oznacenie parkovacieho miesta
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
oznacenie parkovacieho miesta
caute
riesime oznacenie parkovacich miest pred nasou bytovkou a chcel by som na kazde dat len take tabulky o velkosti SPZ-tiek (s klasickym "P" a cislom bytu) a navrtat ich pred kazde miesto na obrubu chodnika.
videl som to v Novom meste ale neviem do vygooglit. ak mate niekto nieco take alebo ste to niekde na nete videli dajte mi vediet.
diky
riesime oznacenie parkovacich miest pred nasou bytovkou a chcel by som na kazde dat len take tabulky o velkosti SPZ-tiek (s klasickym "P" a cislom bytu) a navrtat ich pred kazde miesto na obrubu chodnika.
videl som to v Novom meste ale neviem do vygooglit. ak mate niekto nieco take alebo ste to niekde na nete videli dajte mi vediet.
diky
-
RATZINGER666
Darca
Re: oznacenie parkovacieho miesta
na co to ma sluzit?
-
guess.whoo
Redeemer
kazdy byt ma parkovacie miesta len ich nemame nijako oznacene a ked pride niekomu navsteva a pod. aby nezastavali na vyhradene miesta
Ved take svojpomocne oznacenie neznamena nic, nie je to vyhradene parkovacie miesto a moze tam zadtat hocikto. Na to, aby to bolo v ramci zakona, musi to byt osadene legalne, teda policiou, obcou alebo uradom pre dopravu. Az vtedy sa jedna o vyhradene parkovacie miesto na ktorom si nemoze zastat len tak hocikto.
-
guess.whoo
Redeemer
ved je to pre viac menej pre informaciu
To mozes rovno farbou napisat niekde na zem, na obrubik, spravit tabulky na plot alebo stenu pred tym, koliky s tabulkami alebo co.
-
guess.whoo
Redeemer
kolíky s tabuľkami nevyzerajú dobre a nehodili by sa tam.
nie je tam ani stena ani plot len obrubník chodníka a chcel som tam práve tie tabuľky, ktoré hladam
nie je tam ani stena ani plot len obrubník chodníka a chcel som tam práve tie tabuľky, ktoré hladam
A nemali by ste formu a vzhlad cedul riesit skor s mestom? Myslim si ,ze aj ked parkovacie miesta mate odkupene tak k znaceniu by sa mohlo(malo) vyjadrit aj mesto.
Otazne je ci su parkovacie miesta skutocne pridelovane k bytom a teda boli odkupene spolu s bytmi alebo je to verejne priestranstvo a vy sa len domnievate ,ze su k bytom.
V minulosti sa k bytom parkovacie miesta nepredavali (na súkromných pozemkoch je to mozno ine) a viem ,ze v Trnave zrusili VZN-kom takto upravene parkovacie miesta svojpomocne osadenymi tabulami. Jedinu vynimku maju na zaklade ziadosti telesne postihnuti.
Otazne je ci su parkovacie miesta skutocne pridelovane k bytom a teda boli odkupene spolu s bytmi alebo je to verejne priestranstvo a vy sa len domnievate ,ze su k bytom.
V minulosti sa k bytom parkovacie miesta nepredavali (na súkromných pozemkoch je to mozno ine) a viem ,ze v Trnave zrusili VZN-kom takto upravene parkovacie miesta svojpomocne osadenymi tabulami. Jedinu vynimku maju na zaklade ziadosti telesne postihnuti.
-
guess.whoo
Redeemer
prosím ťa neries tu blbosti. je to môj majetok a môžem si tam postaviť aj somára a cedulou ak budem chcieť.
ak neviete kde zohnať takú tabuľku, tak sa prosím zdržte komentárov
ak neviete kde zohnať takú tabuľku, tak sa prosím zdržte komentárov
Nevedeli by niečo také spraviť niekde kde vyrabaju dopravne značky? napr.: http://www.hakom.sk/vyroba-dopravnych-znaciek
-
guess.whoo
Redeemer
diky skúsim im napísať
5 sekúnd google
http://www.margaretka.eu/spz.html
Stačilo by také niečo? Podľa prvého príspevku imho áno
http://www.margaretka.eu/spz.html
Stačilo by také niečo? Podľa prvého príspevku imho áno
-
guess.whoo
Redeemer
nad customizovanymi spz som nerozmýšľal..skúsim aj im napísať či vedia spraviť aj iný motív.
dik
dik
No veď chcel si tam dať tabuľky veľkosti ečv. Toto tú veľkosť má, kľudne môžeš mať požiadavku na vlastný text vo forme P - číslo bytu. Ešte to bude aj rexlexné...
Odporúčam, daj to spraviť ako obyč. plastovú/penovú reklamnú tabuľu a navŕtaj alebo nalep si to tam na obrubníček.
Robia to asi všetky reklamky vyrábajúce samolepky/plagáty, ponúknu ti rôzne hrúbky, tvrdosti materialu. ŠPZ/text ti tam nacapia formou samolepky, niektori to vedia priamo potlačiť.
Je to lacne a trvacne, cenovo lepšie ako custom ŠPZ.
https://goo.gl/V7Fz63
Robia to asi všetky reklamky vyrábajúce samolepky/plagáty, ponúknu ti rôzne hrúbky, tvrdosti materialu. ŠPZ/text ti tam nacapia formou samolepky, niektori to vedia priamo potlačiť.
Je to lacne a trvacne, cenovo lepšie ako custom ŠPZ.
https://goo.gl/V7Fz63
Vyvrtanie diery, betonovanie, tyc a 2x tabula plus malovanie stoji v BA 170€ s DPH. Daj si tam to a mas pkoj.
-
guess.whoo
Redeemer
Frikso - ten plast vydrzi aj par rokov vonku na dazdi a snehu?
icefiresr - chcem to spravit pre cca 16 parkovacich miest
Ano, vydrzi. Robia sa z toho bezne reklamne tabule, ktore su vonku za kazdeho pocasia. Videl som to aj pred niektorymi firmami pouzite presne na toto, co chces ty. Napr. pred tymi administratívnymi budovami na Galvaniho v BA to tak maju..
-
guess.whoo
Redeemer
parada, pojdeme do toho.
diky
diky
Toto splna oficialne poziadavky, preberal som to s mestkou policiou. Navyse to druhe riesenie ti neumoznuje odtah a ak to bude v zime a zasnezi, tiez to nie je vhodne. Pri tolkych miestach by ti dali aj zlavu.guess.whoo napísal:Frikso - ten plast vydrzi aj par rokov vonku na dazdi a snehu?