Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

rufo
Medium Expert
Medium Expert

Re: Vodné fajky

Príspevok od používateľa rufo »

nasiel som celkom fajn vec - http://www.nakupynemecko.cz/ , princip je asi taky ze vam zalozia ,,adresu'' v nemecku kde maju sklad a tam si to posielate a potom to exportuju odtial na SVK a CZ. Cize by teoreticky sa dalo kupit tabaky z nemecka len este vyzistit z ich strany ci to prevezu kedze z EU mozes brat 1kg tabaku. Postovne vychadza zhruba 10e - 15e podla postovneho z eshopu do skladu v DE. Niekto skusenost s takouto medzisluzbou?
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Lub0$ napísal: Pekna...co je to za model?
El Nefes Sultan
Tato, http://www.cesky-orient.eu/kategorie/vo ... n-crystal/
Stala ma 100eur, ale bola brana z Budapesti.
+ samozrejme kotlik Cascada cca 12eur a Kaloud Lotus ktory ma vtedy stal tusim 49e.

//autoeditácia príspevku (01 Aug 2016, 1:31)
rufo napísal:Myslíš ze by bol dopyt po adalyach za 28€?/200g pixla?
velmo pochybujem, v nemecku stoja 200g 14eur, tusim sa daju vo viedni kupit 150g ( ak nie 200g) za 17-18e.
28e za 200g je uletena cena.

//autoeditácia príspevku (01 Aug 2016, 1:33)
A starbuzz, uz davno nie je to co byval. Buzz samozrejme ma...ale hmm, to uz si radsej kupim 2 krabicky adalye ako starbuzz za tu cenu
rufo
Medium Expert
Medium Expert

No takze, vyuzil som spolocnost fungujucu na rovnakom style ako hore uvedene, objednal som 1kg tabaku - automaticky postovne po nemecku zadarmo a nasledne mi to preposlali za smiesnych 5,40 e na slovensko a dnes mi to prislo. Cele to aj s platbami trvalo tyzden. A musim povedat ze tie tabaky absolutne nie su suche, obrovsky vyber chuti a za mna osobne ovela chutnejsie nez AF z trafiky. Za cenu priblizne 14e na 200g neni o com. Doporucujem kazdemu co chce lacno dopravit tabak z nemecka sem :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

o aku spolocnost sa jednalo?
spiritza
Novice
Novice

Príspevok od používateľa spiritza »

Zdravim a prajem dobry vecer.
Chcel by som sa opytat ako je to z objednanim tabaku z nemecka je povolene len 1KG pripadne aj viac?
Kedze je to v ramci EU nemali by to colnici kontrolovat ale vsade som sa docital ine informacie.
Nechcem potom cakat zbytocne prekvapenia ked chcem zobrat 2kg tabaku.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ľudia máte niekto na predaj nejakú tú krabičku 200/250g Adalya/Al Waha/Mizo/UAE Al Fakher poprípade niečo podobné za čo nedám 25€ a podobne? Veď tu už akokeby to úplne vymrelo na Slovensku, nikdy som nemal taký probém zohnať tabak, admini z Vodnej Fajky na fb už majú tiež úplne v 3,14či asi
Pazitanec
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Pazitanec »

..
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ceny?
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja už som zohnal čokoládu AF :) ešte by to chcelo 50g nejakej dobrej mäty ...nemáte niekto?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mam doma asi 150g AF mäty ;)
Merco_ napísal:Ľudia máte niekto na predaj nejakú tú krabičku 200/250g Adalya/Al Waha/Mizo/UAE Al Fakher poprípade niečo podobné za čo nedám 25€ a podobne? Veď tu už akokeby to úplne vymrelo na Slovensku, nikdy som nemal taký probém zohnať tabak, admini z Vodnej Fajky na fb už majú tiež úplne v 3,14či asi
Jednemu z adminov som vybrakoval sklad nedavno :-D

