emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
To vôbec nič nemení na tom, čo som napísal + na tom, čo som mu dal aj do karmy (slovník horší ako Hitler.. // hughito).
Klasika: Masové znásilnenie 28-ročnej ženy deviatimi Iračanmi, teraz sú vo vyšetrovacej väzbe. http://www.krone.at/oesterreich/massenv ... ory-524830
Plusom by som označil, že ju nezabili a ani nespravili teroristický útok, takže môžeme povedať, že toto sú nadpriemerne slušní Iračania, len znásilňujú, a to len dospelé ženy a nie deti. Aspoň niečo.
Treba si zobrať za príklad tie najvyspelejšie krajiny, ako Švajčiarsko. Tam už v roku 2009 spravili islamofóbne referendum, ktoré bolo úspešné, cieľom bolo zakázať stavbu minaretov. Odvtedy je súčasťou švajčiarskej ústavy je zákaz stavby minaretov. Je Švajčiarsko fašistická a nacistická krajina? Keď to môžu oni tak to môžeme aj my, treba povedať jednoznačné a hlasné nie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_min ... ndum,_2009
Plusom by som označil, že ju nezabili a ani nespravili teroristický útok, takže môžeme povedať, že toto sú nadpriemerne slušní Iračania, len znásilňujú, a to len dospelé ženy a nie deti. Aspoň niečo.
Treba si zobrať za príklad tie najvyspelejšie krajiny, ako Švajčiarsko. Tam už v roku 2009 spravili islamofóbne referendum, ktoré bolo úspešné, cieľom bolo zakázať stavbu minaretov. Odvtedy je súčasťou švajčiarskej ústavy je zákaz stavby minaretov. Je Švajčiarsko fašistická a nacistická krajina? Keď to môžu oni tak to môžeme aj my, treba povedať jednoznačné a hlasné nie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_min ... ndum,_2009
Blízky východ si nejak moc ide gangbang...Cesar napísal:Klasika: Masové znásilnenie 28-ročnej ženy deviatimi Iračanmi.
Švajčiari si išli vždy svojou vlastnou cestou... občania rozhodli a výsledok treba rešpektovať. Stále sa ale nedokážem zbaviť pocitu, že vyslovene zakazovať stavanie mešít a podobne je akési, no divné. Komunita moslimov sa stretáva v chrámoch a modlí sa, na tom nie je nič zlé. Je to síce netypické pre tieto oblasti, takéto stavby aj toto náboženstvo, ale vyslovene zlé to nie je. Skôr sa nejak snažiť im vštepiť takú mierovú optiku alebo ako by som to povedal, nechať im náboženstvo a naučiť ich ctiť si základné pravidlá a výhody európskej spoločnosti, na ktorých stojíme. Ako, to ani srnky netušia... Zo všetkých aspektov a rozdielností nás a stredného východu, mi práve to náboženstvo príde ako niečo, čo nás bude rozdeľovať navždy.Cesar napísal: Je Švajčiarsko fašistická a nacistická krajina? Keď to môžu oni tak to môžeme aj my, treba povedať jednoznačné a hlasné nie.
-
skjerp-deg
Medium Star
Neviem, či má veľký zmysel "zabíjať" nástroje (veď brainwashing a hatespeech sa dá šíriť aj inde) - treba "zabiť" myšlienku. A ak nie zabiť, aspoň pozmeniť.
Pred istým časom som čítal článok o tom, ako naivné je si myslieť, že zrazu budeme schopní zosekularizovať tak veľkú masu ľudí. Treba to urobiť šikovnejšie - tak ako s kresťanstvom. Islam potrebuje reformátorov, ktorí možno neodstránia všetky nepríjemnosti a nebezpečnosti, ktoré so sebou náboženstvo prináša (hell, to sa nepodarilo ani nám, s kresťanstvom), ale aj odstránenie tých najväčších by bola už veľká úľava (jihad a sharia). A tak pomaličky pomaly naučiť moslimov cherrypickovať pekné pasáže a tie gore-pasáže prehliadať, teda niečo, čo máme tieto dni s kresťanstvom.
Týmto samozrejme nechcem naznačiť, že také cherrypickovanie je v pohode, nakoniec, sám to pri debatách vyčítam, ale určite si stojím za tým, že je to bezpečnejšie a hlavne reálnejšie, než očakávať, že tak obrovská masa sa po jednotlivcovi zosekularizuje. To je nonsens.
