Hra je idealna oddychovka k pivku a dakemu podcastu kde len chcete vypnut a preskumavat vesmir
No Man's Sky
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No Man's Sky
No Man's Sky je vonku na PS4 aj PC. Naskocili ste niekto na hype train?
Hram na PS4 a zatial celkom pohoda pokial to beriete ako Indie hru od 13 ludi
PC optimalizacia je vraj katastrofa (co som skusil gog kopiu tak na mojom NB s i5 a 840m nehratelne).
Hra je idealna oddychovka k pivku a dakemu podcastu kde len chcete vypnut a preskumavat vesmir
Re: No Man's Sky
Stiahol som si GOG verziu a pada mi to pri spusteni. Konkretne zobrazi sa mi logo HELLO GAMES a padne to.
Zevraj to potrebuje openGL 4.5 co moja gtx760 nepodporuje, takze bud vydaju patch alebo sa rozlucim s dalsou hrou, na ktoru som sa tesil tento rok.
Hype este mam aj po videni niekolkych recenzii, takze stale dufam ze si to zahram na mojom PC.
Na PS4 mi vadi ten FOV a ovladanie ovladacom pri chôdzi, ale zas je lepsia ovladatelnost vesmirnej lode. Zrejme by som to vyriesil prehadzovanim medzi ovladacom a klavesnicou pri nastupovani a vystupovani z lode
Zevraj to potrebuje openGL 4.5 co moja gtx760 nepodporuje, takze bud vydaju patch alebo sa rozlucim s dalsou hrou, na ktoru som sa tesil tento rok.
Hype este mam aj po videni niekolkych recenzii, takze stale dufam ze si to zahram na mojom PC.
Na PS4 mi vadi ten FOV a ovladanie ovladacom pri chôdzi, ale zas je lepsia ovladatelnost vesmirnej lode. Zrejme by som to vyriesil prehadzovanim medzi ovladacom a klavesnicou pri nastupovani a vystupovani z lode
-
Bad.boy
Medium Professional
FOV je na facku to bez debaty. Chodza s ovladacom je v pohode, nie je to ziadny combat simulator
Serie ma vsak, ze nemam plnu kontrolu nad lodou pri prelete ponad povrch. Lod sa automaticky drzi par metrov nad povrchom a kopiruje teren. Tak isto pristavanie je automaticke. Ja to chcem robit sam 
Docela som sa nato tesil. Ale ked som cital prve reakcie tak radost opadla. Skoda ho.
Combat simulator to sice nie je, no bojovaniu sa malokedy da vyhnut a mam taky dojem, ze je tam auto-aim pri niektorych zbraniach co niektore veci ulahcuje, no nikdy som toho nebol fanusikom.
Alebo zakazdym utiect ked ma droid zbada robit nekale veci
Alebo zakazdym utiect ked ma droid zbada robit nekale veci
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja neutekam ale strelim ho medzi oci (oko)
platina zadarmo a poplach hned skonci
Navyse ked sa nad tebou usadi a zacne palit tak sa uz nehybe takze easy target 
-
lukostrel77
Star
Aj ja som to začal hrat celkom sa mi to páči,dobrá oddychovka
Na mojej zostave Pentium G3250/8GB Ram/GTX750TI to ide na low-medium vyhladzovanie off 1920x1080 okolo 35-40fps takže u mna je to hratelné....
Na mojej zostave Pentium G3250/8GB Ram/GTX750TI to ide na low-medium vyhladzovanie off 1920x1080 okolo 35-40fps takže u mna je to hratelné....
Vcera vysiel "update 1 experimental" na steam verziu a dostalo ma to az za Hello Games logo
Nasledne sa zjavilo NO MAN'S SKY a po nejakych 30 sekundach mi to znova padne, cize som sa nedostal ani na planetu 
Ale hlavne je, ze pokroky sa deju
Ale hlavne je, ze pokroky sa deju
Prehajpovana hra. Ako oddychova explore hra fajn. Veelka cast naslubovanych veci v hre chyba. Trailery tiez neukazuju finalnu verziu hry a cele to posobi osekane. O par hodin ma to prestane bavit a pojde to prec. Skoda, malo to velky potencial. 5/10
Tak keby to aj malo cenovku indie hry tak by som si to aj zahral. Ale za takú repetetívnu kravinu pýtať viac ako 40€ chce od tvorcov odvahu.Bad.boy napísal:No Man's Sky je vonku na PS4 aj PC. Naskocili ste niekto na hype train?Hram na PS4 a zatial celkom pohoda pokial to beriete ako Indie hru od 13 ludi
PC optimalizacia je vraj katastrofa (co som skusil gog kopiu tak na mojom NB s i5 a 840m nehratelne).
