TV do domácnosti
Re: TV do domácnosti
brm
40" 429eur
48" 549eur
55" 689eur
vsetko zabalene kusy a 2 tyzdne akcia vystrel si zlavu (hazdes sipkou na terc)
40" 429eur
48" 549eur
55" 689eur
Trosku nechápem ktorý obchod myslíšCheZteR napísal:brm
40" 429eur
48" 549eur
55" 689eur
Inak kamrát mi povedal že 100Hz je 50 a 50 čierna tak či by ste mi mohli hodiť recenziu kde to merali alebo ako sa to robi nejaký overený web pls. A áno skúšal som to a nič také som nenašiel. Prepáčte že to riešim ale chcem mať 100% istotu že nekúpim za tie prachy niečo čo bude šunt. Inak Dám na vás a budem chcieť 55
-
Ryan Giggs
VIP
100 Hz je 100 Hz, akych 50? A 50 aka cierna? Nerozumiem. Uz som ti vravel, ze kamarata nepocuvaj, nerozumie tomu.
J6272 ma 100 Hz panel, info je priamo zo servisneho menu televizora.
J6272 ma 100 Hz panel, info je priamo zo servisneho menu televizora.
Ok ďakujem veľmi ste mi pomohli
-
Ryan Giggs
VIP
A plus v kope recenziach je testovany J6300, ktory ma rovnaky panel ako J6272, len zahnuty. A vsade uvadzaju 100 Hz.
planeo...to v ktorom nic nemaju 
tak v MA maju 40" 3 kusy a 48" 1kus vystaveny alebo zabaleny na objednavku
Dik za info. Bol som sa naň pozrieť a musím povedať že obraz má dobrý trocha tam mali kontrast prepísknutý ale to je normálne v obchode. Pustili mi tam aj futbal z usb a bez problémov. Jedine ma zaskočili že tú 55 nevedia či zoženú tak to budem musieť asi objednať z datacomp ale tak nevadí.CheZteR napísal:planeo...to v ktorom nic nemaju
Mali tam ešte jedne zahnutý Samsung 55 čo bol ULTRA HD ale predpokladám že je to zbytočné ak nemám na to filmy a programy. A aj cena bola 868 €
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2016, 9:36)
Napadla ma ešte jedna vec ohľadom tv. Chcel by som aby tv dokázala nahrávať na Externý HDD čo nie je problém o tom viem. A tu sa trochu strácam
1. Dokáže telka pomocou apki alebo je to už v nej začať sama nahrávať pr o 5:30 bez toho aby bola zapnutá ale len v stand by režime ? Ideálne by bolo keby som nastavil čas a program ona sa zapne nahraje a vypne.
2. Aký HDD kúpiť chcem mať ku nemu prístup z domu čiže musí to biť Lan pr. https://www.alza.sk/wd-my-cloud?dq=4990 ... d=18848569
S vysokou pravdepodobnostou si TV ten HDD naformatuje podla seba a s PC sa do neho vobec nedostanes. Toboz nie cez LAN. V tom lepsom pripade sa sice do neho dostanes, ale nahravky budu pozeratelne len na TV, zablokovane pre PC.
OMFG WTF. Ako čo za retarda to vymyslelo a ktorému kompatibilita asi nehovorí nič. Ok tak ako retard z roku pána budem behať s diskom do pc a ku tv budiš. Asi an 21 storočie by som chcel veľa. Ale dá sa to nejako spraviť aby som to mohol pozerať aj na PC ?
Kompatibilita im niečo hovorí, ale ešte viac ochrana autorských práv. Tak sa ti musia snažiť znemožniť, aby si nahrávku len tak dal na torrent či youtube.
Presne tak !
Ach jaj to je fajn vedieť ale porušenie by to bolo až keď by som to hodil na net alebo to šíril pokiaľ mám správne info ohľadom autorského zákona. Inak už by už bolo nezákonné robiť z toho kópiu čiže aj to nahrávanie. Ide mi hlavne o to že dosť často pracujem na pc a mám dva monitory a rád by som si to pozrel na druhom pri práci. Je to teda nejako možné spraviť alebo preformátovať cez nejaký program do AVI/MP4 atď ? Alebo treba kúpiť nejaké externé zariadenie nejaký setobox ku tomu ?
A ako to je stým nahrávaním ako to funguje ta telka čo sa pýtam vyššie?
A ako to je stým nahrávaním ako to funguje ta telka čo sa pýtam vyššie?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, vie to nahravat tak ako chces. Ale len z interneho tuneru.
Čiže z DVB-C to nepôjde ? Alebo ako to mám pochopiť ?
-
Ryan Giggs
VIP
Ved to pisem vyssie. Ak to bude cez interny tuner, tak ano.
Inymi slovami nenahra ti to napr z HDMI alebo nebodaj scart.
HDMI viem že je blokované ale scrad aj to tak to trochu prehanaju
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo by to mali prehaňať? Je to televizor, nahrava televizne vysielanie.
Su settopboxy ktore nahravaju aj nekodovane. Napriklad moj dreambox nahrava zo satelitu a mozem to pozerat hocikde. Ken su trocha drahsie ako klasiky. Ale su to defacto uz pocitace.
-
Ryan Giggs
VIP
Lenze on nema satelit.