Pred istým časom som čítal článok o tom, ako naivné je si myslieť, že zrazu budeme schopní zosekularizovať tak veľkú masu ľudí. Treba to urobiť šikovnejšie - tak ako s kresťanstvom. Islam potrebuje reformátorov, ktorí možno neodstránia všetky nepríjemnosti a nebezpečnosti, ktoré so sebou náboženstvo prináša (hell, to sa nepodarilo ani nám, s kresťanstvom), ale aj odstránenie tých najväčších by bola už veľká úľava (jihad a sharia). A tak pomaličky pomaly naučiť moslimov cherrypickovať pekné pasáže a tie gore-pasáže prehliadať, teda niečo, čo máme tieto dni s kresťanstvom.
Týmto samozrejme nechcem naznačiť, že také cherrypickovanie je v pohode, nakoniec, sám to pri debatách vyčítam, ale určite si stojím za tým, že je to bezpečnejšie a hlavne reálnejšie, než očakávať, že tak obrovská masa sa po jednotlivcovi zosekularizuje. To je nonsens.
Vtedy to bude spravodlivé a kto chce nech sa modlí kde chce a nejaké vymleté hlavy z oboch strán by nemali tomu zabranovat aj ked zabranuju.
Tod moj nazor k dannej problematike.
Kostoly v arabskom svete sú.
Vo vacsine statov ano ale v niektorych su zakazane, rovnako aj omse a konverzia na krestanstvo je trestana smrtou, trestana je tiez akakolvek cinnost ktora by sa dala co len naznakom interpretovat ako misionarska v prospech ineho nabozenstva vratane nepodporovanych islamskych vetiev. Nabozenska policia ma akekolvek prava, moze vstupovat do bytov a domov podla vlastneho uvazenia, vykonavat tresty, odsudenemu nemusi byt povoleny kontakt s pravnikom aj u neplnoletych.
-
skjerp-deg
Medium Star
SRSLY, WTH? Máme jednu utláčanú skupinu v rámci istej náboženskej skupiny a ešte tú skupinu ideme aj šikanovať?
http://zpravy.idnes.cz/burkini-ohlasy-m ... anicni_jkk
http://zpravy.idnes.cz/burkini-ohlasy-m ... anicni_jkk
robi sa to pre ich ochranu
-
skjerp-deg
Medium Star
pre koho ochranu? Máš na mysli "mob agression"?
nie, nepriamy utok na tu totalitnu ideologiu, ktoru nazyvaju nabozenstvo
tie zeny sa musia obliekat do stanov len preto, aby ich nejaky okoloiduci neznasilnil, kedze sa kvoli nabozenstvu nevedia kontrolovat
ony sice tupo opakuju, ze to chcu same, ale realita je ina
tie zeny sa musia obliekat do stanov len preto, aby ich nejaky okoloiduci neznasilnil, kedze sa kvoli nabozenstvu nevedia kontrolovat
ony sice tupo opakuju, ze to chcu same, ale realita je ina
je to velmi kontroverzne rozhodnutie. Na jednej strane ide o istu forma potlacenia osobnej slobody, na strane druhej je za tym padny dovod ktorym je postupne eliminovanie nabozenkych prejavov na verejnosti co je spravne.
Nevedia sa kontrolovať zo svojej, biologicky danej, podstaty, naopak ich náboženské normy preto slúžia ako nástroj pre regulovanie tohoto správania a na udržanie spoločenského poriadku.beardie napísal:tie zeny sa musia obliekat do stanov len preto, aby ich nejaky okoloiduci neznasilnil, kedze sa kvoli nabozenstvu nevedia kontrolovat
Angel, uvedomujes si, ze asi len jedna patina, 20%, moslimov su Arabi? takze tam niekde sa straca ta tvoja biologicka podstata zla.
Mozno aj tvoja stara mat sa musela skryt do sopy, aby ju neznasilnili prechadzajuci sovietski vojaci. Alebo nedavna historia: nafetovani srbski milicionari znasilnovali bosnianske Moslimky, aby im "urobili malych pravoslavnych". Od zakazu pokryvok hlavy u zien sultanom v 19. storoci sa toto stale dodrziava medzi moslimami v krajinach, ktore boli sucast Osmanskej rise.