Tak po 2. "experimentalnom" patchi (900MB!) sa mi podarilo dostat na planetu, no zialbohu mi hra po 5-10 minutach znova padne a za ten cas nestihnem ani opravit lod.
Nahodil som 3. "experimentalny" patch a takisto pada + mam jeden graficky glitch, zem mi preblikava na cerveno
Ostavam vsak nadalej pozitivne naladeny, pretoze pravdu povediac, nic ine mi neostava
edit: Tak dnes som to skusil znova a vsetko ide v poriadku, som uz vo 4 systeme a ani jeden pad
Nahodil som 3. "experimentalny" patch a takisto pada + mam jeden graficky glitch, zem mi preblikava na cerveno
Ostavam vsak nadalej pozitivne naladeny, pretoze pravdu povediac, nic ine mi neostava
edit: Tak dnes som to skusil znova a vsetko ide v poriadku, som uz vo 4 systeme a ani jeden pad
tak som sa na tuto hru tesil 
ale 50 eur za nu fakt nedam, este ked citam tie nazory a reakcie... nespravim rovnaku chybu ako s elite dangerous.
ale 50 eur za nu fakt nedam, este ked citam tie nazory a reakcie... nespravim rovnaku chybu ako s elite dangerous.
Tak vyskusal som to aj ja. Je to celkom zaujimava hra ale urcite nie za tu sumu ktora teraz je. Odhadujem ze rychlo pojdu dole s cenou. Chyba tam aj multiplayer.
vcera som zistil cez sa da hra bez problemov zohnat bez platenia, tak ze vyskusam.
fakt nelutujem, za 50 eur tato hra nestoji. trosku som si pobehal po svete, opravil lodicku, polietal. ovladanie lodi uplna bieda, skoda hovorit. ja viem ze to nemal byt vesmirny simulator ako elite, ale toto je smutne, ze sa pristava jednym tlacidlom, neviem poriadne letiet pri zemi a tak...
no a co ma najviac nasralo je cele to ovladanie... fakt by som rad stretol toho chu*a co vymyslel pol sekundovu potvrdzovaciu animaciu pri kazdom kliknuti. ako moze taketo nieco niekoho napadnut? kolko, 30 rokov uz pouzivame bezne mys, je to uplne bezna vec, ci male dieta ci dochodca kazdy vie ze kurzorom namieris na tlacidlo a kliknes na neho. ale tu sa nejaky mega novozelandsky developer rozhodol ze to treba zmenit, asi ma parkinsona a casto sa mu stava ze omylom klikne na nieco, tak sa rozhodol ze tento problem vyriesi raz a navzdy pre cely svet a vymysli taketo nie co... bil by som normalne, a je mi uplne fuk ze je to chudak s parkinsonom.
fakt nelutujem, za 50 eur tato hra nestoji. trosku som si pobehal po svete, opravil lodicku, polietal. ovladanie lodi uplna bieda, skoda hovorit. ja viem ze to nemal byt vesmirny simulator ako elite, ale toto je smutne, ze sa pristava jednym tlacidlom, neviem poriadne letiet pri zemi a tak...
no a co ma najviac nasralo je cele to ovladanie... fakt by som rad stretol toho chu*a co vymyslel pol sekundovu potvrdzovaciu animaciu pri kazdom kliknuti. ako moze taketo nieco niekoho napadnut? kolko, 30 rokov uz pouzivame bezne mys, je to uplne bezna vec, ci male dieta ci dochodca kazdy vie ze kurzorom namieris na tlacidlo a kliknes na neho. ale tu sa nejaky mega novozelandsky developer rozhodol ze to treba zmenit, asi ma parkinsona a casto sa mu stava ze omylom klikne na nieco, tak sa rozhodol ze tento problem vyriesi raz a navzdy pre cely svet a vymysli taketo nie co... bil by som normalne, a je mi uplne fuk ze je to chudak s parkinsonom.
Po par hodinach mi ta hra prisla velmi nudna uz. Hladam nejaku planetu ktora by bola pekna ale stale len trash a tie zvieratka... Docela ma pobavilo toto video
Podla mňa je to ukážkový príklad ako predrbať vynikajúci nápad.
Mam jeden vazny dotaz.
Kde najdem ostatne technologie? Vsade kde sa daju normalne ziskat, tak mi pise, ze ich uz viem.
Inventar mam na max, multi tool tak isto a lod ma 46 slotov a som nejakych 120k svetelnych rokov od stredu, ak to vobec ma nejaky dopad na to na ake technologie narazim.
Kde najdem ostatne technologie? Vsade kde sa daju normalne ziskat, tak mi pise, ze ich uz viem.
Inventar mam na max, multi tool tak isto a lod ma 46 slotov a som nejakych 120k svetelnych rokov od stredu, ak to vobec ma nejaky dopad na to na ake technologie narazim.