zivot prostitutky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: zivot prostitutky

Príspevok od používateľa kompi »

tak az na dvoch ludi ktory maju potrebu riesit mna sa tu diskutuje normlne....
poviem ktomu tolko pre nechapavych rypalov je to mega nahoda že že niekto z mojho okolia toto zacal robit ja sa to z dotycnou riesit nejdem len som vyjadril nazor a chcel pocut ostatnych
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

s dotyčnou nie, ale s jej rodinou áno? tak to si potom pekný zúfalec
kompi
Medium Professional
Medium Professional

ja som kde toto povedal?
ja som len povedal ze som zvedavy na to ked to zistia to nemusia odomna zistit
by som neriesil
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Lebo vo vedľajšej téme si už jednu takú dámu riešil. A riešil si to aj s jej rodinou a v jej práci.

Ideš to robiť opäť, tak sa na to nedá nereagovať...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

to bol trosku rozdiel lebo ma troska o.... toto je iny pripad kazdopadne som zvedavy co sa stane
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ty nebudeš v poriadku nielen telesne, ale ani duševne :(.

Prečo máš potrebu riešiť cudzí život? Prečo sa nestaráš radšej o ten svoj?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kompi napísal:to bol trosku rozdiel lebo ma troska o.... toto je iny pripad kazdopadne som zvedavy co sa stane
preco by sa malo nieco stat?
ak to nikto nevykeca, tak sa to jej okolie vobec dozvediet nemusi
kompi
Medium Professional
Medium Professional

už mne ked to vykecali traja ludia tak sa to kludne moze dostat aj knim

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2016, 15:20)
mirak2 napísal:poznam ho este spred jeho posobenia na fora, takze viem o tom svoje.
a ty netrep somariny ze ma poznas vzivote si ma nevidel videl si ma len virtualne na jednom dc hube kde si bavil husteho machra ako aj teraz a urazal tam naokolo seba ludi tak ako to robis tu aj napriklad uplinkovi co som si mal moznost všimnút v inych témach takze pan klud.
Naposledy upravil/-a Gothar v 22 aug 2016, 10:48, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: prestan stale verejne vypisovat mirakove priezvisko, ban 1 den
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Uplink bol urazený sám o sebe.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

to bol len priklad co ma narychlo napadol.
on pan mirak2 je velmi narcisticky typek a rad si rypne sak uz ked ho mali natom dc hube plne zuby tak dostal aj ban napr na jeden den.
ale venujme sa radsej asi teme
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

brm napísal:Pokiaľ nie je odkázaná na tieto príjmy, potom ju to pravdepodobne baví a len skombinovala koníček s užitočným. Aj také sú...
neviem si predstavit, ze pre nejaku mladu kundu je prijemne, ked nad nou heka nejaky obtlstly padesiatnik, ale proti gustu.. :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kompi napísal:to bol len priklad co ma narychlo napadol.
on pan mirak2 je velmi narcisticky typek a rad si rypne sak uz ked ho mali natom dc hube plne zuby tak dostal aj ban napr na jeden den.
ale venujme sa radsej asi teme
ano, som tam admin, preto mi dali ban, keby si aspon nekecal. a laskavo nepouzivaj moje meno a priezvisko vo svojich prispevkoch, v tejto teme som este nenapisal nic na tvoju adresu, tak si vyprosim, aby si reagoval takto pasivne agresivne.
ked sa budes takto sprtat inym do zivota, tak velmi tvrdo narazis. tym myslim na niekoho komu bude jedno, ze si ztp.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

pozri vtedy si tam admin nebol a vytacas ma vkuse svojimi vyjadreniami tu ty rozpravas ako vies o mne svoje nepoznas ma ani ja teba osobne tak na mna nereaguj stylom ze ma poznas a ok uznavam nemusel som pouzit tvoje meno a priezvisko zato sa ti odpravedlnujem ale ty rad provokujes tak potom sa necuduj
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

M142 napísal:neviem si predstavit, ze pre nejaku mladu kundu je prijemne, ked nad nou heka nejaky obtlstly padesiatnik, ale proti gustu.. :D
Tak ja si myslím, že takéto spoločníčky si kľudne môžu aj vyberať s kým sa vyspia a koho odmietnu. Neviem presne ako to funguje, bo som nikdy nevyužil takéto službičky :D . Každopádne ak je tu niekto fundovaný v tejto oblasti, čo mal možnosť vyskúšať si sex aj takýmto spôsobom, tak docela rád by som si prečítal jeho skúsenosti... Prípadne by to chcelo nejakú spoveď spoločníčky :P .

