Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Do bety som sa stale nedostal . Ale nahypovany na legion som dost :D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Hej.. od marca mam preorder :)))
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Aky class budes hrat ?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Maina mam moju malu tlustu pandu hunterku :) Len neviem teraz aky spec pojdem. Ten survival vyzera cool, ze hunter je aj melee :) Ale je to skor 50/50 medzi beastmasterom a marksmanom. Stale neviem ako to bude s artifactami. Ze ked pojdem napr beastmastera s Titanstrike-om a respecnem na marksmana, tak ci budem musiet robit znova quest line na Thas`Dorah..

// inak tie skiny artifactov su masaker.. http://www.wowhead.com/artifact-calc/hu ... ry/AsajI4A
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Hej , quest budes musiet robit na kazdy spec. Len s artifact power to bude celkom casovo narocne udrzat main spec a off spec na podobnej urovni

Ja sa stale neviem rozhodnut medzi destro warlockom a fire magom ... Destro bol moj main v mop , wod som nehral
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Aha tak .. To potom ostavam na beastmasterovi. Bude zabava, mat vlastneho peta a este Hati.
Locka mam tiez ako alta, ale len tak, pre zabavu. Ale jedine hunter je hordak, zbytok aliancia. A chcem to transfernut na hordu, len sa mi nechce davat 25 eciek factino change za postavu. Pockam, ci este nedaju nejaku akciu na to, lebo niekde na reddite pisal jeden typek tiez ohladom daco zmeny frakcie a mu blizzard odpisal, ze daju "coskoro" akciu na to :))
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja zacnem tiez hrat coskoro zase. tiez rozmyslam s cim. naposledy som leveloval warlocka ale nestihol som ho dokoncit. chcem konecne nejakeho castera lebo vzdy som hral nieco ine. huntera, warriora, rogua, feral druida ci prot paladina...
ale ked som kupoval draenor, tak som v ramci free boostu hral maga a moc ma to nebavilo, strasne staticke to bolo, stat na jednom mieste a mackat tlacidla. verim tomu ze teraz ako to pomenili v legione tak to bude trochu zivsie. ak nie zase skoncim len pri tom svojom roguovi, mozno este paladina by som hral...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Wishmaster napísal:Aha tak .. To potom ostavam na beastmasterovi. Bude zabava, mat vlastneho peta a este Hati.
Locka mam tiez ako alta, ale len tak, pre zabavu. Ale jedine hunter je hordak, zbytok aliancia. A chcem to transfernut na hordu, len sa mi nechce davat 25 eciek factino change za postavu. Pockam, ci este nedaju nejaku akciu na to, lebo niekde na reddite pisal jeden typek tiez ohladom daco zmeny frakcie a mu blizzard odpisal, ze daju "coskoro" akciu na to :))

Tie ich sluzby maju neskutocne ceny , mohli by odmenovat vernych ludi co si napriklad cely rok platilimze by mali jeden transfer free and zmenu faction atd.
aacid napísal:ja zacnem tiez hrat coskoro zase. tiez rozmyslam s cim. naposledy som leveloval warlocka ale nestihol som ho dokoncit. chcem konecne nejakeho castera lebo vzdy som hral nieco ine. huntera, warriora, rogua, feral druida ci prot paladina...
ale ked som kupoval draenor, tak som v ramci free boostu hral maga a moc ma to nebavilo, strasne staticke to bolo, stat na jednom mieste a mackat tlacidla. verim tomu ze teraz ako to pomenili v legione tak to bude trochu zivsie. ak nie zase skoncim len pri tom svojom roguovi, mozno este paladina by som hral...
Casteri su stale dost staticky , jediny mobilny ranged dps je hunter

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2016, 22:32)
Som v bete :smt023 skoda ze az tak neskoro :(
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Taaak, konecne Demon hunterka na 100vke ;) Fajna pecka ten ich uvod. By som povedal, ze o dost lepsie ako u death knightov(aspon pre mna).
Spoiler
A ten uvod Fight of Broken Shores uplny masaker. Na jednej strane sa mi pacilo, ze aliancia+horda bok po boku, ale na druhej strane mi prislo luto, ze Sylvanas chcela fest pomoct Variannovi, no kvoli voljinovi nemohla. Ale aj tak sa mi ta sexi mrcha paci ;) A ako novy Warchief? ooooh..
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Spoiler
cinematics super :D len hordu vykreslili ako zbabelcov :/. Ale zato mame teraz lepsieho warchiefa ako Alliancia :P Sylvanas :smt049
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2016, 23:33)
5man dungeon Karazhan
9 bossov