Silmer napísal: A starbuzz, uz davno nie je to co byval. Buzz samozrejme ma...ale hmm, to uz si radsej kupim 2 krabicky adalye ako starbuzz za tu cenu
No ja zase nie, ked sa uz niecoho prefajcis, tak nebudem sa na silu nutit fajcit nieco lacnejsie, ked mi to predrazene zrovna pride celkom na chut. To s tym davno nie je co byval suhlasim. Trosku ma zarazilo ze pri takom tabaku najdem tolko stoniek a cut je tiez nic moc. Za to boli fajnove, vonave a vlhke, chut sa mi tiez zdala ale taka mdlejsia, kedysi si pamatam ze starbuzz roztancoval chutove receptory.
spiritza
Novice
Novice

Príspevok od používateľa spiritza »

Takze vyuzil som moznost si preposlat tovar cez http://www.nakupynemecko.cz/ a mozem len odporucit.
Pri vahe 3,28KG (uvedene na krabici) pritom v skutocnosti je vaha okolo 1,6KG som zaplatil 10€ za dodanie.
Dodanie bolo rychle v pondelok objednane v stredu im to prislo a hned to aj preposielali a tovar dorazil dnes.
Ak by teda niekto nieco objednaval a konkretny E-shop to nechce zaslat na Slovensko urcite vyuzit Nakupynemecko :)
E-shop bol https://www.shisha-nil.de
http://imgur.com/a/EkNYV :smt006
Pazitanec
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Pazitanec »

.,
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked davate linky na tie nakupyznemecka, dajte aj link na konkretny obchod, kde ste objednavali tabak.
rufo
Medium Expert
Medium Expert

Odporúčam mcposta.cz je to lacnejšie nez nakupyznemecka kedze maju moznost zaslania cez zasielkovnu (stalo ma to 5,40€)a je úplne jedno z akého eshopu objednávaš, ja osobne som bral z hookahflow.de
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

:wink: kedze táto téma je aj ako hlasovanie tak ja dávam NIE - nemal som vodnu fajku, tak snád dalsí moj nazor ktosi premudrely uz nezmaže. A je to moj nazor, píšem ho slušne a k veci.
A prečo nechcem ani vyskusat vodnu fajku? podla mna k zdraviu nejak neprospeje, podla mna zbytočná vec.
Nikomu neberiem ze si to dá, ale nazor si mozem nato napísať.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Kto by to mazal :D
Mas pravdu. Zdraviu to rozhodne neprospieva.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

:wink: Ani slanina neprospieva zdraviu a predsa ju chalujeme. A dalo by sa pisat cely vecer.
R4D0813
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa R4D0813 »

nazdar, na intrak by sme chceli kupiť vodnu ale vôbec netušíme že ako vyberať, že či je lepšia vysoká alebo nejaká stredná, akú značku pozerať samozrejme najlepšie je čo najkvalitnejšiu za čo najmenšiu cenu :D máte nejaké odporúčania? cena asi do 80e
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

V tejto cene by som siel cestou mensej vodnej fajky, bude lacnejsia a ostane viac penazi na dobry kotlik, heat management, lebo to je rozhodujuce, nie design/velkost vazy/tela.

Vybral by som si asi cosi taketo: https://www.shisha-nil.de/Shisha-Wasser ... -Rips-470/
+ nejaky zaujimavy kotol, no to uz je od preferencii, kolko chces minat tabaku/session a ake chces aby to bolo silne.
Napr: https://www.shisha-nil.de/Tabakkoepfe/K ... nkopf.html
R4D0813
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa R4D0813 »

a vieš mi poradiť aj nejakú dobrú stránku odkial by som mohol objednať? kde majú dobré ceny tabakov, a veľky vyber vodných? lebo na tých slovenských som nič poriadne nenašiel, jedine vypredané

// lebo na tej čo si poslal je 16e poštovné a to je trochu dosť
Napísať odpoveď