takze skus vymysliet lepsi dovod, ako vrodene zlo
Mozno aj tvoja stara mat sa musela skryt do sopy, aby ju neznasilnili prechadzajuci sovietski vojaci. Alebo nedavna historia: nafetovani srbski milicionari znasilnovali bosnianske Moslimky, aby im "urobili malych pravoslavnych". Od zakazu pokryvok hlavy u zien sultanom v 19. storoci sa toto stale dodrziava medzi moslimami v krajinach, ktore boli sucast Osmanskej rise.
takze skus vymysliet lepsi dovod, ako vrodene zlo
sovietskych vojakov by som sem netahal. porovnavat znasilnenie pocas ww2 a pocas dnesnej modernej doby v uliciach zapadnej europy sa neda.
cudzia naplava, ako cudzia naplava. bezprizorne tlupy, ako bezprizorne tlupy. kulturna priepast detto.
plus, v kontraste s tym, ze nabozenstvo nema narodnostne ci etnicke hranice sa ukazuje, ze aj Slovania dokazu byt hovada.
alebo bestie ako Dutroux ci Fritzel a Přiklopil, alebo nas Ondrej Rigo. pri Ondrejovi je mozne namietat, ze on je Rom a vsetko co je z Azie je narodene na znasilnovanie...
plus, v kontraste s tym, ze nabozenstvo nema narodnostne ci etnicke hranice sa ukazuje, ze aj Slovania dokazu byt hovada.
alebo bestie ako Dutroux ci Fritzel a Přiklopil, alebo nas Ondrej Rigo. pri Ondrejovi je mozne namietat, ze on je Rom a vsetko co je z Azie je narodene na znasilnovanie...
inac niezeby som chcel obhajovat tych uboziakov, takychto zmrdov, ktory vyuzivaju slabost zien by som demonstrativne vesal, ale zasa pozrime sa na to ako to bolo. obet bola taka opita, ze si ledva nieco pamata a do bytu s nimi isla dobrovolne. co cakala, ked sa nechala zavliect takymito ludmi? ze jej daju falafel, makku perinku, pusu na dobru noc a rano jej zavolaju taxik? tiez mohla rozmyslat.Cesar napísal:Klasika: Masové znásilnenie 28-ročnej ženy deviatimi Iračanmi, teraz sú vo vyšetrovacej väzbe. http://www.krone.at/oesterreich/massenv ... ory-524830
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2016, 23:46)
to nemozes tak zjednodusovat. ono, ked si podvyziveny, odvedeny na front, kde vlastne ani nechces byt, nevies co bude s tebou zajtra a zazijes hruzy vojny, tak sa lahko stane zo slusneho cloveka takyto deviant. nehovoriac o tom, ze znasilnovanie patrilo medzi vojenske taktiky, ktore malo zdecimovat obyvatelstvo. casto krat sa tomu dalo vyhnut, keby niekto zhora zasiahol, ale toto sa dialo s tichym suhlasom vyssich predstavitelov, dokonca sa vo vojne objavili rozkazy na znasilnenie zien v urcitej oblasti. ked ale niekto, kto zije v bezpeci a vie, ze pri troche snahe mu zacina novy lepsi zivot a pritom aj tak znasilni, tak to je vacsi problem.jackb napísal:cudzia naplava, ako cudzia naplava. bezprizorne tlupy, ako bezprizorne tlupy. kulturna priepast detto.
hrozam frontu rozumiem. je ale zaujimave, ze ustupujuci Nemci sa napriek vsetkemu co porobili spravali u nasincov kultivovanejsie ako krasnoarmejci.
ale ja som nemieril na znasilnovanie v Koline a ine, ale na tvrdenie, ze moslimske zeny "si obliekaju stan, aby nelakali krajanov, ktori sa narodili s vrodenou potrebou znasilnovat"
ale ja som nemieril na znasilnovanie v Koline a ine, ale na tvrdenie, ze moslimske zeny "si obliekaju stan, aby nelakali krajanov, ktori sa narodili s vrodenou potrebou znasilnovat"
Znasilnovanie zo strany nemcov naozaj bolo dost vynimocne dovody su nasledovne: vyssia disciplina v armade, Slovania boli povazovani za menejcennych preto bola pre nemca hanba a potupa ak by sa na to prislo
Nemci takisto znásilňovali, akurát napr. na východnom fronte to nebolo želané, pretože išlo o "podľudí." Ale takisto sa znásilňovali aj také "špiny" ako Židovky..jackb napísal:hrozam frontu rozumiem. je ale zaujimave, ze ustupujuci Nemci sa napriek vsetkemu co porobili spravali u nasincov kultivovanejsie ako krasnoarmejci.