Medzi emerald nightmare a nighthold ma byt nejaky mini raid

A ja este stale neviem kto bude moj main char :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

karazhan, to je moja srdcovka (asi preto ze v TBC som zacal raidovat a teda kara bol moj prvy ozajsny progress zazitok).

ja si tiez stale neviem vybrat.
rogue, paladin a mage su na 100ke, hunter, warrior, shaman na 90ke...
a samozrejme este stale mam boost na 100.

ale stale si neviem vybrat, rogue ma nejak neocaril po tych zmenach. mage ma neocaril uz predtym :)
aktualne je to medzi paladinom a hunterom asi, levelujem huntera na 100, celkom sa mi paci marksman, byt taky kvazi snajper bez peta. a zaroven prave s hunterom som raidoval karazhan :D ale zase neviem ci chcem maina, ktory vie byt iba dps nic ine.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Ak chces paladina ako dps tak retri je momentslne shit , ak nedostane nejaky vyrazny buff tak sa budes mat problem dostat do raidov

Ja asi pojdem mage . Je to taky bezpecny vyber. Mage ma vzdy aspon jeden spec velmi dobry a blizzard ma rad magov. Warlocka mi stale nerfuju ale my sa vzdy vratime spat takze warlock bude moj alt. Uvidim ci sa este nieco zmeni pred vydanim.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

s paladinom to skor vidim tak ze by som mal dps na farmenie a v raidoch by som bud healoval alebo tankoval (vo wotlk som bol main tank v guilde a healovanie je jedine asi co som este neskusal)...
ja som taky dost prelietavy, tak sa bojim ze za cisto dps postavu ma to prestane rychlo bavit.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Tak chod druida :D tam mas tanka, healera, melee dps, ranged dps :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

aj nad tym som rozmyslal, druid ostal niekde na lvl80, otazne ci na neho minut boost alebo zamakat a vylevelovat ho.

povodne bol moj ciel vsetky classy dat na max level, ale potom bolo menej a menej casu, classy pridavaju a nejak to nestiham uz asi :) najhorsie su na tom priest, warlock a monk... priest je 74, lock 60 a monk ani neviem, nieco malicke.

predpokladam ale ze aj tak nebude realne cas na to aby som seriozne raidoval, takze tu mozem snivat kolko chcem o tom akeho maina hrat, ked budem maximalne tak lfr robit :(
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Ja guildu nemam , takze na mythic raidy mozem zabudnut ale heroic pomocou openraid.org dam. V MoP som dal par bossov v SoO na mythic v pug groupach ale bolo to pain in the ass
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

vcera som zase hral za shamana... skusam co ma bude bavit.

moj najvacsi problem je ze tym ze som nehral 3 mesiace, vysiel patch pomenili vsetky specializacie a ja som uplne strateny. nepamatam si uz ani ako sa za tie postavy hralo predtym a teraz action bar plny skillov a neviem co pouzivat.
na wowhead a icyveins su len rotacie na raidovanie a to nemusi a casto neni idealne na questenie (napriklad marksmanovi doporucovali lock and load a dlho som sa trapil kym som to nezmenil na black arrow, teraz sa farmi ako nic).
proste nikde neviem najst guides pre ludi ako som ja. vacsinou clovek svoju postavu pozna a precita si iba co sa zmenilo alebo zacina od zaciatku a teda postupne levelovanim ziskava skilly a prichadza na to co je dobre...

//autoeditácia príspevku (23 Aug 2016, 9:45)
inac kazdemu kto leveluje pred prichodom legionu, doporucujem zacat robit tie invazie.
uz dve 90ky som vytiahol na 100. v prvom stagei treba tagovat vsetko co sa da, v dalsich fazach doporucujem cakat kym boss nebude mat par percent a potom ho tagnut.
vychadzalo mi to cca 2 levely za 3 invazie (mal som ten potion z garrisonu +20% expov).

a truhlice co ziskavate z tych eventov doporucujem otvarat az na max leveli, vsetko co z toho pada je ilvl700+ potom.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Ja stale neviem co budem hrat s huntrom :) u beastmastera mat dvoch petov naraz (svojho plus Hati z Titanstrike-u) alebo snajpovat u marksmana..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som nikdy nebol moc na petov, takze u mna to bolo jasne, marksman, aj ked ta rotacia je taka divna. moze sa stat ze ti dlhsie neprocne mark a potom viac menej nemas co robit... moc sa mi to nepaci.

aktuale mam 5 charov na 100, jeden boost, ten vyuzijem asi na monka ten je najnizsi level, potom mi ostava uz len warlock lvl59 a vsetko ostatne je 80+, celkom som spokojny ako altoholic :D
Napísať odpoveď