I. Halvoňová skáče do reči: „...Radvanská 1. Taktiež je nezastihnuteľný.“
D. Lipšic: „Radvanská 1. Myslím, že je to pomerne známe.“
I. Halvoňová, ktorej dcéra má na Radvanskej 1 advokátsku kanceláriu: „Neviem, čo je známe. Neviem, kde je Radvanská ulica, takže neviem, prečo by to malo byť známe.“
D. Lipšic: „...je to verejne známe.“
I. Halvoňová: „Súdu to známe nie je.“
(...)
D. Lipšic: „Myslím si, že súdu je známa aj pracovná adresa.“
I. Halvoňová: „Úrad vlády nemá oprávnenie na preberanie zásielok, dvakrát sa vrátilo späť, že nemajú oprávnenie.“
(...)
D. Lipšic: „Je možné požiadať policajný zbor o súčinnosť pri doručovaní?“
I. Halvoňová: „Nie. Určite nie pre premiéra.“
M. Daňo: „Prečo nie?“
I. Halvoňová: „Pretože by som to neurobila ani poslancovi.“
D. Lipšic: „Pokiaľ viem...“
I. Halvoňová skáče do reči: „...nebudem sa o tom ďalej baviť.“
To je veľmi príjemná dáma. 
-
Shamway
Professional
Dano dnes zavital do Kosic a vyvinulo sa z toho.....hm...toto 
http://www.kosicednes.sk/mestske-zastup ... -policiou/
http://www.kosicednes.sk/mestske-zastup ... -policiou/
dobre drbol dole... fakt ale nemohol hadam cakat ze bude skakat po stoloch a policajti sa ho nebudu snazit spacifikovat...
jedine stastie ma ze je biely a vyholeny... keby tak bol tmavsej pleti a bradu mal, tak po nom aj strielaju.
jedine stastie ma ze je biely a vyholeny... keby tak bol tmavsej pleti a bradu mal, tak po nom aj strielaju.
Teraz bude zo seba robiť martýra. Čo iné mohol čakať, keď sa správa ako magor.
Alebo bez brady s pupkom, ti su zakonom chraneni a nic by sa mu nestalo, este by mu aj zvysili socialne davky.aacid napísal:dobre drbol dole... fakt ale nemohol hadam cakat ze bude skakat po stoloch a policajti sa ho nebudu snazit spacifikovat...
A to som si myslel, ze ako internetovy anarchista budes na jeho stranehughito napísal:Teraz bude zo seba robiť martýra. Čo iné mohol čakať, keď sa správa ako magor.
Inak Dano sa vyjadril nasledovne:
A pozeram, ze je to aj v tom clanku, nevadi.Takto vyzeral utek pred policajtami, ktori branili vstupu - vraj nie som novinar! avsak nechceli povedat ako to zistili a preco iba ja! Len za to, ze som pri prichode nahlas povedal, ze Rasi je zlodej?! Takto sa selektuju novinarmi? V POLICAJTI branili nezakonne - ved bude vysetrovanie tak uvidite. Chcel som len zaujat miesto tam kde mam pravo byt - medzi novinarmi, na nikoho som neutocil ani nebil! len som volil inu cestu za mojim zakonnym pravom - byt novinar a sirit informacie tak ako mi umoznuje zakon. Nasledne ma spacifikovali policajti - nepockali kym spravim posledny krok stacil a sadnem si na svoje miesto! Namesto toho ma na poslednom kroku chytili za nohy a nechali spadnut z 2m vysky priamo na hlavu ako kus spiny .. kto vie, nabuduce ma mozno zastrelia