Fallout 4
-
mumbojumbo
Light Expert
Re: Fallout 4
Nema niekto torrent na DLC Vault Tech. Nasiel som len betu od Skidrowa...
skús heuréku alebo nejaký kľúčik cez allkeyshop
s torrentami a warezom si choď na nejaké warez fórum, tu sa ide čisto 
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2016, 18:31)
Chalani, plánuje sa ešte nejaké DLC, či už je všetko von?
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2016, 18:31)
Chalani, plánuje sa ešte nejaké DLC, či už je všetko von?
Vsetky DLC uz su vydane
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Dnes vyslo free DLC s 4K texturami:
http://store.steampowered.com/app/540810/
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor: Intel Core i7-5820K or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX 1080 8GB
Storage: 58 GB available space
Ja to chcem vyskusat na GTX 1060 6 GB, snad to bude hratelne vo full HD
http://store.steampowered.com/app/540810/
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor: Intel Core i7-5820K or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX 1080 8GB
Storage: 58 GB available space
Ja to chcem vyskusat na GTX 1060 6 GB, snad to bude hratelne vo full HD
Už som aj začal diskusiu, keď to dávnejšie postli na sector - btw, pri tomto leaku vypustili, kde do požiadaviek dali aj RX 490. 
Malo by, ide o to, že s W10 to bude trošku lepšie s textúrami vďaka WDDM 2.0, v podstate je to pohotovejší spôsob cachovania do RAM, takže aj keby si šiel cez, tak by to mohlo pomôcť pri prepadoch fps (kvôli refreshu textúr v pamäti karty, kedy sa staré vyhadzujú a nové loadujú).
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2017, 18:59)
Lol,

Malo by, ide o to, že s W10 to bude trošku lepšie s textúrami vďaka WDDM 2.0, v podstate je to pohotovejší spôsob cachovania do RAM, takže aj keby si šiel cez, tak by to mohlo pomôcť pri prepadoch fps (kvôli refreshu textúr v pamäti karty, kedy sa staré vyhadzujú a nové loadujú).
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2017, 18:59)
Lol,
Veru, uz vcera som chcel napisat "recenziu" ze to za to nestoji, ale nakoniec som na to zabudol. Rozdiel je minimalny, teda aspon pri full HD. Vo 4K je to mozno lepsie, ale pre nas ostatnych je to zbytocnost.
ja som fallout stale nedohral, stale ho mam nainstalovany a obcasne aj dostanem chut si zahrat, pustim hru a znova si spomeniem ze pomerne nova hra nedava moznost si vybrat ako chcem ovladat hru.. proste ked mam do pc zapojeny gamepad, tak fallout mi nedovoli ovladat hru klavesnicou a mysou... chapem ze workaround je odpojit ovladac, ale mna to vzdy tak naserie ze hru vypnem rovno...
ako developer fakt nechapem ze dnes este neexistuje nejake standardne rozhranie na manazovanie nastaveni a ze do kazdej hry to treba kodit odznova.
ako developer fakt nechapem ze dnes este neexistuje nejake standardne rozhranie na manazovanie nastaveni a ze do kazdej hry to treba kodit odznova.
To je úplne jedno, ak by to naplnilo tú kapacitu, ktorú to zaberá, tka by si to videl ako extrémny rozdiel.GothaR napísal:Veru, uz vcera som chcel napisat "recenziu" ze to za to nestoji, ale nakoniec som na to zabudol. Rozdiel je minimalny, teda aspon pri full HD. Vo 4K je to mozno lepsie, ale pre nas ostatnych je to zbytocnost.