zaco?bindo011 napísal:kupi nejaky baracik
zivot prostitutky
Re: zivot prostitutky
-
yoggy
tak to má to isté ako nejaké %bindo011 napísal:Verim tomu, ze tato holcina by to uhrala na sex pre vybranych panov zdarma a k tomu pitie na ucet podniku.
podla mna tymto ludom ide v prvom rade o peniaze a hlavne mat v tomto biznise poriadok
No neviem, chlapci... myslíte si, že to ešte stále takto funguje? V búrlivých 90tych rokoch to tak určite bolo, ale dnešné podsvetie sa už podľa mňa orientuje na iné aktivity a nie na tieto upadajúce podniky. A po bytoch po jednotlivých babách, ktoré robia samé na seba, tiež nechodia...
Inak, keby som bol ja taká baba, skúsil by som si zarobiť na 2-3 slušné bytíky a na staré kolená by som žil z ich podnájmov..
Inak, keby som bol ja taká baba, skúsil by som si zarobiť na 2-3 slušné bytíky a na staré kolená by som žil z ich podnájmov..
No, ak nie je schopný človek, ktorý zarába minimálne 2 litre mesačne za pár rokov našetriť na barák, tak potom už neviem kto... Úplne v pohode, ak by mesačne odkladala povedzme 500 € bokom, tak do 10 rokov musí mať na dom.beardie napísal:zaco?
Rozhodne nie je to isté dať niekomu povedzme 30 % z mesačného obratu 10 000 € a poskytnúť mu kúres zadarmo a nejaký chľast, ktorý nakupuješ ako podnikateľ relatívne lacno aj keď ide o prémiové značky.yoggy napísal:tak to má to isté ako nejaké %
Možné by to podľa mňa bolo, len by si musel žiť dosť pri zemi, odkladať maximum, čo by sa len dalo a asi by si chodil kus naširokobrm napísal: Inak, keby som bol ja taká baba, skúsil by som si zarobiť na 2-3 slušné bytíky a na staré kolená by som žil z ich podnájmov..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kravina.kompi napísal:akonahle si caja otvori privat do mesiaca ma navstevu od miestnej mafie a bud musi platit % z trzieb alebo jej vysvetlia ze koniec u nas tadial cesta nevedie....
reality checkbindo011 napísal:No, ak nie je schopný človek, ktorý zarába minimálne 2 litre mesačne za pár rokov našetriť na barák, tak potom už neviem kto... Úplne v pohode, ak by mesačne odkladala povedzme 500 € bokom, tak do 10 rokov musí mať na dom.
neni henta stetka nahodou z BA? za 60k v Blave dom asi ee, BA nie su Levice
Aha, čiže keď som z BA môžem si kúpiť dom iba tam hej? 
Nepýtal som sa na maximum, samozrejme mala dni, keď nikto za ňou neprišiel, ale niekedy sa jej pošťastilo zvládnuť aj 5-6 ľudí. Závisí, na akú službu prišli a akí zdatní boli. Ak niekto príde na rýchlovku a iba sa ho dotkne a je hotový, potom za 10min už ide chlapec domov a môže brať ďalšieho.bindo011 napísal:Ináč Brm, tie tvoje známe... keď si s nimi kecal, nespýtal si sa náhodou, koľko je taký denný strop? Povedzme 4 - 5ti zákazníci, alebo viac?
ako nejde oto podla mna ani tak kolkych ale na kolko idu
ale ano, pokojne moze aj indebindo011 napísal:Aha, čiže keď som z BA môžem si kúpiť dom iba tam hej?
inak podla mna zbytocna polemika o tomto lebo tieto baby si neusetria nic bud maju dlhy prefetuju alebo to rozflakaju
Hlavne je to ich vec ako tie peniaze minú 
pocuj baldorex ano je to ich vec a? naco bola tato poznamka?
ja som len podotkol ako to väčšinou je kedže poznam ich spôsob zivota.
ja som len podotkol ako to väčšinou je kedže poznam ich spôsob zivota.
Akože načo? Načo je vôbec tato téma? 
Vieš holý prd o tom ako minú svoje peniaze. To že poznáš pár trosiek, neznamená že tak žijú všetky...
Rovnako s tou "ochranou" si zaspal asi tak 15 rokov...
Vieš holý prd o tom ako minú svoje peniaze. To že poznáš pár trosiek, neznamená že tak žijú všetky...
Rovnako s tou "ochranou" si zaspal asi tak 15 rokov...
pan bol kolko krat v bordeli to ze si okolo neho prechadzal zo zmrzlinou v ruke sa nepocita dalsia vec ja viem aky ludia to vlastnia minimalne u nas v meste a aj ako funguju privaty
Nepoznas nic len si myslis, ze si pozral mudrost sveta, sa zobud nic neni len cierno-biele. Kopec takychto dievcat je takych co by si to do nich nikdy nepovedal...
ved ja viem otom sa nehadam ze tie dievcata casto nato ani nevyzeraju
Suhlasim a chlapcami co tu pisu. To, ze kompi poznas dake 2 zeny z Pokecu, tak to nie je vsetko. Su zeny na urovni, ktore to robia pre peniaze, neminaju to na fet a odkladaju si peniaze. Su take, ktore to robia z radosti a potesenia. Su aj take, ktore maju staleho partnera a ten ani netusi, ze nieco taketo robia. A potom su trosky, ktore poznas ty a na zaklade toho rozdavas rady a rozumy.
Viem, ze tu na fore je clovek, ktory prevadzkoval privat s par dievcatami, takze by mozno mohol napisat ktatku recenziu k tomu, aby ta vyviedol z omylu a aby si pochopil, ze to funguje trosku inak. Skusim ho oslovit.
Viem, ze tu na fore je clovek, ktory prevadzkoval privat s par dievcatami, takze by mozno mohol napisat ktatku recenziu k tomu, aby ta vyviedol z omylu a aby si pochopil, ze to funguje trosku inak. Skusim ho oslovit.
tak po prve nepoznam dve zenske a z pokecu nepoznam ani jednu chodim normalne do klubov u nas je ich viac ja chodim prevazne do jedneho reklamu robit nebudem