Alebo sa vyskladajte na 100 € a ja pôjdem nejakú vyspovedať :D :D . Exkluzívne... pre hojko.com :D .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak spolocnicka a prostitutka su dve rozlicne veci a podla mna si nevybera ani jedna.

nechapem preco toto niekto riesi. ked si tak chce niekto privyrobit tak prosim..keby za to platili zeny tak by si tak privyrabal kazdy 5 chlap a tiez by to nikto neriesil. vysokoskolacky su vacsinou nadrzane aj tak, tak preco si za to nenechat zaplatit
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja nejaku tu skusenost mam...
a tiez som chvilu sledoval forum kde dost riesia skusenosti s konkretnymi babami.

problem je ze polovica bab to berie ako prazdninovu pracu pri pumpe, teda sup sup, nech to mam rychlo za sebou a peniaze vo vrecku. absolutne nefunguje nieco take ze budem sa snazit, ved sa vrati znova. bud nie je uplne bezne mat stalych zakaznikov (tak ked uz platim za sex, preco nemat vzdy nejaku inu zensku, ze?) alebo im je to proste jedno, ved aj tak sa vzdy najde niekto kto nevie. preto som zacal sledovat to forum, lebo tam hned clovek zisti za kym ma ist a za kym nie.
problem je ze vacsinou cim vacsia je*a, tym bude ten sex viac o hovne. potom su take tie pribrate a skarede, ktore to kompenzuju lepsim pristupom... ale to je zase take, preco si platit za sex so priemernou babou?

potom je urcite aj kategoria velkych je*aciek, ktore maju aj dobry pristup ale to uz potom treba poriadne priplatit. to uz su tie spolocnicky.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Niektoré vedia vziať každého.. niektoré na to potrebujú nejakú podporu v podobe trávy alebo pika... niektoré si však aj vyberajú, napr. berú mužov iba v určitom veku... niektoré zase vyžadujú vopred fotku zákazníka - toto je prípad prevažne príležitostných pokecoviek.

Myslím si, že s narastajúcim počtom zákazníkov postupne začnú poľavovať zo svojich požiadaviek až nakoniec po niekoľkých rokoch tejto činnosti im už bude jedno, či budú mať na sebe 120kg 50ka alebo mladého kulturistu..
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Chalani normálne ma až zamrazilo, keď som si prečítal vaše skúsenosti... keď si to tak vezmete, tak je to dosť tvrdý a krutý job, byť prostitútka. A s radosťou zo sexu to veru nemá mnoho spoločného.
aacid napísal:ja nejaku tu skusenost mam...
ale to je zase take, preco si platit za sex so priemernou babou?
Presne to si vravím aj ja, keď vidím holky z pokecu, čo ponúkajú sexuálne služby. Sú úplne obyčajné, poväčšinou aj škaredé... Skrátka nič príťažlivé a lákavé, za čo by stálo zaplatiť si. Navyše pri troche snahy sa dá baba rovnakého vzhľadu (aj krajšia) pomerne ľahko zbaliť a zmotať na sex.
brm napísal: Myslím si, že s narastajúcim počtom zákazníkov postupne začnú poľavovať zo svojich požiadaviek až nakoniec po niekoľkých rokoch tejto činnosti im už bude jedno, či budú mať na sebe 120kg 50ka alebo mladého kulturistu..
Ako povedal Dostojevskij: Človek je tvor, ktorý si zvykne na všetko. A tuto to platí dvojnásobne...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

3x som bol za nejakou. prvy krat to bolo na rozlucke so slobodou, to bolo davno a celkom fajn, baba mlada, a tak sa aj spravala, toto nie, tamto nie, proste ako keby som ju zbalil na diskoteke a nie jej platil za to.

druhy krat to bolo tento rok, strasne sklamanie, baba to nebola vobec ta co bola na fotkach (potom som zistil ze sa jedna o jeden privat, kde inzeruje asi 5-6 bab ale realne je tam jedna, mozno dve, ktore to vsetko zbieraju. bola uplne neprijemna, je***, nakoniec sme sa pohadali a isiel som prec.
potom som si povedal ze serem na to, ze si chcem proste v klude zatrtkat a hodinu mat proste klud, ziadne stresy, ziadna drama. tak som isiel podla diskusii na fore, nasiel som si taku starsiu trochu (ved aj to treba vyskusat) a s nou to bolo fajn. bola mila, dalo sa s nou pokecat, medzi koleckami sme na balkone fajcili a vykecavali.
ona presne hovorila ze to robi preto lebo ju to bavi. ze si chlapov vyzera, vacsinou pozna ci je niekto uchylak alebo nie uz po telefone, ze ma par stalych zakaznikov. a celkovo je spokojna.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

kompi napísal:už mne ked to vykecali traja ludia tak sa to kludne moze dostat aj knim
zase, na klebety pozor, ja som celkom seriózne nácek, satanista, feťák, neznaboh :!: a pár ďalších vecí :)

Trafená hus práve zagágala :)
Napísať odpoveď