Z WIN 10 na XP
Z WIN 10 na XP
Ľudia, mám počítač z roku 2005 a už nejaký čas mám na ňom nainštalovaný WIN 10 a nefachčí to práve najlepšie, keďže mám len 1 GB ram. Chcel by som ho preinštalovať na originál WIN XP Home Edition, len bojím sa straty fotiek a hudby. Systém je na disku C a hudba a fotky na disku D
Re: Z WIN 10 na XP
Tak si zozen usb, externt disk alebo co a tam si ich zalohuj.
Musí to ísť aj bez toho
neviem ako sa to vola, ale disk je istym sposobom alokovany (teraz nemyslim FAT, NTFS) ... tie novsie systemy si to asi vyzaduju (ale neviem presne kedy...) ... a teda pointa -> pokial ti winxp instalacka nedovoli instalovat na C, tak iny sposob nez zalohovat na dalsie medium nebude.. ak to pojde, tak vsetko na D ostane nedotknute...
he? šak spusti inštalačku a daj ho inštalovať na Cčko. D ostane bez zásahu. neviem kde je problém
a ked sa tak strasne bojis, tak odpoj druhy disk a mas 100% istotu ze ti ho windows nevymaze.
ale nedava ziadny zmysel aby si windowsy siahali na datovy disk, ich zaujima iba systemovy.
ale nedava ziadny zmysel aby si windowsy siahali na datovy disk, ich zaujima iba systemovy.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nemyslim si, ze tam ma druhy disk, len bude mat ten disk rozdeleny na dve casti.